Arbejd med geparder

Lev i ét med naturen, bo i bushen, oplev den smukke stjernehimmel og se vilde geparder tæt på. Som frivillig er du med til at skabe en tryg miljø for dyrene i området og får samtidig en ægte oplevelse af Afrika på nært hold

Læs mere

Living with Cheetahs

Kan du se dig selv under den afrikanske sol i nogle uger, men du putter uforglemmelige minder i rygsækken og samtidig er med til at genoprette bestanden af vilde geparder så er dette lige noget for dig.

Living with Cheetahs-projektet er den eneste af sin slags i verden, der opdrætter geparder med det ene formål at genindføre i egnede beskyttede reservater.
Med færre end 7500 geparder tilbage i verden (mindre end 600 vilde geparder tilbage i Sydafrika) er det blevet klart, at det haster med at genbefolke de faldende tal. Dette er drivkraften bag dette projekt. Ved at opdrætte geparder udelukkende med det formål at genintroducere dem, stræber vi efter at bringe populationen af Afrikas mest truede store pattedyr, geparden, tilbage til et selvbærende antal individer. Ved hjælp af vores træningsteknikker af de unge dyr samt en stor indsats for overvågning efter frigivelse, sikrer vi den ultimative overlevelsesrate for disse kattedyr. Forskning og uddannelse spiller en stor rolle i fremtidige genindførselsmål.

Dette projekt giver frivillige mulighed for at arbejde med disse storslåede dyr samtidig med at bidrager til reelle bevaringsindsatser for at redde geparden fra at blive udryddet i naturen. Din deltagelse og hjælp vil hjælpe os med at sikre artens overlevelse for kommende generationer.

Ud over gennem mange år at have udviklet en formeringsstrategi som vi allerede nu kan se virker så er projektet også et sanctuary for skadede dyr der ikke er mulige at genindsætte i den frie natur. Nogle dyr kommer skadede til og sættes fri indenfor et par måneder mens andre får et trygt sted at bo de sidste år af deres levetid. Så du vil her finde andre dyr en blot geparder.

Projektets løfte:


Hvem kan deltage?Hurtige fakta om Living with Cheetahs
Alder18 til 60 år
KvalifikationerIngen
Længde18 eller 32 dager
AnkomstJohannesburg
Nærkontakt med dyrNei
Antal deltagere10 stk
Burde bestilleshelst 4 mnd i forveien
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrNærkontakt med dyr
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Projektet

Man arbejder 6 ud af ugens 7 dage. Normalt er søndag din din fridag, hvor du har tid til at slappe af eller tage på ture i nærheden. Normalvis har man også fri torsdag formiddag. Projektet forsøger så vidt så muligt at holde sig til dette skema, men det er vigtigt at man husker at man arbejder for dyrene og at mange udefrakommende ting kan spille ind i den daglige rutine. TIA er et udtryk du ligeså godt kan lære med det samme: This is Africa og her sker tingene ikke altid som planlagt.

En dagsforløbet som frivillig vil bestå af daglige opgaver, herunder rengøring af indhegninger, indsamling af data, overvågning af adfærd, projekter for at stimulere dyrene, opgaver i og omkring dyreindhegninger, fodring og forberedelse af kød. Som frivillig vil du deltage i følgende aktiviteter:

Frivillige vil lejlighedsvis få mulighed for at nyde det lokale natteliv, og transport hertil vil blive arrangeret. Andre udflugter mod ekstra omkostninger, afhængigt af opholdets længde, kan omfatte ture (eller overnatninger) til den verdensberømte Lost City, Sun City og Pilanesberg Big 5 Game Reserve (kun 60 miles fra os) for at se dine yndlingselefanter, løver, leoparder osv. i naturen!
Ballonflyvning er utvivlsomt den fineste måde at opleve Pilanesberg Big 5 Game Reserve og dets dyreliv på. Abseiling, vandreture i reservatet, safari, flodrafting, ridning, og besøg til det verdensberømte elefant- og abe refugium Tilbring dagen i den berømte Lesedi multikulturelle landsby for at købe kunsthåndværk til dine kære derhjemme! Afslappende solnedgangskrydstogter på den berømte Hartbeespoort-sø.
Send denne siden til mig som PDF

Start datoer

Projektet kører året rundt .

Ankomst er til Johannesborg lufthavn, O.R.Tambo international Airport. Her vil du blive hentet af en repræsentant fra projektet og kørt til projektet som ligger 113 km væk. En køretur på 1time og 45 minutter.

Ankomst og afrejsedag er altid mandag.

Hvorfor Living with Cheetahs med GoXplore?

