Grupperejse østkysten Australia

På denne gruppetur vil du få mulighed for at opleve alle højdepunkterne langs Australiens verdensberømte østkyst på en 5-ugers guidet rejse.

5 ugers østkyst tur

Har du valgt denne tur til som en forlængelse af din ankomst pakke på Work & Travel programmer så fortsætter du op af kysten når dine 8 dage på startpakken er ovre – det er en glidende overgang!

På denne tur vil du opleve alle højdepunkterne op langs Australiens verdenskendte østkyst på en 5-ugers guidet rejse.

Denne 5 ugers tur op af østkysten kan vælges som en separat tur, hvis du deltager på en af vores andre Australien programmer som Wildlife, Farm, Praktik eller andet. Her kombinerer du ikke med Work & Travel programmet ,men så med et af de andre hoved programmer. Denne tur sælges ikke som en ren turist tur uden kombination af et af vores andre programmer.

 

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Østkystens højdepunkter - Sydney til Cairns

GRUPPETUR FRA SYDNEY TIL CAIRNS

Med denne fantastiske tur på 36 dage rejser du fra Sydney til Cairns, og får oplevet det bedste Australiens østkyst har at byde på. Og det er meget! Byron Bay, Surfers Paradise, Noosa, Fraser Island, Airlie Beach, The Whitsundays og Magnetic Island er bare nogen af de kendte stops undervejs. Dette bliver en rejse hvor du får kombineret strand, surfing, koralrev, by og sol. Alle overnatninger, transport og en masse aktiviteter er inkluderet. Du rejser i en gruppe med max 24 personer fra hele verden, og en professionel guide.

En perfekt måde til at starte dit backpacker eventyret i Australien, eller bare en perfekt måde at se hele Østkysten. Turen ender og hvad så? Du er i tropiske Cairns, og har massevis af muligheder. Find arbejde hvis du er på Work & Travel programmet. Kombiner det med dit andet program, rejs videre nord eller vest på flyv videre til New Zealand eller Bali eller bare hjem – det er helt op til dig.

Højdepunkter

BACKPACKING I AUSTRALIEN

Allerede efter en time i bussen mærker du at Sydney ikke ligner på resten af Australia overhovedet.. Her kommer du til at opdage fantastiske surf strande, nydelige øer og verdens største korelrev – Great Barrier Reef. Om aftenen slapper du af med et glas sammen med dine nye venner på vandrehjemmet eller på stranden.

Det store overblik

Dag 1: Ankomst og Sydney

– start rejsen med en guidet tur gennem Sydney og se højdepunkter som Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Afslut dagen med en velkomstmiddag før din episke tur mod nord begynder.

Dag 2 – 5: Byron Bay
– Om morgenen ankommer vi til Byron Bay, et berømt surfer mekka, det ultimative sted til t slappe af og super strand destination. Wow, for en start! Her kommer vi til se mere til byen, få et hurtigt surferkurs, og nyde havet. Måske er du heldig og spotter en hval eller nogle delfiner. Specielt udsigten fra Byron Bays Fyr er fænomenalt. Om morgenen er der yoga på stranden og om aftenen ost og vin på vandrehjemmet. Max afslapning og ren nydelse.

Dag 6 – 8: Surfers Paradise
–Opsummeret betyder dette flotte ølger, et par fester og smukke strande. Opdag de bedste barer og klubber med dine nye venner. Kom dig over tømmermændende i løbet af dagen med fødderne i bassinget…Pffff…. backpacking er hårdt….

Dag 9 – 11: Brisbane
– hovedstaden i Queensland. Her overnatter vi midt icsentrum, ikke langt fra Streets Beach og Southbank.

Dag 12 – 13: Noosa
– To nætter på Sunshine Coast. Tropisk grønt, dyreliv og fantastiske strande. Noosa er flot. Tip: tag en tur til fods over kysten og nyd den fantastiske havudsigt.

Dag 14: Rainbow Beach
– Indgangsporten til Fraser Island. Vi tager en tur og kigger efterdelfiner og hvaler, nyder solnedgangen og slapper af før rejsen går videre til Fraser Island.

Dag 15 – 16: Fraser Island
– Vi ligger ud med et eventyr på den største sand ø i verden. Inkluderet er 2 nætter med camping, samt guide og måltider. Du kører på motorvejen (stranden!), svømmer i ferskvands søer, ser på skibsvrag og måske spotter du en haj eller to fra Indian Heads!

Dag 17 – 19: Rainbow Beach

Dag 20 – 24: Whitsunday Islands & Airlie Beach
– Vi checker ind på vores vandrehjem og har god tid til åt udforske Airlie Beach. Dagen efter starter eventyret til Whitsunday Islands. Vi sejler og snorkler i krystalklart vand. Du sover og spiser om bord og nyder solen på dæk. Du kan også se den hvideste strand i hele verden. Solbriller på! Efter 2 dage om bord bliver vi 2 nætter til i Airlie Beach.

Dag 25 – 28: Magnetic Island
– Dette er en perle! Smuk natur, strande og en fantastisk undervandsverden, perfekt til at snorkle. Du bor i et naturreservat med egen dyrepark. Ansigt til ansigt med koalaer og wallabies. Og om natten? En god drink, fin musik og en smuk stjernehimmel. Vil du se mere av øen Lei en 4×4 Barbie Car (ikke inkluderet) med dine venner.

Dag 29 – 30: Mission Beach
– ' regnskoven møder revet'. Stå tidlig op og nyd den smukkeste solopgang. Hvis budgettet tilader det kan du tage på rafting eller faldskærmsudspring her ( tilkøbes undervejs)

Dag 31 – 35: Cairns
– Australias eventyrhovedstad! Enten det er faldskærmsudspring, dykning, snorkling, rafting, havkajak eller bungyjump, Cairns har alt! Og det er desværre også slutpunktet på denne rejse. Men før vi siger farvel er der fortsat nogen flotte aktiviteter på programmet! På dag 32 tager vi til Atherton Tablelands; tropisk regnskov, vandfald og måske ser du endda et næbdyr. Ganske uundværligt er dag 33. Her skal vi snorkle på Great Barrier Reef. Kig efter skildpadder, Morener og Nemo. Du kan ikke forestille dig hvor smuk undervandsverdenen er. Du kan fylde de sidste dage op med aktiviteter selv eller bare slappe af og nyde Cairns. Vi bor på et smukt vandrehjem med komfortable værelser og en stor svimmingpool.

Dag 36: afsked
– Denne fantastiske rejse slutter her. Men om din tur er ovre er helt op til dig. Snak med Guiden eller os og få gode råd til hvad du ellers kunne planlægge.

Startdatoer

Startdato er mandag eller torsdag se nedenstående. Det er bedst at ankomme søndag eller onsdag, altså mindst en dag før program start i Sydney eller før hvis du har lyst. Vi kan ordne flere nætter på forhånd hvis du ønsker det. Der afregnes separat for disse ( ca. 300kr/nat)


Startdatoer 2024

Startdatoer 2025


 

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Priser

Pris 5 ugers østkyst tur: 19.600 kr.

Pris 5 uger østkysttur inklusiv Work & Travel programmet: 27.350 kr.

Bemærk, at prisen kan ændre sig, og at den fastsættes i henhold til afrejsedatoen og ikke bestillingsdatoen.

INKLUDERT I PRISEN

Det anbefales mellem 200 og 300kr pr dag for måltider som ikke er inkluderet.

 

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Du kan deltage på denne 5 ugers gruppetur langs østkysten i Australia på et turistvisum, hvis din samlede rejse i Australien ikke overstiger 90 dage.

Vælger du det i kombination med Work & Travel eller andet hvor job er en del af opholdet skal du have et Working Holiday Visum. Vi kan hjælpe med at søge dette. Prisen er ca. 690 AUD og opkræves af visummyndighederne direkte.

 

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Aktiviteter i Australien

Vælg et program i Australien

Hjem » Land » Australien » Grupperejse østkysten Australia

Cecilie M bestilte Shark & Marine Conservation. Noe for deg?!