Persondatapolitik

GoXplore Danmark CVR 43528629 (herefter 'GoXplore') opererer under GoXplore Worldwide AS, orgnr 925 782 459 i Norge (herefter GoXplore WW), som har ansvar for samtlige oplysninger som du giver til os. Dette inkluderer oplysninger givet via hjemmesiden, telefon, mail eller direkte via samtaler, seminarer, messer åbent hus eller lignede. GoXplore og GoXplore WW er ansvarlig for personlige oplysninger så længe du kaldes for (potentiel) kunde.

Du kan kontakte GoXplore:
Post: GoXplore Danmark, Pindesholm 2, 6440 Augustenborg
Telefon: +45 40 30 11 82
E-mail:info@goxplore.dk
Hjemmeside: www.goxplore.dk

Du kan kontakte GoXplore WW via e-post: info@goxplore.com.

Behandling af personlige oplysninger

Denne persondatapolitik gælder for dem som besøger vores hjemmeside, abonnerer på vore nyhedsbrev og dem som vælger at bruge vores tjenester for at rejse til udlandet med os.

Personlige oplysninger er information som i sig selv eller i kombination med andre oplysninger kan bruges for at identificerer dig som en levende person. Dette kan være navn, mail adresse eller dit telefonnummer.

Vores primære formål med at behandle dine personlige oplysninger er at GoXplore skal være i stand til å opfylde forpligtelser til dig som kunde. Vi samler også information ind om dig som ikke er kunde når du tager kontakt med os, så at vi kan følge op dine spørgsmål.

I og med at du vælger at rejse gennem os giver du dit samtykke til at vi får lov til at give i dine personlige oplysninger videre til partnere i de landene du skal rejse til. Da vi samarbejder med projekter over hele verdenen, kan dine personlige oplysninger overføres til land udenfor EU. Hvis du bestiller rejseforsikring gennem os vil dine oplysninger også overføres til Gouda som formidler forsikringer til vores kunder. Vi kan også dele de nødvendige oplysninger med tredje parter som andre leverandører for at kunne gennemføre vore4s forpligtelser for dig som kunde.

Som ansvarlig for dine personlige oplysninger har GoXplore ansvar for at dine personlige oplysninger behandles så sikkert som mulig og at GDPR følges. Vi behandler kun de oplysningerne som vi behøver for at gennemføre din booking. I forbindelse med dette kan vi også have behov for sensitive oplysninger som allergier, medicinske tilstande og kostvaner.

Internt henter vi dine personoplysninger fra vores database. Dette systemet er til for å kunne levere de tjenestene du efterspørger fra os og for at kunne håndtere spørgsmål og kundeservice i forbindelse med udførelse af disse tjenester.

Potentiel kunde/interesseret

Vi hos GoXplore samler ind personlige oplysninger gennem skemaer på vores hjemmeside, samt via skolebesøg, messer osv. Dette gøres for at give dig information og service om hvad vi tilbyder. Eksempler på oplysninger som kan samles ind er: efternavn, fornavn, adresse, mailadresse, fødselsdato og telefonnummer.

De indsamlede personlige oplysningen gemmes i maksimalt 5 år fra den dag du sidst har givet os samtykke. Du kan når som helst slette dig selv og dine oplysninger som vi har lagret. Dette gør du ved at klikke på linket i de mails vi sender dig. Du kan også gøre det ved at sende en mail til info@goxplore.no.

Kunde

Som kunde indgår du en aftale med GoXplore i forbindelse med din booking om at vi kan gemme dine personlige oplysninger for at give dig den bedst mulige service. Eksempel på personlige oplysninger er: efternavn, fornavn, adresse, postnummer, mailadresse, nationalitet, telefonnummer, køn og fødselsdato. Derudover kan vi også gemme informationer som studiebaggrund, kopi af pas, information om allergier, medicinske tilstande og kostvaner og andet som er nødvendig information for det program du har tilmeldt dig til.

Kontakt information på dig som er kunde bliver også delt med andre kunder som skal rejse til samme destination i samme tidsrum via afrejselister i dit personlige loginområde.

De oplysninger vi har bliver gemt så længe vi har brug for dem til at assistere dig, vores partnere og de berørte myndigheder før, under og efter din rejse..

Sikkerhed

GoXplore beskytter dine personlige oplysninger gennem en kombination af tekniske og organisatoriske løsninger. Det kræver adgang til vores database for at se de personlige oplysningerne som vi gemmer. Ansatte ved GoXplore å overholde GoXplore's interne informationssikkerhedsregler.

Hvordan anvendes cookies

Læs mere her: https://www.goxplore.no/cookies

Direkte markedsføring

GoXplore anvender nyhedsbrev og/eller sender mails ud for at give dig som ønsker at rejse udenlands informationer om de forskellige programmer vi tilbyder, visumregler med mere. Vi informerer også om historier fra kunder som har rejst med os tidligere som vil dele deres oplevelser. GoXplore inviterer også til informationsmøder hvor vi fortæller om rejserne vi udbyder. Nyhedsbrev og mails sendes kun ud til dem der har givet samtykke til at modtage information fra GoXplore.

Overførsel af information

Vi sælger ikke information videre til en tredje part.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få information om hvilke personlige oplysninger som gemmes hos os
  • En gang i året har du ret til et registerudtræk - hvor du kan se hvilke personlige oplysninger vi har gemt om dig. Vær opmærksom på, at du er nødt til at sende en skriftlig anmodning, da den skal indeholde din underskrift. Du kan derfor ikke sende anmodningen pr. mail. Mærk brevet "Anmodning om persondataudtræk".
  • Du har ret til at forespørge om vi har forkert information om dig.
  • Du har ret til at blive sletter under disse forudsætninger:
    • Oplysningerne er ikke længere nødvendige for det formål de var samlet ind til.
    • Du trækker dit samtykke om lagring af oplysninger tilbage.
    • Dine oplysninger er blevet ulovligt behandlet.
    • Du modsætter dig behandling for direkte markedsføring.
    • Din interesse for at slette oplysningerne vejer tungere end vores grund for at beholde dem.
    • Retten til at blive slettet gælder ikke hvis vi er lovpålagt (for eksempel regnskabsloven)til at beholdeoplysningerne.
  • Du har ret til data portabilitet (ret til at få dine personlige oplysninger flyttet) under den forudsætning at den retslige grund er samtykke eller avfale. Dette gælder kun personlige oplysninger om dig som du har givet os.
  • Du har ret til å forespørge om en begrænsning i behandlingen af oplysningerne, men du får det ikke opfyldt hvis det er et krav at behandlingen sker for at tjenesten skal fungere.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personlige oplysninger, og GoXplore vil derefter afbryde behandlingen mens du undersøger sagen.
  • Du har ret til at sende ind en klage til datatilsynet angående behandlinger udført af os.

Ændringer af vores persondatapolitik

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i persondatapolitikken. Du kan se den seneste version på vores hjemmeside. til enhver tid.. Ved opdateringer som er af afgørende betydning for vores behandling af personlige oplysninger vil dette blive kommunikeret tydeligt ud via vores hjemmeside.

For mere information om persondata og dinerettigheder i forbindelse med dette kan vu anbefale denne side ved dine rettigheder i forbindelse med dette, kan vi anbefale denne side:

https://www.datatilsynet.dk/

Hjem » Persondatapolitik

Cecilie M bestilte Shark & Marine Conservation. Noe for deg?!