1. Vet Zimbabwe 2. 3. 4. 5. 6.

Veterinær praktik i Zimbabwe

Er du dyrlægestuderende, veterinærsygeplejerske eller Pre-Vet? Dette er en fantastisk mulighed for veterinær erfaring året rundt. Følg en dyrlæge på tæt hold og hjælp til hvor du kan.

Læs mere

Vet Zimbabwe

Dyrlægestuderende, veterinærsygeplejerske eller præ-studie? Dette er en fantastisk mulighed for eksponering for veterinærmedicin året rundt. Som et ægte (og meget travlt) rednings- og rehabiliteringscenter får du her chancen for at følge med (og hjælpe til) med veterinære procedurer i den virkelige verden. Du vil opleve redning og indfangning af vilde dyr, immobilisering, genudsættelser, ormekure og vaccinationer, kastration og sterilisation, medicinske procedurer, mikrochipning og meget mere.

Dette center er et af Afrikas største og mest succesrige centre for rehabilitering og frigivelse af vilde dyr. Her er der et fristed for vilde dyr, der har ringe håb om overlevelse i naturen. Dette center er ofte det sidste tilflugtssted for dyr eller fugle, der er blevet syge, såret eller konfiskeret. Beboerne her er dem, der er blevet forældreløse, forladte, sårede eller født i fangenskab.

Hvor det er muligt, rehabiliteres og genudsættes redede dyr og fugle i naturen. Hvis en sikker frigivelse i deres naturlige habitat ikke er mulig, bliver dyrene velplejede i centeret. I tilfælde af truede arter kan der også blive iværksat opdrætsprogrammer for at hjælpe naturen.

En bred vifte af vilde dyr er permanent eller midlertidigt bosat her, lige fra løver, leoparder og hyæner til krokodiller, slanger og kamæleoner, forskellige arter af impalaer, gazeller og antiloper samt masser af fugle også!


Hurtige fakta om Vet Zimbabwe
Alder18
KvalifikationerVet student, vet nurse or pre-vet
Længde2+ weeks
AnkomstBulawayo (BUQ)
Burde bestillesIdeally minimum 4 months in advance
StartdatoSundays or Mondays year-round
Frivilligt arbejde med dyrPraktikNærkontakt med dyrArbejd med dyr
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Programmet

De frivillige arbejder typisk 5½ dage om ugen med fri søndag eftermiddag og mandag. Der er dog ingen faste rutiner her, da hver dag bringer nye udfordringer. Erfaring er ikke nødvendig for at arbejde med dyrene, da al nødvendig træning vil blive tilbudt. Alt hvad vi beder om, er at du er entusiastisk og dedikeret til at arbejde med dyr. De frivillige deltager også i vagtbemandingen under brand sæson og når vi har babyer, så dine fridage kan blive fyldt op med spændende ekstra opgaver! Babyvagter vil blive fordelt mellem deltagerne for at undgå udmattelse. I løbet af din første uge vil du lære, hvordan børnehjemmet fungerer. Du vil blive introduceret til arbejdet med kødædende dyr, primater, rovfugle, krybdyr og husdyr.

Dette program kan dog med stor fordel også bruges til praktik i forbindelse med uddannelse, da man angiver erfarings niveau ved start og programmet dermed tilpasses efter behov.
I løbet af din første uge vil du lære, hvordan centeret fungerer. Du vil blive introduceret til arbejdet med rovdyr,, primater, rovfugle, krybdyr og husdyr.

Dine primære opgaver vil omfatte:

Det er vigtigt at bemærke, at alt dit arbejde vil være FOR dyrene, men ikke nødvendigvis MED dyrene. Det kan være hårdt arbejde, men det vil være meget givende. Forvent ikke at tilbringe al din tid med at kæle for babydyr. Du vil bidrage til at opretholde centeret, og dine dage vil være fyldt med at berige dyrenes liv.


