1. Work farm New Zealand 2. Horses New Zealand 3. Jobb New Zealand 4. 5. Farm Homestay New Zealand 6.

Arbejd på gård på New Zealand

Arbejd for kost og logi på gårde i New Zealand, mens du lærer kulturen at kende. Kombiner dette med for eksempel en tur rundt i verden for en oplevelse du aldrig vil glemme!

Læs mere

Farm Homestay New Zealand

Farm Homestay New Zealand henvender sig til unge mennesker, der vil ud og opleve livet som newzealandsk farmer. Du bliver del af en newzealandsk familie, som lever på landet med alt hvad dertil hører; traktorer, køer, heste og den friske luft. Du deltager på lige fod med resten af familien.

Arbejdet er ulønnet, men du får kost og logi under opholdet.
Du bliver en del af din værtsfamilie, og de vil involvere dig i deres daglige liv, have dig med på besøg hos naboer/venner, deltage i fødselsdage, komme med i kirke, tage dig ud at handle og evt. til rodeos og festivaler.

Dette er ikke et ferieophold – det forventes at du lever efter deres ordsprog: A life of a Kiwi Farmer is Work Hard – Play Hard!

Den primære mening med dette program er at lave, at leve, at arbejde og lære om livet på landet på New Zealand. Det vil sige en kulturel udveksling. Farmene, som vi placerer på, ligger oftest langt fra alting. Du vil derfor kunne opleve at bo på en farm uden stabilt internet og WIFI.

Der er farme med kvæg, både malkekvæg og kødkvæg, får og naturligvis heste, som er meget stort på New Zealand. Der er masser af muligheder for dig, der er vild med heste – opdræt, træning samt konkurrencer; så er du bidt af en gal hest og har en baggrund med megen erfaring så er dette program rigtig godt.

Vi vil forsøge at placere dig efter dine ønsker, men jo mere åben du er, jo større mulighed er der, for at placere dig et sted, hvor du vil passe godt sammen med familien.
Tænk sig at bo i dette vidunderlige land, omgivet af den smukkeste natur man kan forestille sig og blive en del af en newzealandsk familie – en oplevelse for livet.

Hvem er du?

HVAD FÅR DU UD AF DET?

Hvilket program i New Zealand passer dig?

Vi har 3 forskellige programmer i New Zealand, hvor du kan arbejde. Detaljer om de forskellige kan findes på programsiderne, men for at gøre det lidt nemmere har vi sat denne oversigtstabel op. Klik gerne på de forskellige for at læse mere.


Program Jobgaranti job klar før afrejse Bolig klar før afrejse Hjælp til boligsøgning under rejsen Løn
Work & Travel
Penge
All Set - Hospitality
Kost & Logi + løn
Farmstay New Zealand Kost & Logi
Hurtige fakta om Farm Homestay New Zealand
Alder18 til 30 år
KvalifikationerGod fysik
Længde4 - 12 uger - mulighed for forlængelse under rejse
AnkomstAuckland
JobgarantiJa
Betalt arbejdeNej
Nærkontakt med dyrSandsynligvis
Burde bestillesGerne 3 mdr inden afrejse
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrFarm ArbejdeHeste
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Tak igen for al den hjælp du har givet mig! Uden dig havde mit eventyr ikke været muligt. Håber flere unge får fornøjelsen af at rejse gennem dig.

Stine Farm Homestay New ZealandOversat

Arbejde

At arbejde på en farm betyder ikke, at det kun handler om landbrug!
Du vil blive en del af familien, så du skal også hjælpe til med at det praktiske, såsom handle ind, gøre rent, lave mad, være social med naboer og familie, og måske tage dig lidt af familiens børn som en storesøster/bror.
Afhængigt af stedet, kan dine arbejdsopgaver være at reparere hegn, arbejde med dyrene, rengøring i stalde, beskære træer, rengøring ved søer og damme, køre traktor, frugtplukning, høste frugt eller grøntsager og vedligeholde landbrugsmaskiner osv. Kort sagt, alt hvad der hører sig til driften på en gård.
Der er også placeringer ved familier med heste. Det kan være alt fra hobby brug, hvor belønningen efter en arbejdsdag er at ride til decideret konkurrence niveau, hvor du er en del af det hold der får tingene til at køre på skinner. Hver placering findes individuelt ud fra din profil, evner og ønsker.

Arbejdstider
Du vil arbejde ca. 6-8 timer pr. dag, 6 dage i ugen. Det kan variere, da det kommer an på sæson, og hvilken type farm, du er på. Der er placeringer på både nord og syd-øen.


Typiske farme vi samarbejder med:

En placering er minimum 4 uger og maximum 12. Der kan være mulighed for at forlænge sit ophold op til 6 måneder, men det er først noget man tager stilling til under opholdet hvis alle parter er indforstået.

Der er andre regler hvis man rejser ind på et turistvisum - kontakt os for mere uddybende information eller læs mere under visum og priser.

Send denne siden til mig som PDF

Start datoer

Programmet kører året rundt dog med en sommerpause fra midt december til midt Januar.

Ankomst i Auckland er altid mandag  og der er tre nætter inkluderet på vandrehjem ved ankomst. Her har du tid til at komme dig ovenpå jetlag og vænne dig til livet Downunder og få arrangeret din videre rejse fra Auckland og frem til familien. Der er et orienteringsmøde med vores partner i Auckland som afholdes hver tirsdag. Dette skal du deltage i for at blive godt klædt på til dit kommende ophold. Videre rejse til familien er torsdag og det hjælper vores partner dig med at arrangere.

Har du brug for nogle ekstra dage og gerne vil komme før, så sig til - vi kan hvis der er plads på vandrehjemmet booke ekstra nætter til dig mod merbetaling.

Check in
Orientation
Check out
8-Jan-24
9-Jan-24
11-Jan-24
15-Jan-24
16-Jan-24
18-Jan-24
22-Jan-24
23-Jan-24
25-Jan-24
29-Jan-24
30-Jan-24
1-Feb-24
5-Feb-24
6-Feb-24
8-Feb-24
12-Feb-24
13-Feb-24
15-Feb-24
26-Feb-24
27-Feb-24
29-Feb-24
4-Mar-24
5-Mar-24
7-Mar-24
18-Mar-24
19-Mar-24
21-Mar-24
1-Apr-24
2-Apr-24
4-Apr-24
6-May-24
7-May-24
9-May-24
3-Jun-24
4-Jun-24
6-Jun-24
1-Jul-24
2-Jul-24
4-Jul-24
4-Aug-24
5-Aug-24
7-Aug-24
19-Aug-24
20-Aug-24
22-Aug-24
2-Sep-24
3-Sep-24
5-Sep-24
9-Sep-24
10-Sep-24
12-Sep-24
16-Sep-24
17-Sep-24
19-Sep-24
23-Sep-24
24-Sep-24
26-Sep-24
30-Sep-24
1-Oct-24
3-Oct-24
7-Oct-24
8-Oct-24
10-Oct-24
14-Oct-24
15-Oct-24
17-Oct-24
21-Oct-24
22-Oct-24
24-Oct-24
4-Nov-24
5-Nov-24
7-Nov-24
18-Nov-24
19-Nov-24
21-Nov-24

Jeg har været hjemme nu i et par uger og tænkte, at jeg ville skrive til dig og takke for al din hjælp. Jeg har haft en vidunderlig tid i New Zealand, og det har nok været et af de mest underholdende eventyr, jeg nogensinde har oplevet. Jeg har fået venner for livet og planlægger at vende tilbage forhåbentlig i november. Tak, fordi du fik mig til en fantastisk gård!

Ellinor Farm Homestay New ZealandOversat

Hvorfor Farm Homestay New Zealand med GoXplore?

 • Online interview med vores partner
 • Placering og information inden afgang
 • Orienteringsmøde
 • Hjælp før, under og efter dit ophold
 • 24/7 alarmnummer
 • Arbejd og udforsk smukke New Zealand

Boligforhold

Du får som udgangspunkt ikke løn på dette program med arbejder for kost og logi. Grundet lovgivningen på New Zealand skal der dog udbetales løn og betales skat. Dette klarer din arbejdsgiver ved at modregne kost og logi så det hele går op.

Du bor hos din vært og indgår som en del af familien. Du får som udgangspunkt dit eget værelse, men kan risikere at skulle dele med en anden deltagere hvis farmen kan huske 2 på samme tid. Nogle farme har en aftægtsbolig eller hustrailer som deltagerene bor i. Du vil få en nærmere beskrivelse af familien, gården og hvordan du kommer til at bo når en placering er fundet til dig.

 • Hostel New Zealand
 • Hostel New Zealand
 • Hostel New Zealand
 • Hostel New Zealand
 • Hostel New Zealand
 • Hostel New Zealand
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

For at kunne deltage på programmet i New Zealand, skal du have et Working Holiday Visum. Vi søger dette for dig og har udgiften til dette inkluderet i programprisen. OBS GoXplore har ingen indflydelse på om visummet godkendes af myndighederne.

Visumkrav:

Har du allerede brugt dit visum til New Zealand eller falder du udenfor alderskategorien så er der mulighed for at deltage på en turistvisum. Der er så nogle andre regler mht. max længde af ophold samt prisen er anderledes - se mere under priser.

Priser

Start dato i 2024 Pris
Farm Homestay inkl. WHM visa 12650
Farm Homestay + work inkl. WHM visa 14350
Farm Homestay Turist visum 4 uger 13900
Farm Homestay Turist visum 8 uger 17050
Farm Homestay Turist visum 10 uger 18650

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen. Vi anbefaler, at du venter med at bestille din flybillet, til efter du har bekræftet din plads på projektet.

Du kan vælge mellem et 4, 8 eller 12 ugers ophold som en kulturel udveksling. Hvis du har erfaring indenfor landbrug, eller er vokset op på landet og ved hvad det kræver, så er der mulighed for at forlænge dit ophold, såfremt du og familien bliver enige om det efter ankomst. Dette er noget I finder ud af sammen under dit ophold. Det er samme pris uanset antallet af uger du vælger.

Farm Homestay + Work & Travel

Ønsker du at blive på New Zealand efter dit farm ophold, kan du kombinere dit farmophold med vores Work & Travel pakke og efterfølgende få jobhjælp ved at vælge programmet med Work & Travel pakken tilknyttet. Så sørger vi for at vores partner giver dig de informationer du skal bruge for at kunne få bank, skattenummer og jobhjælp på plds under dine første dage i Auckland.

Farm Homestay Turist version 18-35 år

Du kan her vælge mellem 4,8 eller 10 uger. Du betaler et tillæg pr uge så du overfor myndighederne kan bevise du har et købt og selvbetalt ophold med kost og logi på New Zealand samt noget tid til at rejse rundt som turist på det 3 måneders turist visum du skal søge om inden ankomst.

Der er mulighed for denne turist version for dem der er 36-60 år men her er prisen noget dyrere - kontakt os hvis du vil høre nærmere.

Hvad er inkluderet i prisen?

HVAD ER IKKE INKLUDERET


Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Travel reports from Farm Homestay New Zealand

Read more travel reports from participants
Det var den mest fantastiske oplevelse, jeg har været en del af, og familien, jeg endte med, var helt vidunderlig. Anbefaler virkelig alle der har muligheden for at tage chancen og tage til dette fantastiske land!

Julia Farm Homestay New ZealandOversat

Aktiviteter i New Zealand

FAQ

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse på dette program?

Ønsker du at være med under f.eks. kælvning, læmning eller konkurrencesæsonen, skal du tage det med i beregningen. Ellers er New Zealand et fantastisk land året rundt. Husk at årstiderne er modsatte herhjemme; de har sommer når vi har vinter osv.


Hvad forventes jeg at lave på gården?

Det forventes, at du har lyst til at blive en del af familien og hjælpe med det, der er nødvendigt, ud fra dine kompetencer og kvalifikationer. Der er altid noget at lave på en gård.


Kan jeg rejse med en ven/partner?

Det kan i visse tilfælde arrangeres, men det kmmer meget an på årstid og de ønsker der er til farmen. Vi gør vores bedste men kan ikke give en garanti uden at vores samarbejdspartner siger ja. Ånden af dette program er at man bliver en del af en familie og det kan være svært når man rejser sammen med en ven.


Hvad sker der, hvis jeg bliver anbragt på en gård, jeg ikke ønsker?

Vi gør hvad vi kan for at finde dig en gård der opfylder dine ønsker, men husk at du også skal være fleksibel og have et åbent sind. Afhængigt af dine færdigheder og tilgængelige gårde, kan vi muligvis ikke tilbyde præcis det, du ønsker.


Hvad sker der, hvis jeg ikke er glad?

Langt de fleste bruger lidt tid på at "finde deres plads". Hjemve og en anden kultur kan også gøre sit, når det kommer til trivsel. Vi anbefaler, at du lader gå lidt tid, gerne en måned, da det ofte er den hårdeste periode. Hvis du stadig ikke er glad, ville det være rart, hvis du kunne fortælle os, hvorfor du ikke er glad, og så vil vi se på, hvordan vi kan løse dette. Du skal altid kontakte os, hvis du ønsker at skifte gård – gør du ikke det, bliver det svært for os at hjælpe dig.


Hvad skal jeg pakke?

Medbring gerne tøj der kan tåle lidt (det kan blive snavset og beskadiget) og gode sko. Solbriller, hue og arbejdshandsker kan også være smart. Ansøger du på en hestegård og har dine egne ridestøvler, sko eller chaps, kan du medbringe disse. Husk at denne skal renses for at komme igennem tolden. Alt dette kan naturligvis også fås i New Zealand.


Får jeg nogen tid væk fra gården?

Generelt vil du bo på gården fra du ankommer til du tager afsted. Men husk, at du rejser med din familie til lokale arrangementer, udflugter eller shopping. Du kommer derfor til at se mere end bare gården, mens du er ude at rejse. Familierne tager ofte deltagerne hen til deres yndlingssteder.


Skal jeg have en rejseforsikring?

Ja. Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring , der dækker arbejde på frivillige projekter.


Hvilken valuta bruges i New Zealand?

Den lokale valuta er NZD (New Zealand Dollar). Du kan veksle til dette, inden du rejser. Alternativt kan du hæve penge i lufthavnen, når du ankommer til landet.


Har jeg brug for vacciner?

Som udgangspunkt kræves ingen vaccinationer for at rejse til New Zealand. Alligevel anbefales det blandt andet at supplere børnevacciner og hepatitis a/b til længere ture som denne. Vi anbefaler, at du kontakter din praktiserende læge eller en vaccinationsklinik (f.eks. sikkerejse.dk) for yderligere rådgivning om vacciner.


Hvornår ved jeg mere om min placering?

Du modtager information om din placering 2-8 uger før afrejse. I nogle tilfælde vil du modtage information 1 uge før afrejse.


Kan jeg rejse med nogen?

Du kan rejse med nogen, men vi kan ikke garantere, at du bliver placeret på samme gård. Husk, at programmet handler om at lære om bondegårdsliv og newzealandsk kultur. Vi forsøger at finde en plads til dig på samme gård, men hvis det ikke virker, vil vi forsøge at placere dig i samme område.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » New Zealand » Farm Homestay New Zealand

Ditte S bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!