Grupperejse østkysten Australien

På denne gruppetur vil du få mulighed for at opleve alle højdepunkterne langs Australiens verdensberømte østkyst på en 5-ugers guidet rejse.

5 ugers østkyst tur

Har du valgt denne tur til som en forlængelse af din ankomst pakke på Work & Travel programmer så fortsætter du op af kysten når dine 8 dage på startpakken er ovre – det er en glidende overgang!

På denne tur vil du opleve alle højdepunkterne op langs Australiens verdenskendte østkyst på en 5-ugers guidet rejse.

Denne 5 ugers tur op af østkysten kan vælges som en separat tur, hvis du deltager på en af vores andre Australien programmer som Wildlife, Farm, Praktik eller andet. Her kombinerer du ikke med Work & Travel programmet ,men så med et af de andre hoved programmer. Denne tur sælges ikke som en ren turist tur uden kombination af et af vores andre programmer.

 

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Østkystens højdepunkter - Sydney til Cairns

GRUPPETUR FRA SYDNEY TIL CAIRNS

Med denne fantastiske tur på 36 dage rejser du fra Sydney til Cairns, og får oplevet det bedste Australiens østkyst har at byde på. Og det er meget! Byron Bay, Surfers Paradise, Noosa, Fraser Island, Airlie Beach, The Whitsundays og Magnetic Island er bare nogen af de kendte stops undervejs. Dette bliver en rejse hvor du får kombineret strand, surfing, koralrev, by og sol. Alle overnatninger, transport og en masse aktiviteter er inkluderet. Du rejser i en gruppe med max 24 personer fra hele verden, og en professionel guide.

En perfekt måde til at starte dit backpacker eventyret i Australien, eller bare en perfekt måde at se hele Østkysten. Turen ender og hvad så? Du er i tropiske Cairns, og har massevis af muligheder. Find arbejde hvis du er på Work & Travel programmet. Kombiner det med dit andet program, rejs videre nord eller vest på flyv videre til New Zealand eller Bali eller bare hjem – det er helt op til dig.

Turen er meget populær så vær ude i god tid!

Højdepunkter

Bacpaking i Australien

Allerede efter en time i bussen mærker du at Sydney ikke ligner på resten af Australia overhovedet.. Her kommer du til at opdage fantastiske surf strande, nydelige øer og verdens største korelrev – Great Barrier Reef. Om aftenen slapper du af med et glas sammen med dine nye venner på vandrehjemmet eller på stranden.

Inkluder en uge i Sydney

Hvis du virkelig vil lære Sydney godt at kende, bør du tilføje en uge der, før du rejser mod nord. Hvis du ikke allerede deltager i vores Working Holiday Australia-program, har vi mulighed for at udvide Østkystens højdepunkter med 7 dage i Sydney før din afrejse. Sydney er absolut værd at opholde sig længere i! Kontakt os for mere information.

Job inkluderet

Planlægger du at arbejde i Australien efter din rejse? Kombiner denne tur med vores Work & Travel Australia-program, og spar penge. Du får 8 dage i Sydney før du starter denne tur, og hjælp til at oprette bankkonto, skattenummer, adgang til jobdatabasen i 12 måneder og meget mere.

Det store overblik

Dag 1: Ankomst og Sydney

– start rejsen med en guidet tur gennem Sydney og se højdepunkter som Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Afslut dagen med en velkomstmiddag før din episke tur mod nord begynder.

Dag 2 – 5: Byron Bay
– Om morgenen ankommer vi til Byron Bay, et berømt surfer mekka, det ultimative sted til t slappe af og super strand destination. Wow, for en start! Her kommer vi til se mere til byen, få et hurtigt surferkurs, og nyde havet. Måske er du heldig og spotter en hval eller nogle delfiner. Specielt udsigten fra Byron Bays Fyr er fænomenalt. Om morgenen er der yoga på stranden og om aftenen ost og vin på vandrehjemmet. Max afslapning og ren nydelse.

Dag 6 – 8: Surfers Paradise
–Opsummeret betyder dette flotte ølger, et par fester og smukke strande. Opdag de bedste barer og klubber med dine nye venner. Kom dig over tømmermændende i løbet af dagen med fødderne i bassinget…Pffff…. backpacking er hårdt….

Dag 9 – 11: Brisbane
– hovedstaden i Queensland. Her overnatter vi midt i centrum, ikke langt fra Streets Beach og Southbank.

Dag 12 – 13: Noosa
– To nætter på Sunshine Coast. Tropisk grønt, dyreliv og fantastiske strande. Noosa er flot. Tip: tag en tur til fods over kysten og nyd den fantastiske havudsigt.

Dag 14: Rainbow Beach
– Indgangsporten til Fraser Island. Vi tager en tur og kigger efterdelfiner og hvaler, nyder solnedgangen og slapper af før rejsen går videre til Fraser Island.

Dag 15 – 16: Fraser Island
– Vi ligger ud med et eventyr på den største sand ø i verden. Inkluderet er 2 nætter med camping, samt guide og måltider. Du kører på motorvejen (stranden!), svømmer i ferskvands søer, ser på skibsvrag og måske spotter du en haj eller to fra Indian Heads!

Dag 17 – 19: Rainbow Beach

Dag 20 – 24: Whitsunday Islands & Airlie Beach
– Vi checker ind på vores vandrehjem og har god tid til åt udforske Airlie Beach. Dagen efter starter eventyret til Whitsunday Islands. Vi sejler og snorkler i krystalklart vand. Du sover og spiser om bord og nyder solen på dæk. Du kan også se den hvideste strand i hele verden. Solbriller på! Efter 2 dage om bord bliver vi 2 nætter til i Airlie Beach.

Dag 25 – 28: Magnetic Island
– Dette er en perle! Smuk natur, strande og en fantastisk undervandsverden, perfekt til at snorkle. Du bor i et naturreservat med egen dyrepark. Ansigt til ansigt med koalaer og wallabies. Og om natten? En god drink, fin musik og en smuk stjernehimmel. Vil du se mere av øen Lej en 4×4 Barbie Car (ikke inkluderet) med dine venner.

Dag 29 – 30: Mission Beach
– ' regnskoven møder revet'. Stå tidlig op og nyd den smukkeste solopgang. Hvis budgettet tillader det kan du tage på rafting eller faldskærmsudspring her ( tilkøbes undervejs)

Dag 31 – 35: Cairns
– Australias eventyrhovedstad! Enten det er faldskærmsudspring, dykning, snorkling, rafting, havkajak eller bungyjump, Cairns har alt! Og det er desværre også slutpunktet på denne rejse. Men før vi siger farvel er der fortsat nogen flotte aktiviteter på programmet! På dag 32 tager vi til Atherton Tablelands; tropisk regnskov, vandfald og måske ser du endda et næbdyr. Ganske uundværligt er dag 33. Her skal vi snorkle på Great Barrier Reef. Kig efter skildpadder, Morener og Nemo. Du kan ikke forestille dig hvor smuk undervandsverdenen er. Du kan fylde de sidste dage op med aktiviteter selv eller bare slappe af og nyde Cairns. Vi bor på et smukt vandrehjem med komfortable værelser og en stor swimmingpool.

Dag 36: afsked
– Denne fantastiske rejse slutter her. Men om din tur er ovre er helt op til dig. Snak med Guiden eller os og få gode råd til hvad du ellers kunne planlægge.

Startdatoer

Startdato er mandag eller torsdag se nedenstående. Det er bedst at ankomme søndag eller onsdag, altså mindst en dag før program start i Sydney eller før hvis du har lyst. Vi kan arrangere flere nætter på forhånd hvis du ønsker det. Der afregnes separat for disse ( ca. 300kr/nat)


Startdatoer 2024

Startdatoer 2025

* NB! Det er højsæsontillæg for de ture som har startdato mellem 18.11.2024 og 04.01.2025.

 

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Priser

Priser Grupperejse østkysten Australien Pris
5 ugers Østkyst Xplorer 24300
5 ugers tur + Work & Travel m. visum 32650

Bemærk, at prisen kan ændre sig, og at den fastsættes i henhold til afrejsedatoen og ikke bestillingsdatoen.

Prisen kan findes på vores programside om Work & Travel Australien

INKLUDERT I PRISEN

Det anbefales mellem 200 og 300kr pr dag for måltider som ikke er inkluderet.

Prisen i kombination med Work & Travel Australia program tilsvarer 2400 kr rabat! Og så får du desuden en ekstra nat i Sydney inkluderet. Derudover får du en ekstra nat i Sydney inkluderet. Så får du alt, der er nævnt ovenfor, udover det sædvanlige program.

 

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Du kan deltage på denne 5 ugers gruppetur langs østkysten i Australia på et turistvisum, hvis din samlede rejse i Australien ikke overstiger 90 dage. Dette visum er gratis og vi hjælper dig med at søge det.

Du kan naturligvis også deltage i turen, hvis du har et working holiday-visum til Australien (se kravene her). Med dette visum kan du opholde dig i Australien i op til et år og arbejde undervejs. De fleste, der deltager i turen, rejser på working holiday og planlægger at forblive i Australien endnu længere efter turens afslutning. Det er en fantastisk måde at møde andre i samme situation som dig!

 

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Aktiviteter i Australien

Vælg et program i Australien

Hjem » Land » Australien » Grupperejse østkysten Australien

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!