Japan

Japan er blandt andet kendt for Studio Ghibli og Hello Kitty og spændende kultur og historie. Her finder du alt fra de allernyeste trends via fantastiske parker til fascinerende museer. Japan har noget for enhver smag!

Covid status

Ingen krav ifm. Covid - alle tiltag ophævet

  • 6. Working Go Cart
  • 2. Ramen restaurant work
  • 1. Work & Travel Japan
  • 3. Happy old Japanese man
  • 5. Work as ski instructor
  • 4. Tourism job Japan

Fakta om Japan

Officielt navn: Japan

Hovedstad: Tokyo

Indbyggertal: ca. 126,7 mio

Religion: Shinto (51,82%), Buddhisme (34,90%), Shinto-sekter (4%), Kristendom (2,3%), Andet (7%)

Valuta: Japanske Yen (Yen)

Regering: Monarki

Størrelse: 377.972 km²

Sprog: Japan har ikke et specifikt officielt sprog, men har 11 anerkendte sprog, inklusive det mest udbredte japanske.

Klima: Klimaet i Japan er overvejende tempereret, men varierer meget fra nord til syd. Japans geografiske træk opdeler landet i seks hovedklimazoner: Hokkaido, Det japanske hav, det centrale højland, Seto Indlandshav, Stillehavet og Ryukyu-øerne. Den nordligste zone, Hokkaido, har et fugtigt kontinentalt klima med lange, kolde vintre og meget varme til kølige somre. Du kan forvente sne på øerne i løbet af vinteren

Strøm/telefon: 110V/50 og 60 amp, adapter nødvendig til norske stikkontakter.

Betaling/kreditkort: Japan er stadig et udpræget kontantsamfund, og kontant betaling med japanske yen foretrækkes mange steder. Euro eller amerikanske dollars accepteres ikke. Kreditkort kan for det meste bruges til betaling på hoteller, restauranter og større butikker. Visa og Master Card accepteres bredt, American Express og Diners Club accepteres også på større hoteller og butikker.
Mange japanske pengeautomater accepterer ikke udenlandske kort. De fleste norske kort kan bruges i pengeautomater tilhørende Prestia/Citibank, posthuse eller 7/Eleven. Afhængigt af placeringen lukker hæveautomaterne nogle gange om aftenen, men i centrale områder er der normalt en 7/Eleven i nærheden, der er åben 24 timer i døgnet.

Kriminalitet: På et generelt grundlag er Japan et sikkert land at rejse i. Kriminaliteten er lav, og Japan har et veludviklet politi- og sundhedssystem. Engelsk er derimod ikke så udbredt som i Norge og Europa, og der kan opstå sprogproblemer i forbindelse med kontakt til lokale myndigheder - især uden for typiske turistområder. Den største potentielle trussel i Japan er faren for jordskælv og naturkatastrofer.

Nødtelefonnummer:
Udrykning: 110 (politiet)
Brandvæsen: 119 (brand/ambulance)

Tidsforskel til Danmark: 8 timer foran dansk vintertid, 7 timer foran ved sommertid.


Vælg et program i Japan

Hjem » Land » Japan

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk