Om os


Dette var vores brand, da firmaet, tidligere kendt under ALOTT blev grundlagt i 2001 og den dag still is going strong, nu bare under GoXplore.dk

Virksomheden blev grundlagt af Joan Lott Carlsen og hendes mand Sten, efter opfordring fra partnere i udlandet, der manglede repræsentation i Danmark. I de tidlige år fokuseredes mest på Work & Travel ophold i Australien med mulighed for at tage lønnet arbejde og Au Pair in America programmet i USA.

Det har i årenes løb udviklet sig til at omfatte mange andre typer programmer efterhånden som efterspørgslen er opstået. Vores varemærke er kvalitet, ordentlighed og omsorg – det ligger os oprigtigt på sinde at give en god service til vores deltagere.

Vi ELSKER vores kunder og føler os dagligt privilligerede over, at vi kan hjælpe unge mennesker til en så stor oplevelse, som det er at rejse langt væk, og få hår på brystet og masser af erfaring fra andre lande. Og ikke mindst lære at tro på sig selv.

I 2020 rammer Corona Danmark og lammer rejseindustrien – efter mange måneders kamp lukker ALOTT ned og forbliver lukket frem til juni 2022 hvor firmaet genåbner under ny ejer – Samuel Klingen Daams – en rigtig god ven af den tidligere ejer, som gennem flere år har haft et tilsvarende firma i Norge og Sverige under brandet GoXplore Worldwide. Det danske marked har dog brug for en velkendt dansktalende stemme så Linda Markwort, en af de tidligere medarbejdere med mere end 12 års erfaring træder til og agerer Program Manager for alle programmer i Danmark indtil 1 Juni 2023 hvor GoXplore Danmark som franchise nu ejes og styres af Linda som du vil træffe når du mailer eller ringer til GoXplore i Danmark.

Mens fusionen af ALOTT og GoXplore står på vil man opleve at hjemmesiden stadig er ALOTT.dk mens al materiale er fra GoXplore - senere i efteråret 2023 lancheres den nye goXplore.dk hjemmeside.

You never know if you never go - så ring og få en snak om dine muligheder med os.


Vores adresse er:
GoXplore Danmark ApS
Pindesholm 2
6440 Augustenborg

Tel: 40 30 11 82

Kontoret er pt. på privat adresse, hvorfor booking af tid for personligt fremmøde er nødvendigt.

TELEFONTID

Vi er på telefonen 9-15 på alle hverdage, men ringer du udenfor "åbningstid" kan du indtale en besked på telefonsvareren , og så ringer vi tilbage hurtigst muligt, ofte samme dag. Du kan også sende os en mail på linda@goxplore.dk, hvis du har spørgsmål, så lader vi høre fra os.

Planlagt ferie 2023

Juli måned 2023 afvikles der sommerferie og du kan derfor opleve at telefonen ikke tages, men indtal en besked og så ringer vi retur hurtigst muligt. Hvis du sender os en mail så svarer vi typisk indenfor 24 -48 timer. Opstår der en akut situation, så send en sms eller whats-app besked på 40 30 11 82 eller indtal en besked på telefonsvareren, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Telefonen tjekkes et par gange hver dag.

Uge 42 Skolernes efterårsferie - der kan forekomme nedsat telefontid.

Planlagt rejseaktivitet 2024

Sri Lanka - partner & projektbesøg Februar 2024 - datoer følger


Hjem » Om os

Cecilie P bestilte Wildlife Habitat Australia. Noe for deg?!