Hvorfor GoXplore?

Vi, der arbejder her hos GoXplore, brænder selv for at rejse, har selv deltaget i flere af vores programmer og deler gerne ud af vores personlige erfaring, når det kommer til programmerne. At rejse på et af vores programmer betyder, at du vil opleve kulturen tæt på, og du får en helt anden oplevelse end at rejse som almindelig turist. For os er det vigtigt, at du får mest muligt ud af dit ophold, at du får minder for livet og oplevelser, som andre kun kan drømme om.

 • Du får din egen personlige rejseekspert med specialviden om den destination du rejser til. Så er du sikker på at du får den nødvendige hjælp til visum, fly, forsikring, rejsebudget, klima, kultur og meget mere.
 • Når du rejser gennem GoXplore, oplever du kulturen og lokalbefolkningen på helt tæt hold og ikke bare som en almindelig turist.
 • Personalet hos GoXplore har selv rejst i store dele af Verden (bl.a. i Australien, New Zealand, Sydamerika, Afrika, Sydøstasien, Japan, Canada og USA), vores store interesse er at rejse, og vore personlige erfaringer hjælper dig til at være bedre påklædt, når vi sender dig ud i verden.
 • Medarbejderne hos GoXplore gør alt, for at din store rejse skal blive en god oplevelse. Vi kender vores destinationer – har selv været der – og kan forberede dig bedst muligt på din oplevelse. Vi er altid ærlige og sikre os, at du ved hvad du skal forvente af rejsen.
 • GoXplore har eksklusive aftaler med samarbejdspartnere i de fleste lande, hvorfor du gennem os kan få helt unikke oplevelser. Kvaliteten er hele tiden i højsædet og kontrolleres løbende.
 • GoXplore deltager i internationale konferencer over hele verden og følger med i, hvad der rører sig indenfor ungdomsrejser.
 • GoXplore kender sine samarbejdspartnere godt gennem mangeårigt samarbejde, og vi sikrer at de håndterer evt. problemer professionelt, og altid med fokus deltageren.
 • Alle vores samarbejdspartnere i udlandet har et 24-timers nødnummer, som du har adgang til, når du rejser gennem os. Dette giver dig en uvurderlig tryghed; du er aldrig alene, hvis du får behov for hjælp.
 • GoXplore har siden starten i 2001 været specialister i working holiday rejser – der var erfaring bag helt fra begyndelsen, og vi bliver hele tiden bedre! GoXplore holder informationsmøder i de større byer i Danmark og gerne også online – så kan du altid møde os face-to-face og stille alle de spørgsmål, der trænger sig på.
 • GoXplore formidler rejseforsikring i samarbejde med GOUDA, som er helt perfekt for dig, der skal på en aktiv rejse der også indeholder arbejdsopgaver af en slags. Den inkluderer blandt andet dækning for de fleste former for ekstremsport, og lige så vigtigt, hvis du kommer til skade på jobbet.
 • Du kan via din personlige loginside få adgang til en rejseliste over andre deltagere fra både Danmark, Norge og Sverige som rejser på samme tid som dig.
 • Du får et certifikat efter hjemkomst, som du kan bruge til senere jobansøgninger; et rejsebevis er ikke kun bevis på ophold i et andet land men også forbedrede sprogkundskaber, personlig udvikling, god indsigt i forskellige kulturer og stor tilpasningsevne.
 • Hos GoXplore er vi Aussie Specialists – Australsk Turistkommissions eksamen for medarbejdere i rejsebranchen, der har særligt fokus på Australien.

MISSION

At levere en one stop shop, hvor unge kan få hjælp til at rejse ud i verden med trygheden om at alt er på plads. Vi yder støtte og service med vores mangeårige erfaring, og bestræber os på at under-sælge og over-levere. Vi ønsker at levere en venlig og imødekommende service i høj kvalitet i samarbejde med de partnere vi har i udlandet.

VISION

Vi vil være kendte for at yde god service, og være en af de førende udbydere af kvalitetsrejser for unge i Danmark. Vi tilbyder en bred vifte af lange og korte programmer og udvikler konstant nye muligheder og følger med tiden.

VÆRDIER

Vi er engagerede i vores kunder og det danske samfund, som vi er en del af, og ønsker at være en god arbejdsplads for vores ansatte. Vi vil være miljømæssigt og socialt ansvarlige.

Hjem » Hvorfor GoXplore?

Siste nyhed: Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske