lønnet job på New Zealand

Arbejd, rejs og bo med opholds- og arbejdsvisum i New Zealand i op til et år! Du får friheden til at arbejde og rejse, som du ønsker. Kombiner dette med for eksempel en tur rundt i verden for en oplevelse du aldrig vil glemme!

Læs mere

Work & Travel New Zealand

Kia Ora!

Tag med ALOTT til New Zealand og oplev landet, som for alvor blev kendt, da Ringenes Herre kom i verdens søgelys. Kom med Down Under, og udnyt dit sabbatår med en rejse, hvor du kombinerer ferie med arbejde.

Vi sørger for at du kommer godt frem, og at alt det administrative er på plads, så du kan få en god start på din rejse. Som Backpacker på New Zealand ligger alt åbent!

DU designer din rejse, så dit eventyr bliver akkurat, som DU vil have det. Du kan søge jobs, når du har lyst til at arbejde og tjene lidt lommepenge, og rejse rundt og se de ting, du altid har drømt om. Hvor meget tid du bruger som turist, og hvor meget du arbejder, er helt op til dig.Det er dig, der er i centrum.

Der er særligt stort behov for unge med erfaring og lyst til jobs i servicefagene, f.eks. bartender, barista, tjener osv. og taler du godt engelsk, er det endnu bedre.

Hvem er du?

Hvad får du ud af det?

Hvilket program på New Zealand passer deg?

Vi har 3 forskellige programmer i New Zealand, hvor du kan arbejde. Detaljer om de forskellige kan findes på programsiderne, men for at gøre det lidt nemmere har vi sat denne oversigtstabel op. Klik gerne på de forskellige for at læse mere.

Program Jobbgaranti Hjelp med jobb under reisen Bosted klart før avreise Hjelp med bosted under reisen Minimumslengde
Work & Travel Valgfritt
All Set - Hospitality 6 måneder
Ranchstay New Zealand Minst 4 uker
Hurtige fakta om Work & Travel New Zealand
Alder18 - 30 år
LængdeOp til 12 måneder
AnkomstAuckland
Betalt arbejdeJa
Burde bestillesGerne 3 mdr. inden afrejse
Work & TravelSurfingBetalt arbejde
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
I morgen er sidste arbejdsdag, og jeg ville ikke tage afsted. Min tur har været virkelig givende og en utrolig rig begivenhed, den vil efterlade vidunderlige minder for resten af mit liv. Mange tak ❤

Claudia Work & Travel New ZealandOversat

Job

Job
Der er på dette program ingen jobgaranti, men hvis du ikke er kræsen, så bare rolig, der er masser af jobs. I byen, på landet, i kort eller lang tid. Der er stor efterspørgsel på unge mennesker fyldt af gå på mod som gerne vil arbejde. Ligesom i Danmark kræver det i visse job tidligere erfaring, men der er masser af job for dem der viser initiativ, smilende adfærd og gå på mod.

Løn og Skat
Lønnen varierer afhængigt af jobtype og dine kvalifikationer. Der er mange forskellige jobs, og du skal regne med 70-100 kr. i timen. Skatten ligger på 28 %.

Send denne siden til mig som PDF

Rejse

Hvor på New Zealand?
Du skal ankomme til Auckland, hvor vi har arrangeret 3 overnatninger for dig. Her får du blandt andet info omkring jobsøgning, bankkonto, skattenummer osv. Jobs er fordelt ud over hele New Zealand, men primært i de mest befolkede områder som f.eks. Auckland.

Startdatoer
Året rundt men ankomst skal gerne være mandag så du kan deltage i informationsmødet der afholdes tirsdag. Husk at New Zealandsk sommer ligger i perioden december til februar, altså årstiderne er modsatte vores.

Ansøgningsfrist
Gerne 3 måneder før ønsket afrejse, men kontakt os, hvis der er kortere tid, så kigger vi på dine muligheder. Ofte kan vi arrangere rejsen med få ugers varsel.

Alder
18-30år. Dette er et visum krav.

Vi kom til Auckland og så en rugbykamp, vandrede i junglen og mødte en masse søde kiwier. Derefter gik turen videre til Rotoroa, hvor vi arbejdede i halvanden måned. Vi svømmede i varme kilder og gik til Zorboll. Derefter tog vi flyveturen til Christchurch, hvor vi fandt et nyt job og nye oplevelser. Vi svømmede med delfiner ved Akaroa og ud for Kaikoura så vi kaskelothvaler!

Martin Work & Travel New ZealandOversat

Hvorfor Work & Travel New Zealand med GoXplore?

  • Når du kombinerer dit eventyr med at arbejde, kan du blive længere end på et turistvisum
  • Vi er Skandinaviens største på arbejdsferier i udlandet
  • 24/7 Nødnummer i New Zealand
  • Vi hjælper med visumansøgning, flybilletter og mobilnummer inden afrejse
  • Dygtige arbejdsgivere i Auckland vil hjælpe dig med det nødvendige
  • 3 nætter på JUCY Hostel i New Zealand som blød start er inkluderet
  • Vi er tilgængelige på telefonen før, under og efter dit eventyr
  • Få venner for livet!
  • Certificering ved hjemkomst igen

Boforhold

De første nætter er arrangeret for dig på et godt vandrehjem midt i byen, som en del af din ankomstpakke, men hvad skal der så ske efter det?

Det er faktisk helt op til dig selv, eftersom du er en fri fugl på dette program. Nogle vælger efter de obligatoriske ankomstdage at forlade byen for at rejse rundt og opleve landet. Andre tager på surf camp eller går i gang med at finde job og bolig. Du kan vælge at forlænge på vandrehjemmet du allerede kender eller selv finde noget andet. Vores samarbejdspartner kan hjælpe dig i den rigtige retning og give gode råd.

Der er mulighed for privat boligudlejning eller delelejligheder med andre unge. Afhængig af hvor du finder job, og for hvor længe er hver situation anderledes, så derfor er det op til dig selv at få dette arrangeret. De fleste bliver på vandrehjem, da det er billigt, der er mange andre unge mennesker, og det ligger dejlig centralt i byen.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

For at kunne tage lønnet arbejde eller arbejde som WWOOF'er i New Zealand, skal du have et Working Holiday Visum, som vi søger for dig. For at kunne få dette visum, er der nogle krav du skal opfylde, se mere under "hvem er du", og du skal ved indrejsen kunne bevise at du har 4200 NZD til rådighed ved indrejse. Dette kan gøres med en kontoudskrift eller et brev fra banken.

Priser

Start dato i 2023 Pris
Work & Travel New Zealand 9200

INKLUDERET I PRISEN

HVAD ER IKKE INKLUDERET

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Jeg arbejder på en natklub kaldet Electric Avenue, der spiller 80'er, 90'er og begyndelsen af 2000'er sange, gamle klassikere simpelthen. Har arbejdet her i omkring 3 måneder og er det bedste og sjoveste job, jeg nogensinde har haft!

Jonna Work & Travel New ZealandOversat

FAQ

Hvor meget koster det at købe en bil?

Når du ankommer til Auckland kan du besøge "the Backpackers Car Market", som er åbent dagligt, hvor du kan gøre en god handel. Du kan forvente at betale mellem NZ$700-2000 for en bil og NZ$1000-3500 for en varebil. Alle biler i New Zealand skal registreres, og det koster NZ$220 for et år. De skal også være godkendt til en seks måneders garanti, der kontrollerer bilens trafiksikkerhed. Du kan få mere information om dette fra vores hovedkontor i Auckland.


Kan jeg arrangere en bil på forhånd?

Ja, hvis du ønsker det, har du mulighed for at organisere køb af bil inden ankomst. Disse biler vil blive tjekket af en mekaniker, har en 20.000 km garanti (fra køb) og en tilbagekøbsmulighed. Hermed er du sikret, at du igen kan sælge bilen, når det er tid til at vende hjem.

Er det nemt at rejse mellem Nordøen og Sydøen?

Du kan enten flyve eller sejle mellem de to øer. Der er en række flyselskaber, der flyver mellem storbyerne på begge øer, mens der er tre forskellige færgeselskaber, der sejler mellem Wellington og Picton. Prisen for en enkeltbillet på færgen er NZ$30 per person eller op til NZ$200, hvis du medbringer en bil.


Kan jeg arrangere arbejde, inden jeg ankommer?

Nej, ikke på dette program. Tjek vores Work & Travel New Zealand All Set-program, hvis du vil have arbejdet organiseret inden du ankommer til New Zealand.


Hvad er mindstelønnen?

Minimumslønnen er NZ$17,70 i timen. Har du erfaring fra arbejdslivet og har tilegnet dig særlige kompetencer samtidig med, at du er god til engelsk (gælder mest kontorarbejde), kan du regne med at tjene fra NZ$20 og opefter.


Hvad skal jeg betale i skat?

Når du har et Working Holiday-visum betaler du 20% skat. Det er vigtigt, at du sikrer, at alle arbejdsgivere trækker dette fra, så du ikke får et skatteslag, inden du tager hjem.


Kan jeg arbejde på vej hjem?

På grund af visumreglerne er det kun muligt for dansker at arbejde og rejse i de lande med en arbejdsferievisumaftale (pr. i dag Australien, Canada og Japan foruden New Zealand). Visummet, der er inkluderet i pakken, er kun gyldigt til New Zealand. Vi anbefaler derfor, at du sætter penge nok af til at kunne holde ferie i de lande, du ønsker at besøge på din hjemrejse.


Skal jeg have en rejseforsikring?

Ja. Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet enkeltrejseforsikring , der dækker arbejde og rejser til udlandet, og som kan tegnes i op til 1 år.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand

Siste nyhed: Au Pair