Om os

Dette var vores brand, da firmaet, tidligere kendt under ALOTT blev grundlagt i 2001 og den dag still is going strong, nu bare under GoXplore.dk

Virksomheden blev grundlagt af Joan Lott Carlsen og hendes mand Sten, efter opfordring fra partnere i udlandet, der manglede repræsentation i Danmark. I de tidlige år fokuseredes mest på Work & Travel ophold i Australien med mulighed for at tage lønnet arbejde og Au Pair in America programmet i USA.

Det har i årenes løb udviklet sig til at omfatte mange andre typer programmer efterhånden som efterspørgslen er opstået. Vores varemærke er kvalitet, ordentlighed og omsorg – det ligger os oprigtigt på sinde at give en god service til vores deltagere.

Vi ELSKER vores kunder og føler os dagligt privilegerede over, at vi kan hjælpe unge mennesker til en så stor oplevelse som det er at rejse langt væk, og få hår på brystet og masser af erfaring fra udlandet og ikke mindst lære at tro på sig selv!


I 2020 rammer Corona Danmark og lammer rejseindustrien – efter mange måneders kamp lukker ALOTT ned og forbliver lukket frem til juni 2022 hvor firmaet genåbner under ny ejer – Samuel Klingen Daams – en rigtig god ven af den tidligere ejer, som gennem flere år har haft et tilsvarende firma i Norge og Sverige under brandet GoXplore Worldwide. Det danske marked har dog brug for en velkendt dansktalende stemme så Linda Markwort, en af de tidligere medarbejdere med mere end 12 års erfaring træder til og agerer Program Manager for alle programmer i Danmark indtil 1 Juni 2023 hvor GoXplore Danmark som franchise nu ejes og styres af Linda, som du vil træffe når du mailer eller ringer til GoXplore i Danmark.

Selvom hjemmesiden har skiftet udseende og firmaet navn, så er vi stadig blandt de førende i Danmark til at sende unge mennesker ud på frivilligt arbejde i udlandet, i praktik samt Working Holiday ophold.

You never know if you never go - så ring og få en snak om dine muligheder med os.

Vil du se hvem der er ansat ved GoXplore - så kig her.Pa

Vi har kontor i Sahva bygningen i Sønderborg:


Sankt Jørgens Gade 29
6400 Sønderborg
Tel: 40 30 11 82

Vil du gerne have et møde med os så ring og aftal en tid til et personligt møde, så du ikke går forgæves.

TELEFONTID

Vi er på telefonen 9-16 på alle hverdage, men ringer du udenfor "åbningstid" kan du indtale en besked på telefonsvareren , og så ringer vi tilbage hurtigst muligt, ofte samme dag. Du kan også altid sende en mail på linda@goxplore.dk, hvis du har spørgsmål, så lader vi høre fra os.

AKUT brug for hjælp - udenfor telefontid?
Send en besked eller ring via Whats App

Planlagt ferie 2024

Kontoret er lukket alle nationale helligdage.

Der afvikles sommerferie i ugerne 29-30 hvor der kan forekomme længere svartid på mails. 24. Juli til 5.August 2024 er telefonen lukket og mails besvares kun i hastetilfælde. Opstår der en akut situation, så send en whats-app besked på besked på 40 30 11 82 så vender vi retur asap.

Planlagt rejseaktivitet 2024

Sri Lanka - partner & projektbesøg 2-2-2024 til 18-2-2024. I denne periode vil telefonen være lukket grundet tidsforskel, men mail besvares stadig.

Namibia - partner & projektbesøg 12-4-2024 til 22.4-2024. I denne periode vil telefonen være lukket grundet tidsforskel, men mail besvares stadig

Zimbabwe- partner & projektbesøg endelige datoer ikke fastlagt forventet  Januar 2025

Hjem » Om os

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk