Work & Travel

På vores Work & Travel-programmer giver vi dig muligheden for at arbejde og tjene penge til din rejsekasse samtidig med, at du har det sjovt og oplever verden. Programmet giver dig mulighed for at opleve kulturen tæt på og er den perfekte måde at få mest muligt ud af din rejse på.

Vis mig Work & Travel +

Læs mere om Work & Travel

Work & Travel

Vi gør det muligt for dig at rejse til Australia, Canada, Japan eller New Zealand for at arbejde og rejse! Dette er en perfekt måde at få så meget som mulig ud af din rejse. Du kommer til at tjene penge undervejs og på den måde få råd til alle de heftige aktiviteter dom landende kan tilbyde. Vi har partnere med jobformidling på plads som gør alt for at hjælpe dig med at få et job. For at kunne arbejde i landene er der visse krav fra myndighedern man skal opfylde. Vi hjælper dig med alt dette så du kan spare tid og penge pg beynde dit eventyr fra dag 1.

Hvem kan rejse?

Da Work & Travel programmet er baseret på et arbejdsvisum, så skal du som deltager være mellem 18-30 ( Australien 18-35 år) for at kunne deltage. Derudover er der visse krav til pengebeholdning ved ankomst, flybilletter ved indrejse, lovpligtigt skattenummer og mange andre ting man skal være opmærksompå. Dette behøver du ike bekymre dig om for nr du rejser med os, organiserer vi dette for dig.

Work & Travel som koncept

At rejse på et Work & Travel program indebærer at du får et arbejdsvisum med mulighed for at opholde dig i landet op til 1 år. For at få råd til alle aktiviteterne, kost og logi har du ofte brug for mere end det du har sparet op for hånd og så er det perfekt at kunne få hjælp i landet til at få organiseret et job eller flere. så du kan fylde rejsekassen op igen. Du er på programmet en fri fugl og kan selv bestemme hvor meget du rejser og hvor meget du arbejder.

At rejse på Work & Travel indebærer også, at du får indsigt i en ny kultur, der er anderledes end din egen. Du vil blive udfordret på forskellige måder, og det er gennem disse udfordringer, at du udvikler dig. Det er vigtigt at være fleksibel, have en positiv indstilling og være åben over for nye kulturer.

Efter introduktionsdagene kan du selv vælge, hvordan du vil planlægge din rejse, og du kan få hjælp under hele rejsen, hvis du ønsker det. Ellers er det op til dig, hvor du vil rejse hen og hvad du vil gøre.

Arbejde i et andet land

Det er helt klart en stor fordel at have arbejdet i et andet land, og det vil automatisk placere dig højere på arbejdsgiveres liste, når du vender hjem og søger job eller uddannelse. Men det kan måske ikke altid være let at finde arbejde uden arbejdserfaring og især i et helt nyt land. Dette er en af de mange grunde til, hvorfor du bør rejse med os. Vi tilbyder omfattende jobformidling, der er perfekt for dig, der ikke har så meget erfaring inden for arbejdslivet. Du skal blot være indstillet på at tage nogle jobs som du måske ikke ville tage her i Danmark. At plukke jordbær klokken 5 om morgenen i silende regn er jo ikke helt det samme som i 35 graders højt solskin sammen med 35 andre unge mennesker at flukke appelsiner på den anden side af kloden!

Hvordan får jeg arbejde?

Vi tilbyder gennem vores partnere jobformidling, der hjælper dig med at finde jobkontakter. Så længe du er fleksibel, proaktiv og åben over for forskellige typer arbejde, vil det lykkes for dig. De jobkontakter, vi tilbyder, er designet til at hjælpe dig med at tjene penge til din rejsekasse og have råd til at deltage i spændende aktiviteter. Nogle er små vikariater mens andre er af længere varighed som forudsætter at du bliver et sted noget tid og bygger en hverdag op.


Hvilke typer job kan jeg få?

Afhængigt af hvilket land du rejser til, varierer jobbene, mange er dog oftest indenfor serviceindustrien som restaurant, café, barer, forlystelsesparker, lagerarbejde, frugtplukning, pakning, bygningsarbejde og meget mere.

Husk, at vi kan garantere dig en job, men vi kan desværre ikke garantere drømmejobbet. Uanset hvilket job du ender med, vil du have en fantastisk rejseoplevelse.

Australien og New Zealand kan vi hjælpe med jobmuligheder inden for mange forskellige områder. Det kan være inden for For at få mere specifik information om dette, kan du klikke på det land, du er interesseret i.

Hvad betaler du for?

Vi synes det er vigtig at du som deltager på vores Work & Travel program ved hvad du betaler for og vi har derfor valgt at liste op nogle af de ting vi inkluderer i programprisen.

Administrattion

Det er mange krainglede regler i forbindelse med Work & Travel. Vi er her for at give dig så smertefri et eventyr som muligt og hjælper dig derfor med:

Du kan derfor bruge tiden til at fokusere på selve rejsen! Desuden får du en masse information fra os undervejs og deltager i et givende informationsmøde efter ankomst.