Send denne siden til mig som PDF

Boligforhold

Du bor i komfortable hytter der deles med 2-3 andre frivillige (samme køn). Nogle gange er man heldig at få en hytte for sig selv, men det afhænger af hvor mange frivillige der er. De fleste hytter har eget badeværelse, mens nogle hytter deles.

Der tilbydes tre måltider om dagen. Vi kan imødekomme vegetariske kostbehov, men desværre ikke mere restriktive diætkrav.

I din fritid er der en swimmingpool og en underholdningslounge med et udvalg af bøger og film samt dart og et poolbord. Der er begrænset gratis wifi tilgængeligt hver dag for alle frivillige, og dem, der har brug for mere, kan købe ekstra data.

Hvorfor Vet Zimbabwe med GoXplore?

  • En fantastisk mulighed for eksponering af veterinær medicin året rundt
  • Mulighed for at opleve redninger og indfangninger af vilde dyr, immobiliseringer, flytninger og m.m.
  • Følge en dyrlæge og hjælpe til med virkelige veterinære procedurer
  • Opleve løver, leoparder, hyæner, krokodiller, slanger, gazeller og meget mere på nært hold
  • Opleve Zimbabwe
  • Mødes med andre veterinær interesserede fra hele verdenen
  • Få venner for livet
  • Perfekt match til dig der er under uddannelse

Visa

Du kan deltage på dette program med et almindeligt turistvisum, som du får ved ankomst i lufthavnen. Dette visum er gyldigt i 90 dage, og koster 30 USD. Vi anbefaler, at du køber den version til 45 USD i stedet for som hedder "Double Entry". Skulle du under dit ophold vælge at krydse grænsen (f.eks. til Zambias side af Victoria Falls), så slipper du for at skulle købe et nyt visum.

Hvis du er sikker på, at du ikke forlader Zimbabwe under dit ophold, er det selvfølgelig helt fint at købe enkelt indrejsevisummet til 30 USD. HUSK at medbringe amerikanske dollars til at dække omkostningerne ved visummet i lufthavnen, da kortbetaling ofte ikke fungerer. Hav hellere lidt for meget med end for lidt.

Det er også meget vigtigt at have et biometrisk pas (dvs. maskinlæseligt), der er gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst, samt to tomme sider i dit pas. Hvis du kommer fra et land med høj forekomst af gul feber, skal du også kunne fremvise en gyldig gul feber-vaccination.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Start datoer

Ankomst er altid søndag eller mandag og programmet har åbent året rundt . Vi forespørger altid vores partner om din ønskede dato er ledig, da nogle tider på året kan der være fyldt op. ( Ankomst udenfor disse dage er måske muligt på forespørgsel, ekstra betaling for afhentning kan dog forekomme.

Ved ankomst til Bulawayo lufthavn (BUQ) bliver du afhentet af et medlem af vores personale, som tager dig med til projektet, en køretur på ca. 45 minutter. Ved ankomsten får du tid til lige at falde til ro i dine nye omgivelser og lære de andre deltagere og personalemedlemmer at kende, inden middagen. Hvis der er tid, vil du samme dag få en rundvisning af stedet.

På din sidste dag hos på projektet, efter at have sagt farvel og pakket dine tasker, vil vi sørge for at bringe dig til lufthavnen i god tid til din videre flyvning eller hjemrejse.


Priser

Start dato i 2023 Pris
2 uger 15500
3 uger 21500
4 uger 28000
5 uger 34500
6 uger 41000

Bemærk! Priserne kan ændre sig, og din endelige pris afhænger af din afrejsedato, ikke tidspunktet for reservationen. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke bestiller dine fly, før du har modtaget bekræftelse fra os på, at din reservation er blevet bekræftet.

Hvad er inkluderet?

Ikke inkluderet

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Zimbabwe » Vet Zimbabwe

Cecilie P bestilte Wildlife Habitat Australia. Noe for deg?!