1. 2. 3. 4. 5. 6.

Arbejd på gård i Australien

Arbejd og bo på en gård i Australien og få værdifuld arbejdserfaring mod kost & logi, mens du bliver en del af en lokal familie og deres kultur. Kombiner eventuelt dette med en tur op ad Østkysten - en oplevelse du aldrig vil glemme!

Læs mere

Farm Homestay Australia

Farm Homestay Australien henvender sig til unge mennesker, der vil ud og opleve livet på landet ved en Australsk familie, men ikke nødvendigvis har den fornødne erfaring til at kunne tage et lønnet arbejde som farmer. Her bliver du en del af familien, som lever på landet med alt hvad dertil hører; traktorer, køer, heste og den friske luft. Du deltager på lige fod med resten af familien.Arbejdet er ulønnet, men du får kost og logi under opholdet.

Du bliver en del af din værtsfamilie, og de vil involvere dig i deres daglige liv, have dig med på besøg hos naboer/venner, deltage i fødselsdage, komme med i kirke, tage dig ud at handle og evt. til rodeos og festivaler.

Dette er ikke et ferieophold – der er varmt og du vil helt sikkert blive beskidt, men en masse fede oplevelser venter på dig.

Den primære mening med dette program er at leve, at arbejde og lære om livet på landet på en australsk farm. Det vil sige en kulturel udveksling. Farmene, som vi placerer på, ligger oftest langt fra alting. Du vil derfor kunne opleve at bo på en farm uden stabilt internet ligesom WiFi er en sjældenhed.

Vi har de fleste typer af gårde i Australien, men vores primære mål er at finde en familie og en gård, der passer til din erfaring og motivation. Hvis nogen af disse 3 punkter lyder som dig, vil vi sandsynligvis kunne placere dig på en passende gård.

Hvis du ikke har meget erfaring med gårdsarbejde, er du mere tilbøjelig til at blive placeret på en gård, hvor du kan hjælpe med børnene, så værten kan tage ud og udføre mere krævende gårdsarbejde, der kræver mere viden. Vegetarer/veganere skal være villige til at tage til gårde, der ikke opdrætter dyr til kødproduktion. I sådanne tilfælde er det mere sandsynligt, at du bliver placeret på hobbygårde, økologiske eller biodynamiske gårde eller i nogle tilfælde mælke- eller hestegårde, der ikke har indtægt fra animalsk kødproduktion. Afhængigt af personlig interesse, erfarings niveau, spisepræferencer, sæsonen og længden på dit opholdp kan følgende gårde gives som personlige præferencer.

Farm typer:

Placeringer

Placeringer er alle på familie drevne gårde rundt omkring i Australien. De fleste gårde er beliggende i de østlige og sydlige stater i Australien, såsom Victoria, South Australia og New South Wales. Vi placerer også i andre områder, såsom Queensland, Western Australia og territorierne.

Hvem er du?

 • Du elsker at have det sjovt og møde nye mennesker.
 • Du har mindst et mellemniveau engelsk og evnen til effektivt at kommunikere med landmanden og deres familie.
 • Du er indstillet på at hjælpe til på gården såvel som i huset.
 • Kan deltage i minimum 4 uger (6-8 timer om dagen) og maksimalt 12 uger for dem, der ikke har tidligere erfaring.
 • Deltagere med tidligere erfaring på en gård eller svarende til 2 års fuldtidssarbejde med heste kan kan vælge en placering på op til 24 uger. Hvis de og familien er enige, kan de forlænge kontrakten efter 24 uger.
 • Du er indstillet på at lave en profil om dig selv som præsenteres for familierne. Dette inkluderer et brev om dig selv, dit liv og forventninger til programmet, eventuelle referencer og andre relevante dokumenter.
 • Du er tilgængelig til et Zoom-interview med vores partner i Australien og muligvis også familien (selvom det ikke er særlig almindeligt).
 • Du er fleksibel med hensyn til placeringen og typen af gård.
 • Du kan vise entusiasme og initiativ og være villig til at lære, hvordan livet er på en gård.
 • Du ved du er en del af en familie og ikke en gæst. Du er her for at hjælpe lige som ethvert andet medlem af familien.
 • Du har ikke nogen forudgående fysiske eller mentale tilstande, der kan påvirke din arbejdsevne.
 • Du har ikke fået stillet en diagnose, lide af eller tage medicin for psykisk sygdom.
 • Du opfylder kravene for at kunne søge om et Working Holiday visum i Australien med mulighed for ophold i op til 12 måneder.(visumindehavere fra visse lande kan kun være tilladt at opholde sig i højst 3 måneder). Tjek visa-sektionen længere nede for detaljer.

Hurtige fakta om Farm Homestay Australia
Alder18 - 35 (visa requirement)
KvalifikationerEngelsk kundskaber, fuld af gå på mod
LængdeMin 4 uger - max 24 hvis megen erfaring
Ankomsttilpasses efter hver placering individuelt
JobgarantiJa, din placering er på plads før afrejse
Betalt arbejdeNej, kost & logi
Nærkontakt med dyrJa
Antal deltagere1 max 2 deltagere pr farm
Burde bestillesGerne mindst 3 måneder før afrejse
StartdatoÅret Rundt dog ikke midt december til midt janaur
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrFarm ArbejdeHesteNærkontakt med dyrGaranteret arbejde
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Arbejde

ARBEJDET VS. HUSHOLDNINGSOPGAVER/PLIGTER

Arbejdsopgaver kan være opgaver som at sprøjte ukrudt, fodre husdyr, rengøre stalde, arbejde med heste, flytte kvæg, malke køer, plukke frugt, tung havearbejde, grave huller, vedligeholde området, male og generel vedligeholdelse omkring gården osv. Huslige pligter betragtes som almindelige huslige opgaver, der kræves i enhver husholdning; for eksempel at forberede og tilberede måltider, rengøre og vaske dit tøj, støvsuge, holde dit soveværelse og opholdsområder pæne, handle ind, vaske bilen, fodre kæledyr, almindeligt havearbejde osv.

BØRNENE

Mange familier kan lide at få hjælp med børnene, men ønsker ikke en fuldtids-au pair eller barnepige. Dette betyder, at der kan være nogle au pair- eller barnepigeroller kombineret med farmarbejde. Dette giver dig og moderen mulighed for at dele roller i huset og på gården. Deltagere, der ikke har meget erfaring med gårdsarbejde, kan tilbringe mere tid med børnene for at give moderen mere tid til at arbejde på gården.

HESTEGÅRDE OG HESTEARBEJDE

Der findes mange forskellige typer hestegårde, herunder ridesports-, polo-, trekking-, arbejdsheste- og ponygårde. De fleste værtslandmænd kræver en god erfaring for at kunne ride hestene, og dette vil blive afgjort ud fra den video, som internen leverer, og vil være op til landmandens skøn. Deltagere skal være opmærksomme på, at heste kan være meget værdifulde og ofte er kilden til indtægt for landmanden.

Mange deltagere vælger dette program for muligheden for at arbejde med heste og leve hestegårdslivet. Evnen til at ride heste afhænger af rytterens færdigheder. Arbejdet med heste inkluderer fodring, udrensning, træning på line, rengøring, børstning osv. Arbejde inkluderer ikke ridning (medmindre det drejer sig om væddeløb), konkurrencer eller at lære noget nyt, såsom at skifte en hovjern, vaccinere osv.

Hvis deltageren skal deltage i hesteshows, kan der være noget arbejde på showet, såsom at gøre hestene klar til rytterne, rengøring, forberedelse osv., der kan betragtes som arbejde. Rejse til showet, madlavning, at se konkurrencer og deltage i begivenheder på showet betragtes ikke som arbejde.

På nogle hestegårde kan familier have separate boliger til groomerne, især når de har kunder, der kommer til gården, eller når familien er meget involveret i ridesporten.

