1. 2. 3. Pre-Vet 4. 5. 6.

Veterinær praktik med dyr i Sydafrika

Hvis du har brug for praktisk erfaring til at søge ind på veterinær studie eller er på udkik efter en praktikplads i forbindelse med dit studie så har du fundet det perfekte program!

Læs mere

Pre-Vet South Africa

Har du altid drømt om at arbejde med dyr? Måske er du lige begyndt på din veterinæruddannelse, eller er du blot nysgerrig på, om en karriere inden for dyrevelfærd kunne være noget for dig? Dette er et program, hvor du får mulighed for at arbejde tæt sammen med sydafrikanske veterinær sygeplejesker og til tider dyrlægerne. Lære om og observere afrikanske dyr, både store og små!

Projektet er opdelt i tre dele: Small Animal Practice, Large Animal Practice og African Wildlife.

Som deltager vil du følge med et fast team af veterinær sygeplejesker ud på hjemmebesøg, nogle gange observere/skygge den lokale dyrlæger og dyrlægestuderende for at lære mere om lokale behandlingsmetoder og dyrearter. Dette kan være en perfekt mulighed for dig, der ønsker erfaring, som lige er startet på første år af din veterinæruddannelse, eller som simpelthen brænder for dyr. På dette program kan du forvente at få masser af ny og nyttig viden, interessante erfaringer samt nogle helt uforglemmelige minder fra det smukke Sydafrika.

Hvem kan deltage?

The Wild Coast Community Vet Clinic

For mange har det af økonomiske årsager ikke været muligt at give deres dyr den pleje, de har behov for. The Community Vet Clinic blev etableret i partnerskab med Wild Coast Vets og African Pre-vet Programmes med det formål at tilbyde grundlæggende veterinærydelser til dem, der ellers ikke havde haft råd eller adgang til disse tjenester. Studerendes bidrag - både tid og penge - er helt afgørende for at kunne fortsætte med at tilbyde denne hjælp, og en del af deltagergebyret går netop til at holde The Community Vet Clinic i gang.

Hurtige fakta om Pre-Vet South Africa
Alder18+
KvalifikationerPassion for arbejdet med dyr og natur
Længde2-12 uger
AnkomstEast London
Betalt arbejdeNej
Nærkontakt med dyrJa
Antal deltagere20
Burde bestillesGerne 4-5 mdr inden afrejse
StartdatoEvery Monday
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrPraktikMiljøbeskyttelseArbejd med dyrMedicin og plejeVeterinær
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Jeg havde en helt fantastisk tid på programmet. Vi lavede mange forskellige ting, så som nekropsier, vaccinationer, community work i landsbyer og townships og jeg nåede også at være med til to game captures.

Smilla Gryholm Pre-Vet South Africa

Projekt

Dine opgaver kan være:

Vi kan ikke garantere, hvilke opgaver du får, da det er dyr man arbejder med, og vi kan ikke forudse, hvilke opgaver der er brug for hjælp til. Men du vil komme til at arbejde sammen vores dygtige team og hjælpe de dyr, der har brug for det. Om det er ude i reservaterne, på de små klinikker eller på gårdene, kan vi ikke sige. Du vil få oplevelser med alle tre typer dyr, og jo flere uger du vælger, jo mere får du lov til at deltage i. Du må forvente at husdyr fylder væsentlig mere end de mere eksotiske dyr. Man kan aldrig vide hvad der dukker op i løbet af arbejdsdagen, men almindelige husdyr store som små fylder en del mere end de eksotiske.

Du skal være opmærksom på, at der i perioder kan være meget travlt. Det forventes at den frivillige, hvor det er nødvendigt, arbejder mange timer om dagen, nogle gange til sent ud på aftenen/natten. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt, at overnatte på gårde, projekter og campingpladser, hvis dyrene har behov for, at dyrlægen er tæt på.

Arbejdstid
Ikke to dage er ens, men forbered dig på at arbejde mange timer og en oplevelse for livet!

Send denne siden til mig som PDF

Start datoer

Ankomst og afrejse er altid mandag i East London Airport S.A.
Du vil blive mødt i lufthavnen af en ansat fra projektet.
Der kan arrangeres afhentning på andre dage mod en merpris på ca. 500 kr.

Hvad får du ud af det?

Hvem er du?

Vær opmærksom på at programmet har lukket fra midt til midt januar.

Første startdato i 2024 er 15. januar.

Jeg vil klart anbefale dette videre. Man skal som sagt ikke tro, at det er noget, man bruger til at finde ud af, om man vil blive dyrlæge, da det ikke er et korrekt billede af, hvordan det normalt ville være på en klinik med vestlige standarder. Når det så er sagt, så får man så meget praktisk erfaring fra et ophold, som jeg ikke ville have været foruden og jeg går ind i studiet med meget mere selvtillid end før opholdet.

Marius Pre-Vet South AfricaOversat

Hvorfor Pre-Vet South Africa med GoXplore?

  • Unik måde at lære om veterinærområdet
  • Få praktisk veterinærerfaring, inden du starter dit studie
  • Kom op og tæt på det afrikanske dyreliv
  • Fokus på både små og store dyrs praksis
  • Møder med afrikanske dyreliv, herunder tællinger, identifikation, behandling og dart
  • Foredrag og læringsperioder for at udvide viden
  • Fleksibilitet til at vælge, hvilken tid på året og opholdstid der passer dig bedst
  • Al mad og overnatning inkluderet
  • Din egen kontaktperson hos GoXplore inden du rejser
  • Støtte fra The Wild Coast Community Vet Clinic

Boligforhold

Du kommer til at bo sammen med andre frivillige på Buccaneers Lodge, i hytter langs stranden på Chintsa laggon, med udsigt over Chintsa Bay og Dolphin Point. Du vil dele værelse med 1-3 andre frivillige i huset som ligger kun få minutter fra stranden.
Der er 3 måltider pr dag inkluderet . Morgenmad er typisk cornflakes eller andre morgenmadsprodukter og frugt, en sandwich til frokost, og varmt mad til aftensmad. Du vil selv stå for at tilberede morgenmad og frokost, men aftensmaden bliver lavet for dig.

Snacks, sodavand og andet står man selv for, der er butikker, restauranter og en delikatesse i kort afstand fra huset.

Da det er et veterinærprogram, kan du være udsat for at skulle overnatte væk fra basen. Det kan være i telte, hytter eller gårdhuse.

Internet

Da det er Afrika du kommer til, må du være tålmodig med internet. Der er WiFi på basen, men det er ikke altid det virker 100%. Vores partner anbefaler derfor at man ved ankomst til Johannesborg lufthavn, hvis tiden mellem flyskiftet tillader det køber et simkort her.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Når du ankommer Sydafrika, vil du få udstedt en 90-dages turistvisum. Dette er gratis, og du behøver ikke ansøge om visum inden afrejse.

Dog skal følgende være i orden inden din rejse:

Hvis du ønsker at blive længere end 90 dage i Sydafrika, er det vigtigt, at du undersøger visumkravene og de tilknyttede regler.

Vaccinationer
Vi anbefaler, at du kontakter en vaccinationsklinik eller din egen læge for at undersøge, hvilke vaccinationer der anbefales i forbindelse med en rejse til Sydafrika. Vaccinationsreglerne ændrer sig løbende og varierer fra land til land, så det er vigtigt, at du sikrer dig, at du har alle nødvendige vaccinationer på det tidspunkt, du ønsker at rejse. Hvis du planlægger at besøge andre afrikanske lande enten på vej til eller fra programmet, er det vigtigt, at du også undersøger reglerne for vaccinationer dér. Vi vil sende dig mere information om vaccinationer i god tid inden din rejse.

Priser

Start dato i 2024 Pris
2 weeks 20900
3 weeks 25950
4 weeks 32900
5 weeks 38300
6 weeks 43200
7 weeks 50100
8 weeks 56000
9 weeks 62150
10 weeks 68600
11 weeks 75000
12 weeks 81450

INKLUDERET I PRISEN

HVAD ER IKKE INKLUDERET

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Jeg havde en helt fantastisk tid på programmet. Vi lavede mange forskellige ting, så som nekropsier, vaccinationer, community work i landsbyer og townships og jeg nåede også at være med til to game captures.

Smilla Gryholm Pre-Vet South Africa

Aktiviteter i Sydafrika

FAQ

Startdatoer

Projektet starter hver mandag, i perioden midt januar til midt december.

Hvor i Sydafrika?

Basen for programmet ligger i kystbyen Chintsa i Sydafrika. Har du lidt svært ved at forestille dig, hvad et ophold i Afrika alt indebærer, så læs mere her.

Varighed

2-12 uger

Ansøgningsfrist

Gerne 4-5 måneder inden afrejse. Har du kortere frist, så kontakt os og vi vil høre om der skulle være plads til dig. Programmet oplever en voksende interesse, så vent ikke til sidste øjeblik, hvis du gerne vil med. Pladserne fyldes meget hurtigt, specielt hen over maj, juni og juli.

Alder

Fra 18 år.

Hvor mange deltagere er der plads til?

Der er plads til 20 frivillige af gangen.

Vaccinationer

Programmet har ingen krav om vaccinationer, men anbefaler Hepatitis A+B og en opdateret stivkrampe. Det er et malariafrit område, så malariapiller behøver du heller ikke have med, medmindre du skal rejse rundt i landet efter dit ophold. For eventuelle andre vaccinationer, søg råd ved egen læge eller vaccineklinik.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Sydafrika » Pre-Vet South Africa

Ditte S bestilte Wildlife Rescue Centre. Noe for deg?!