Praktik

Ønsker du praktisk arbejdserfaring eller har brug for praktik som en del af din uddannelse? Vi har spændende programmer i udlandet som kan tilpasses individuelt. Oplev verdenen og få værdifuld erhvervserfaring samtidig med.

Vis mig Praktik +

Læs mere om Praktik

Praktikophold i udlandet giver dig mulighed for at få indblik i den virkelige verden, med hands-on erfaring fra mange forskellige brancher.

Med sådan en fætter på dit CV, giver du dine konkurrenter baghjul!

Et praktikophold i udlandet gavner dine karrieremuligheder i Danmark og i udlandet. Hvis du mangler ideer til, hvad du skal lave i dit sabbatår, eller er i tvivl om, hvad du gerne vil arbejde med i fremtiden, kan et praktikophold være en god mulighed for at blive lidt klogere på en bestemt branche.

I praktikken kommer du til at arbejde med projektopgaver og/eller deltage i de daglige arbejdsopgaver, for på den måde at få indsigt i, hvordan en udenlandsk virksomhed fungerer.

Type og niveau af dit praktikforløb vil afhænge af dine erfaringer, din uddannelse, det ønskede geografiske område for placering samt årstid og varighed af praktikperiode.

GoXplore arbejder kun med de bedste udbydere på hver destination – samarbejdspartnere med masser af erfaring, kontakt til hundredevis af praktikvirksomheder og meget højt serviceniveau.

Det er vigtigt for os at kvaliteten er i top, når vi arrangerer din praktikplads i udlandet – det handler om DIN fremtid!

DER TILBYDES PRAKTIKPLADSER INDENFOR MANGE FORSKELLIGE OMRÅDER PÅ FLERE FORSKELLIGE DESTINATIONER – SE EKSEMPLER NEDENFOR.

Har du et ønske, som du ikke finder på listen, så kontakt os, og vi vil undersøge om, der er mulighed for at skaffe netop din drømmepraktikplads. Vi placerer individuelt ud fra dine ønsker, kvalifikationer og behov. Om du ønsker marketingserfaring, dyrlægepraktik eller erfaring fra rejsebureau, så kan vi hjælpe.

Positioner indenfor sundhedssektoren f.eks. læger, tandlæger, osv. er meget begrænsede pga. visumreglerne i typisk de vestlige lande. I nogle lande er der dog muligheder - et godt bud er Sri Lanka, så søger du erfaring som f.eks. sygeplejerske, sygehjælper, plejer eller lignende, så kontakt os, og vi vil undersøge dine muligheder.

Event management Logistik
Kunst & kultur Forsikring
Kommunikation Film og teater
Ingeniør (mek., e-, civil) Mode
Hotel & catering Rejser og turisme
Import/Eksport Ejendomshandel
Fysioterapi Kontor og administration
Service-, markedsførings- og finansøkonom Salg
HR Folkeskole
Marketing & online marketing Politisk PR og kommunikation
IT (erhvervserfaring) Markedsanalyse
Webdesign (erhvervserfaring påkrævet) Grafisk design
Finans (begrænset) Medier (erfaring og særdeles godt engelsk påkrævet)
Arkitekt (erhvervserfaring) Jura
Automation Sport og fritid
NGO/Non-profit Socialt arbejde
Miljø & naturbeskyttelse Veterinærsygeplejerske
Dyrepasser Dyrlæge

Spørgsmål eller andet?

Tag kontakt med os på mail eller på telefon nr. 40 30 11 82, så hjælper vi dig gerne. Dare to GoXplore!

Se alle lande hvor vi har programmer

Hjem » Programtyper » Praktik

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice