Over 30? Tjek disse rejser!

Vi har lavet en oversigt over nogle af de programmer, der er særligt velegnede til dem, der ikke nødvendigvis er mellem 18-25 år, men som alligevel gerne vil opleve noget helt nyt og anderledes! Der er på de fleste af vores programmer ingen øvre aldersgrænse så længe man er fysisk fit.


Vi hos GoXplore har specialiseret os i frivilligt arbejde siden 2001 og opererer i både Afrika, Asien og Australien. Der er masser at vælge imellem. Du skal bare beslutte dig for hvilket land og hvad du vil arbejde med. Vi ved selv, hvor svært det kan være at vælge og hjælper dig med at finde det program, der passer dig bedst!

Vil du forbedre dit spanske, lære salsa og opleve en spændende og farverig kultur, er Cuba måske lige til højrebenet Start et sprogkursus i eksotiske Havana, hvor du kan bo hos en cubansk familie i et såkaldt Casa Particulares. Lær mere om kulturen, sproget og deltag i dansetimer - det er velegnet til både begyndere og drevne dansere med rytme!

Hvis det er Afrika og vilde dyr, der frister, kan du arbejde på at rehabilitere vilde dyr som leoparder, løver og bavianer i Namibia. I Sydafrika kan du arbejde på et center, hvor de hjælper unge næsehorn. Disse dyr er blevet forældreløse efter deres mor blev dræbt af krybskytter. Den stigende illegale jagt truer næsehornsracen og traumatiserer de unge, der ikke kan klare sig selv uden hjælp. Ligesom de andre frivillige projekter med dyr, er målet altid at slippe dem, der er raske nok tilbage til naturen, så de kan leve et fuldt liv. Det samme gælder næsehornene. De er mere omstillingsparate end andre dyr og klarer overgangen til det fri bedre end f.eks. løver, da de ikke er afhængige af mennesker for at finde føde.

Østpå er der også en række skønne vandreture. På Bali kan du blandt andet arbejde som frivillig med børn eller byggeprojekter for at bygge lokalmiljøet op. Det er også muligt at arbejde med skildpadder, ved at kortlægge arten for senere at hjælpe nyudklækkede skildpaddeunger med at komme sikkert i vandet.


Du kan gøre det samme i eventyrlige Sri Lanka.  Arbejdet består blandt andet i at indsamle æg, begrave dem sikkert i rugeriet, fodre de skildpadder, der er ved at blive rehabiliteret på centret, at rense stranden jævnligt og hjælpe med at udsætte dem, der er klar til havet på egen hånd. Måske kunne du tænke dig at kombinere projektet med en ekstra uges yoga eller med elefanter? Ellers kan grupperejsen være en god måde at opleve landet på på en unik og miljøbevidst måde.

Hjem » Over 30? Tjek disse rejser!

Erik M bestilte Internship Australia. Noe for deg?!