Book aktiviteter

Du kan bruge formularen nedenfor til at booke aktiviteter i de lande, hvor vi tilbyder programmer. Disse er aktiviteter, du ikke behøver at være deltager i GoXplore for at booke. I så fald har vi dog brug for lidt mere information om dig for at behandle bookingen.

Person oplysninger

Hvilke aktivitet ønsker du at bestille?

Grupperejse østkysten Australien

Grupperejse østkysten Australien

Passer til Australien & Bali & New Zealand

Safari Kruger National Park

Safari Kruger National Park

Passer til Ghana & Namibia & Sydafrika & Zambia & Zanzibar & Zimbabwe

7 dages Rundrejse

7 dages Rundrejse

Passer til Sri Lanka

Andet

Rejsevilkår: Beløbet vil blive tilføjet til din endelige faktura og betales inden afrejse fra Danmark. 25% af beløbet betalt for aktiviteter på denne side vil ikke blive refunderet, hvis de afbestilles før afrejse. Ingen refusion ved afbestilling efter afrejse. På grund af store forskelle mellem vores aktiviteter kan vi kontakte dig i de næste par dage, hvis vi mangler nødvendig information for at behandle denne booking.

Rejsevilkår: Da du ikke allerede rejser med et GoXplore-program, vil vi fakturere dig 25% af aktivitetsprisen som depositum. Dette skal betales, før vi bekræfter din plads, og er ikke-refunderbart. Der gives ingen refusion ved afbestilling efter afrejse. På grund af store forskelle mellem vores aktiviteter kan vi kontakte dig i løbet af de næste par dage, hvis vi mangler nødvendig information for at behandle denne booking.

Hjem » Din rejse » Book aktiviteter

Jacqueline T bestilte Pre-Vet South Africa. Noe for deg?!