  • Arbejd hands-on med store katte som geparder og løver.
  • Arbejd hands-on med små katte som karakaler og servaler.
  • Lær mere om vores passion og dedikation til at omvælte og frigive geparder.
  • Bo i nærheden af løve- og gepardindhegninger og være tæt på dyrene.
  • Oplev alle aspekter af dyrenes liv på første hånd.
  • Vær en del af et meget passioneret team.
  • Lær om bevarelse og Afrikas vilde dyr.
  • Du får venner for livet

Boligforhold

Der er seks nye og hyggelige træhytter, som er skjult blandt træerne tæt på løve- og gepard indhegningerne.

Hver hytte består af 2 soveværelser og et badeværelse, som vil blive delt af 4 frivillige af samme køn. Hvert værelse vil rumme 2 frivillige. Hytten har også et lille køkken samt et badeværelse. Mænd og kvinder har separate værelser.

Der er både pool og en Brai ( et hyggeligt bål/grill område) til fælleshygge.

Inkluderet er 3 måltider mad om dagen, morgenmad, frokost og aftensmad. Har du nogen kost restriktioner, allergier eller ønsker at leve vegetarisk/vegansk er det vigtigt du informerer os om det. Tillæg for vegansk mad forekommer.

Der er te og kaffe til fri rådighed hele dagen. ligeledes vand - og ja vandet fra hanen kan drikkes. Andre drikke som sodavand og juice skal man selv købe. Der er en lille butik på stedet, men de frivillige har mulighed for at tage med ind til byen og foretage indkøb. Der er et køleskab hvor du kan opbevare dine personlige madvarer/drikke.

Der er mulighed for at købe adgang til WIFI for 250R pr. uge, svarende til ca. 90 kr.

Der er mulighed for at vaske tøj på stedet.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Ved ankomst til Sydafrika vil du, som dansk statsborger, få udstedt en 90-dages turistvisum. Dette er gratis, og du behøver ikke at ansøge om det inden afrejse. For at få dette er det vigtigt, at du tjekker følgende:

Alle rejsende til eller via Sydafrika skal følge myndighedernes regler vedrørende indrejsebestemmelser, visum og pas. Hvis du ønsker at blive i Sydafrika i længere tid end 90 dage, er det vigtigt, at du giver os besked i god tid, da du så skal have et helt andet visum.

Det er meget vigtigt, at du husker at blive vaccineret, og du har selv ansvaret for at få dette gjort. Hvilke vacciner du har brug for, afhænger af hvilket område du skal besøge, hvad du allerede er blevet vaccineret imod, og hvad du skal lave i Sydafrika. Krav og anbefalinger vedrørende vaccinationer ændres løbende, derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge eller nærmeste vaccinationsklinik for detaljeret information om nødvendige vaccinationer.

Hvis du planlægger at rejse til andre afrikanske lande, enten før eller efter dit ophold, kan det være en god idé at få gulfebervaccinen, da nogle lande kræver, at du har denne vaccine for at komme ind i landet.

Priser

Start dato i 2024 Pris
2 uger 14150
3 uger 19050
4 uger 23950
5 uger 28700
6 uger 33400
7 uger 38150
8 uger 42700
9 uger 47200
10 uger 51600
11 uger 55950
12 uger 60350

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen.

Inkluderet i prisen

IKKE INKLUDERET


Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Travel reports from Living with Cheetahs

Read more travel reports from participants

Aktiviteter i Sydafrika

FAQ

Hvilken valuta bruges i Sydafrika?

Den lokale valuta hedder Rand (ZAR). Dette kan du få vekslet til i de fleste danske banker eller hæve i lufthavnen.

Skal jeg har rejseforsikring?

Ja. Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring som dækker dig som frivillig.

Hvilket tøj bør jeg pakke?

Det er vigtig at du pakker komfortabelt tøj som du er er bange for bliver beskidt. Du skal arbejde med dyr og madtilberedning så der kan ske uheld. Husk at der kan både være koldt og vamt - modsat Danmark. . Husk på at de trods varmen er lidt konventionelle og viser ikke for meget hud. Du kan dog sagtens have shorts og tshirt på , men går man ud om aftenen tager man ofte noget mere smart tøj på Når du er sammen med dyreren skal du ikke have for vilde farver på. Beige, grønt, blåt, hvidt, sort, brunt etc. er helt perfekt. Om aftenen kan du have det på du har lyst til men det er smart at have lange bukser og bluser med til at dække for myggene.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Sydafrika » Living with Cheetahs

Jacqueline T bestilte Pre-Vet South Africa. Noe for deg?!