Personlig service

Alle os her ved GoXplore har været ude i verdenen på lignende rejser som det du står overfor nu. Derfor er vi godt rustet til at give råd og vejledning og gode tips for netop din rejse. Vi hjælper dig før, i løbet af og efter din rejse. Du vælger selv i hvor stort et omfang du har kontakt til os. Service du får hos os i forbindelse med dit eventyr er vanskelig at finde ved mange andre rejseselskaber da du hos os har din personlige vejleder gennem hele forløbet. Hver deltager som rejser med os bliver kontaktet før afrejse for at dobbelttjekke at alt er klart til afrejse.

På alle vores programmer har vi et nødnummer som du kan få fat i 24 timer i døgnet. Dette er dejligt skulle der ske noget undervejs. Desuden kan du altid kontakte og her i Danmark eller vores partners kontor i landet hvor du er hvis der er noget du har spørgsmål til. Med os får du en tryg og sikker rejse!


Informationsmøde

Det at komme til et helt nyt land vil være anderledes, men på grund af informationsmødet kort tid efter du er landet, vil give dig en perfekt start på dit nye eventyr. Her bliver alt i forbindelse med vores jobformidling gennemgået, samt hvordan det er at arbejde og rejse i landet, hvad du kan gøre, hjælp i forbindelse med din nye bankkonto, hvordan man udfylder skatteskemaet og meget andet. Så det er selvfølgelig op til dig, hvordan du vil rejse og opleve dit eventyr.

Uforglemmelig oplevelse

Selvfølgelig betaler du også for oplevelser! Forestil dig at lære at surfe på Australiens østkyst, tage dykkercertifikat ved Great Barrier Reef, bungeejumpe fra 134 meter, vandre på de samme steder som Gollum i Ringenes Herre eller stå på ski ned ad bjergene i Rocky Mountains. Alt dette samtidig med at du møder nye venner for livet, arbejder på spændende steder og har en uforglemmelig oplevelse. Vi gør det muligt!

Doer or dreamer, who are you mate?

Hvorfor rejse på Work & Travel med os?

Vi hos GoXplore har selv stor erfaring med at rejse og forstår derfor de følelser, tanker og oplevelser, vores frivillige står over for. Vi ønsker derfor at bruge vores personlige erfaring til at give dig god service, tips og vejledning gennem hele processen. GoXplore er Skandinaviens største specialist inden for at kombinere job og rejse rundt om i verden. Vi ønsker at tilbyde vores kunder god service, sikkerhed og personlig engagement.

Uanset hvilket program du vælger at rejse på, hjælper vi dig med alt, hvad du har brug for at vide og organisere på forhånd, såsom visumansøgning og flyrejser. Vi giver vores kunder tryghed gennem vejledning fra vores GoXplore-personale, vores forsikringsselskab og lokale koordinatorer!

Vi ønsker at alle vores deltagere får en så fantastisk rejse som muligt. Vi besvarer gerne alle mulige og umulige spørgsmål! Hvis du har noget, du er i tvivl om, håber vi, at du kontakter os!


Personlige fordele ved at deltage på et af vores programmer

Personlige fordele ved at deltage i et af vores programmer Formålet med din rejse er at give dig mulighed for at vende hjem med viden og indsigt i en anden kultur, med nye bekendtskaber og minder for livet.

Internationale relationer

Noget, vi hos GoXplore arbejder for, er at nedbryde de kulturelle barrierer, der eksisterer i verden. Vi tror, at at rejse som frivillig skaber forståelse for andre kulturer, hvilket kan være med til at minimere disse barrierer. Deltagelse i et af vores programmer i udlandet er ikke bare en hjælpende hånd til mennesker i nød, men det giver også forståelse for andre kulturer og traditioner. Du oplever verden på en helt anderledes måde end som almindelig turist og kommer helt sikkert hjem med mange "Aha-oplevelser"!

Forbedre din CV

Det faktum, at du har valgt at bruge din tid og dine penge på at arbejde som frivillig, vil automatisk skille dit CV ud fra mængden. Vi ved af erfaring, at arbejdsgivere ser positivt på mennesker, der tager udfordringer op og viser, at de ikke er bange for at arbejde hårdt.

Forbedre dine sprogkundskaber

Hvordan synes du om sprogundervisningen i skolen? Uanset om du har gode eller dårlige karakterer i sprog, vil en sådan rejse være med til at forbedre dine sprogkundskaber. Vi kan garantere, at det, du lærte i skolen, vil vende tilbage, når du skal praktisere det "live". Du vil arbejde sammen med lokalbefolkningen og internationale frivillige, så du bliver nødt til at praktisere sproget i løbet af dit ophold.

Personlig udvikling

At deltage i et af disse programmer kræver, at du er fleksibel, tilpasningsdygtig og elsker mennesker og dyr. Du vil komme i situationer, hvor du skal træde ud af din komfortzone og teste dine personlige grænser, hvilket vil være med til at udvikle dig som person.

Venner for livet

Du vil møde fantastiske ligesindede mennesker på rejsen, som du vil danne tætte forbindelser og venskaber med! Det kan være både med lokalbefolkningen og med andre frivillige, men båndet, der er skabt mellem jer, er specielt og noget, der aldrig vil forsvinde. Du vil få venner for livet!

Spørgsmål eller andet?

Tag kontakt med os på mail eller på telefon nr. 40 30 11 82, så hjælper vi dig gerne. Dare to GoXplore!

Se alle lande hvor vi har programmer

Hjem » Programtyper » Work & Travel

Siste nyhed: Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske