Bali

Bali er farver, dans, spændende smagsoplevelser, surfing og ikke mindst smukke strande! Øen er kendt for sin smukke dans, og du kan ikke forlade Bali uden at opleve det, hvad enten det er på en hvid strand, i et helligt tempel eller til en farverig festival. Bali skal opleves, og vi hjælper.

Covid status

Ingen krav ifm. Covid - alle tiltag ophævet

  • 4. Volunteer Ubud
  • 2. Volunteer Lovina
  • 7. Volunteer Ubud

Fakta om Bali

Officielt navn: Republic of Indonesia

Hovedstad: Denpasar

Religion: Hinduisme (90%), Annet (10%)

Valuta: Rupiah (IDR)

Størrelse: 1 900 000 km² (hele Indonesia)

Sprog: Bahasa Indonesia

Klima: Bali har et tropisk klima, hvor det er varmt året rundt med dagstemperaturer på cirka 30 grader og nattemperaturer på cirka 20-25 grader. Regnperioden begynder omkring december og varer til marts. I denne periode er luftfugtigheden høj, mellem 70-85 %, og der falder typisk mere end 200 mm regn hver måned. Regnen kommer ofte pludseligt i kraftige byger, men solen plejer normalt at titte frem lige efter. Dette betyder, at det ikke er så vigtigt hvornår på året, man rejser hertil. Det er yderst sjældent, at der er en hel dag uden sol. Højsæsonen er defineret som perioden april-oktober, hvor fugtigheden er lavere (cirka 60 %) med mere spredte og sjældne byger. I juni-august er der ofte en kølende havbrise, der gør det lidt køligere. Bjergområderne inde på Bali er køligere end kystområderne, især om natten. Hvis man besøger vulkanen eller andre bjergområder, bør man medbringe bukser og en sweater. Vandtemperaturen ligger stabilt på 28 grader året rundt.

Strøm/telefon: Samme som i Danmark, 220 V. å stikkontaktutløp er vanligivs like som i Norge.

Kreditkort: Visa og MasterCard accepteres de fleste steder i storbyer og turiststeder, og kan benyttes ved hævning af lokal valuta fra hæveautomat.

Åbningstider butik:

Butikker har for det meste åbent fra 10.00 til 21.00. Nogle forretninger er lukket søndag, men de aller fleste indkøbscentre er åbne. Banker har åbent fra 08.30 til 16.00, men er lukket lørdag og søndag.

Nødtelefon:

Politi: 112

Tidsforskel til Danmark: Bali ligger 7 timer foran dansk tid.

Dansk ambassade:

Konsulatet på Bali, Crystal Divers

Jl. By Pass Ngurah Rai, Gang Griya no 6

Sanur, Bali

Telefontid: 10.00 - 14:00 (mandag til fredag).

Udenfor åbningstid kan ambassaden i Jakarta kontaktes på telefon (+62) (21) 576 1478

Personlig henvendelse kun efter forudgående aftale.

Sprog: Engelsk

Tlf.:(+62) (0) 811 3980 220

E-mail: bali@umgate.dk


Kilde: www.um.dk


Vælg et program i Bali

Aktiviteter i Bali

Hjem » Land » Bali

Camilla H bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!