Forskellige typer programmer

Work & Travel

Work & travel i udlandet

Er du eventyrlysten, ønsker du ikke at blive låst fast i et bestemt job i en bestemt periode et bestemt sted, så er denne form for Work & Travel-ophold lige noget for dig. Her får du hjælp og støtte til selv at finde arbejde, og du er fri som en fugl til at bestemme, hvor, hvornår og hvor meget du vil (og har brug for) at arbejde – den perfekte mulighed for at opleve så meget som muligt i dit sabbatår.

Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde i udlandet

Du får oplevelser ud over det sædvanlige, og du får livserfaring – noget du kan have i rygsækken resten af livet. I din fritid kan du udforske landet og se steder, som kun den lokale kender. Du kan også deltage i turistaktiviteter, som vi kan booke ind på din rejse, men din rejse er ikke kun en badeferie. Du kan forvente, at du skal arbejde alle hverdage, som om du havde et "rigtigt" arbejde. Men på den måde vil du opleve landet på en helt anden måde, end du ville som turist – og så gør du en forskel.

Frivilligt arbejde med dyr

Frivilligt arbejde med dyr

Elsker du dyr og vil du gøre en forskel for udsatte eller truede dyr? Så meld dig til hos GoXplore og bliv frivillig på et af vores Wildlife-programmer i Afrika, Australien, Sri Lanka, New Zealand, Canada eller Costa Rica, hvor du kan give dyrene og naturen en hjælpende hånd! At være tæt på naturen dyr, som man normalt kun ser på tv, er en meget stor oplevelse, og følelsen af at have gjort noget for at forbedre udsatte dyrs liv, vil man altid have med sig. Her skal man kun have et par uger eller en få måneder til rådighed

Farmarbejde

Farmarbejde i udlandet

Uanset om du er ude efter noget relevant erfaring, point til din uddannelse eller bare en på opleveren, så kan du komme af sted med GoXplore. Danskere med lyst til at tage fat og som har erfaring fra arbejde i landbrug er meget efterspurgte i vores partnerlande Australien, New Zealand, Canada og USA.

Praktik

Har du brug for en praktikperiode i forbindelse med din uddannelse, eller vil du bare gerne ud og snuse og få noget praktisk erhvervserfaring inden dit studie starter, så kan du på flere af vores programmer få en praktik tilpasset efter dine ønsker og eventuelle krav fra studiet. Vi tilbyder praktik i Australien, New Zealand og Canada, Sri Lanka og flere destinationer er på vej. Kontakt os gerne for at høre om netop dine muligheder.

Hjem » Forskellige typer programmer

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!