Send denne siden til mig som PDF

Start datoer

Programmet kører året rundt dog med en sommerpause fra midt december til midt Januar.

Ankomst i Australien er typisk oftest i Sydney, Melbourne eller Brisbane - helt afhængig af hvor din placering er. Uanset hvad skal du forberede dig på yderligere rejseaktivitet efter ankomsten til Australien, da afstandene er store. afhænger

Ankomst er altid søndag og der er tre nætter inkluderet på vandrehjem ved ankomst. Her har du tid til at komme dig ovenpå jetlag og vænne dig til livet Downunder og få arrangeret din videre rejse frem til familien.

Har du brug for nogle ekstra dage så sig til - vi kan arrangere ekstra nætter til dig.

Hvorfor Farm Homestay Australia med GoXplore?

 • En bred vifte af farm placeringer
 • Kulturel fordybelse ved at bo på en australsk gård og i landlige samfund
 • Fleksible placeringer - vi skræddersyr din placering til individuelle oplevelser og motivationer
 • Unikke muligheder på hestefarme for hesteentusiaster
 • Arbejde på gårde i hele Australien
 • Forbedre dit engelsk ved at bruge det dagligt
 • Anbringelser på op til 24 uger for dem med tidligere erfaring
 • Forskellige overnatningsmuligheder baseret på dine præferencer
 • En dedikeret kontaktperson hos GoXplore vil hjælpe dig med eventuelle spørgsmål
 • Bliv en del af familien og ved at deltage aktivt i gårdens arbejde og dagligdagen

Boligforhold

Du bor hos din vært og indgår som en del af familien. Du får som udgangspunkt dit eget værelse, men kan risikere at skulle dele med en anden deltager hvis farmen har flere deltagere på samme tid. Enkelte farme har kun et badeværelse, så da kan der være en plan for hvem bruger badeværelset hvornår da små børn og lange brusebade ikke er en god kombination. Nogle farme har en aftægtsbolig eller hustrailer som deltagerene bor i. Du vil få en nærmere beskrivelse af familien, gården og hvordan du kommer til at bo når en placering er fundet til dig.
OBS ved hesteplaceringer kan man risikere at man under events væk fra gården sover i hestetraileren.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Deltagere i dette program skal have et Working Holiday-visum. Dette giver dig mulighed for at arbejde i Australien i op til 12 måneder, så længe du opfylder kvalifikationskravene. De nuværende kriterier er:

Vi søger dette visum for dig og prisen for visummet er inkluderet i programprisen. Udfaldet af visumansøgningen ligger udelukkende ved de australske myndigheder og GoXplore har ingen indvirkning på afgørelsen.

Har du allerede brugt dit "once in a lifetime" visum til Australien, eller falder du udenfor alderskategorien så kontakt os da der kan være andre muligheder for at du kan komme afsted alligevel.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om visummet.

Priser

Start dato i 2024 Pris
Farm Homestay inkl. WHM visa 12550
Farm Homestay + work inkl. WHM visa 14250

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen. Vi anbefaler, at du venter med at bestille din flybillet, til efter du har bekræftet din plads på projektet.

Du kan vælge mellem et 4, 8 eller 12 ugers ophold som en kulturel udveksling. Hvis du har erfaring indenfor landbrug eller heste er der mulighed for at vælge et ophold på op til 24 uger.

Farm Homestay + Work & Travel

Ønsker du at blive i Australien efter dit farm ophold, og finde lønnet arbejde f.eks. i en af storbyerne eller har fundet noget på egen hånd kan du få hjælp til skattenummer, bankkonto og jobservice gennem en vores Work & Travel partner i Sydney. Det kræver at du tilkøber en jobservicepakke og enten ved ankomst til Australien ligger vejen forbi Sydney eller rejser hertil efter endt farm ophold.

Hvad er inkluderet i prisen?

HVAD ER IKKE INKLUDERET

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Aktiviteter i Australien

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Australien » Farm Homestay Australia

Erik M bestilte Internship Australia. Noe for deg?!