Start datoer

Du kan deltage i programmet det meste af året, men hvis du ønsker at arbejde på en af skolerne, bør du tage højde for skoleferierne (se skoleterminerne nedenfor).

I 2024 er den første mulige ankomstdato 14. januar, og den sidste mulige ankomstdato er 24. november 2024. Du kan være på programmet frem til 14. december 2024, hvorefter der er helt lukket frem til mit januar 2025.

Ankomst i Capetown:
Anbefalet ankomstdato er altid på en søndag og afrejse lørdag. Du kan ankomme og afrejse når som helst på dagen. Skulle det være helt umuligt af finde passende flybilletter så kan ankomst og afrejse på andre dage arrangeres.

På vores Frivillig & Safari fællestur har vi kombineret 3 ugers frivillig arbejde i Cape Town med en 4 dages safari i Kruger nationalpark. Første startdato i Capetown er 15-09.2024. Her er du sammen med en gruppe danske, norske og svenske deltagere hele vejen. Læs mere længere nede!

Hvis du vil arbejde på en skole, er terminerne for 2024 som følger:

  1. termin: 17. januar – 20. marts
  2. termin: 3. april – 14. juni
  3. termin: 9. juli – 20. september
  4. termin: 1. oktober – 13. december

Hvis du arbejder på et skoleprojekt i en periode, der inkluderer en ferie, bliver du midlertidigt placeret på et af childcare-projekterne, mens der er ferie. Alternativt kan du vælge at have fri i perioden og rejse lidt.

Ankomst:
Du vil blive hentet i lufthavnen og kørt til Observatory Guesthouse, hvor du vil bo under hele dit ophold. Her har du tid til at slappe af. Der er gode, hyggelige caféer og restauranter i nærheden, og du vil meget snart vænne dig til Uber-appen til både mad og taxa.

Informationsdag:
På mandag mødes du på dit guesthouse til et omfattende informationsmøde. Du får en guidet tur i Cape Town.

Du vil se interessante kulturelle og historiske steder, restauranter, postkontorer og andre steder, der er gode at vide, hvor de er. Derudover vil du få dit første indtryk af Cape Towns beboere og mærke pulsen af den sydafrikanske kultur. Du får et velkomstpakke med vigtig information og andet, du bør vide for at få den bedst mulige start på dit eventyr i Sydafrika. Velkomstpakken indeholder værdifuld information om, hvordan du lettest tilpasser dig den sydafrikanske livsstil.

Luk vindue