Familievenlig

Har du lyst til at tag familien med på en lidt anderledes ferie så kan disse programmer være noget at kigge på. Lad hele familien tage del i det at hjælpe andre i spændende lande og få en anderledes oplevelse sammen som en familie.

Vis mig Familievenlig +

Læs mere om Familievenlig

At rejse til udlandet for at arbejde som frivillig indebærer en rejse, hvor du arbejder for at forbedre forholdene på det valgte projekt, dykker ned i en ny kultur, lærer meget om den og om dig selv, og ikke mindst får nye venner fra hele verden og en oplevelse for livet! På det projekt, du skal arbejde på, vil du få hjælp og vejledning af vores lokale koordinatorer, og du vil blive budt velkommen ind i det lokale samfund og blive en del af det. Det betyder, at du vil bo, spise og følge den lokale levevis. Dette adskiller sig markant fra en almindelig ferie og giver en form for kulturmøde, som både du og de, du møder, vil drage fordel af.

Du arbejder ikke hver dag, og heller ikke fulde dage hver dag, hvilket betyder, at du har mulighed for at rejse rundt og opleve nærområdet, når du har fri. Det at rejse rundt og opleve det land, du besøger, betyder også, at du bidrager ved at give ekstra økonomisk støtte gennem turisme.

GoXplore samarbejder med lokale projekter over hele verden og arbejder løbende på at finde nye, gode og lokale projekter, vi kan samarbejde med.

Hvem kan rejse?

Det vigtigste er, at du har et åbent sind, er fleksibel og respekterer dine medmennesker og deres kultur og traditioner. Hvis du er denne person, vil du helt sikkert få den oplevelse af livet! Mange projekter kræver ingen specifik faglig baggrund, men på andre projekter kan det være nødvendigt at have erfaring, der vil hjælpe projektet. Vi har mange projekter over hele verden inden for forskellige områder, og vi er ret sikre på, at vi kan finde et, der passer lige til dig.

Vi kontakter altid vores samarbejdspartnere for at arrangere et program, der passer til familier. Hvordan dette ser ud, afhænger af børnenes alder og hvor mange I er.

Hjem » Programtyper » Familievenlig

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice