Rejse alene?

Hej du.
Ja, du ja!
Hvis du læser dette, har du sikkert allerede læst op på nogle af de programmer, vi tilbyder, og vi kan vædde på, at du i det mindste har fundet én, der fik din rejselyst til at pirre rigtig meget, hvis ikke mere! Du føler dig måske lige så klar som et hårdkogt æg og ville allerhelst have været med på flyet allerede i går – men du tøver lidt, fordi du ikke har nogen at rejse med.
Og så snublede du herind på jagt efter nogle motiverende og måske beroligende ord, der vil hjælpe dig over den forhindring, der lige nu er det eneste, der står mellem dig og en fantastisk oplevelse!
Så er du kommet til det rigtige sted!
Hvis der er spørgsmål, vi besvarer næsten hver eneste dag, er det dem, der kredser om netop dette."Hvordan er det at rejse alene på dette program? Er det nemt at komme i kontakt med folk, og er der sociale aktiviteter, jeg kan deltage i? Flyver jeg alene fra Danmark?" Disse spørgsmål og flere har vi behandlet nedenfor, så du kan slappe lidt af i forbindelse med din rejse.
Kan du rejse alene på vores programmer?

Ja! Du kan rejse alene på alle vores programmer, og faktisk rejser en større procentdel af dem, der tilmelder sig, alene end dem, der rejser sammen; mere end 50 %. Uanset om du skal ud at rejse og arbejde gennem et af vores Work & Travel programmer eller som frivillig, så er det tilrettelagt, så du kan rejse og deltage i programmet alene, og er som nævnt også mest normalt.

Hvis du for eksempel rejser med en kæreste, kæreste eller partner, behandler vi hver tilmelding individuelt, og selvom vi gør, hvad vi kan for at sikre, at I enten kommer til at bo sammen, rejse sammen eller arbejde sammen så kan vi aldrig garantere noget, før vi har sikret dig en plads på projektet. En person, der rejser alene, er også ofte mere fleksibel og efter vores erfaring ofte mere åben for at stifte nye bekendtskaber end et par, der rejser sammen. Vær åben, imødekommende og blid, og vær ikke bange for at tage kontakt. De fleste, der rejser, gør det netop for at møde nye spændende mennesker, gerne med en anden baggrund end dem selv! For en rygsækrejsende fra Kina kan det være utrolig spændende at møde en dansker, som hurtigt kan blive et minde for livet.

Deltagerliste inden afgang

Vi hos GoXplore har alle selv været ude at rejse alene og ved præcis, hvor nemt det kan være at lære folk at kende, når man rejser; alt fra lokalbefolkningen, til medarbejdere der arbejder på programmet og ikke mindst andre deltagere! Vi ved dog, at mange mennesker synes, det kan være lidt skræmmende at rejse til et fremmed land uden at kende nogen, og at det kan være lidt ekstra tryghed at vide, at der kan være andre danskere, nordmænd eller svenskere, der rejser gennem GoXplore samme tid som dig. Derfor har vi lavet noget, der hedder Deltagerlister, som alle tilmeldte har adgang til, efter du har sikret dig en plads på programmet. Her vil du kunne se, om nogen fra Danmark/Norge/Sverige/Finland deltager i det samme program og rejser på samme tid som dig, samt deres kontakt oplysninger. Vi ved efter mange års udsendelse af unge rejsende rundt i verden, at flere af vores deltagere har brugt disse lister til at skabe kontakter inden afgang. Mange er også endt med at rejse sammen enten før eller efter programmets start/afslutning! Selvom vi ikke kan garantere, at der er nogen fra Norge, Sverige eller Danmark, der rejser samtidig med dig eller på programmet, når du ankommer, er der stor sandsynlighed for, at der er deltagere på programmet, men fra andre dele af verden. Vi samarbejder med lokale partnere, som også modtager frivillige/rejsende fra andre lande, så sandsynligheden for, at du møder en tysk/newzealænder/kineser/amerikaner/franskmand/britisk person er stor!

Sociale aktiviteter

På mange af vores frivillige programmer er nogle sociale aktiviteter inkluderet i programprisen, eller det er arrangeret, at de frivillige kan rejse og opleve landet på de dage, du har fri. Nogle steder hjælper vores samarbejdspartnere dig med at booke sådanne aktiviteter, og det er ofte gruppeaktiviteter, som flere af de frivillige ønsker at deltage i! Vi tilbyder også en række ekstra aktiviteter til flere af vores programmer. For Work & Travel Australia er surfkurser den perfekte måde at møde ligesindede på og er ofte indgangen til mange nye venskaber! For dem, der ønsker at rejse og arbejde som frivillig i Afrika, kunne en safarirejse måske være en fantastisk måde at afslutte turen på, eller måske en uge med yoga på Bali?

Grupperejser og Roadtrips

Stadig ikke helt behageligt at rejse alene?

Frygt ej – vi har en række programmer, der ligger lige til højrebenet!
Vi har nogle programtyper, som vi deler op i Grupperejser og Roadtrips. Ved begge disse vil der være deltagere (fra hele verden), som rejser og oplever noget af det vidunderlige værtsland sammen har at byde på. Det vil ikke nødvendigvis betyde, at du rejser med samme fly, men det er en fælles afgang, hvilket betyder, at du ankommer på samme tid, samme sted og starter din rejse derfra. Disse har en fastlagt plan med daglige opgaver og aktiviteter, samtidig med at der er planlagt lidt fritid – den perfekte kombination mellem personlig tid og socialt samvær!

Hjem » Rejse alene?

Siste nyhed: Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske