Praktik i Canada

Brug for en praktikperiode i forbindelse med din uddannelse eller vil du bare have noget udenlandsk erhververfaring så er du kommet til det rette sted

Læs mere

Praktik i Canada

En praktikplads giver dig mulighed for at få et indtryk af den "rigtige" arbejdsvirkelighed derude. Uanset hvor du bor, er erhvervserfaring utrolig vigtig på dit cv. Det er endnu mere værdifuldt, når du har opnået det i udlandet. Ikke kun fordi det viser din initiativrigdom og er en fantastisk mulighed for at opnå nye færdigheder, men også fordi det betyder, at du ikke er bange for at påtage dig udfordringer som at tilpasse dig en ny professionel arbejdsplads og en ny kultur. I en globaliseret verden er international arbejdserfaring afgørende.

Udover det giver en ikke-lønnet praktikplads dig det perfekte indblik i, hvad du faktisk gerne vil gøre i livet - hvad du vil studere eller hvilket fagområde du vil gå ind i senere. Du får en enestående mulighed for at lære dig selv at kende på en meget anderledes måde, rejse til udlandet, vokse og udfordre dig selv og lære så mange ting, som ingen bog nogensinde kunne lære dig.

Om du vælger at tage et praktikophold i udlandet for at snuse til en specifik branche, samle erhververfaring efter endt uddannelse eller har brug for en praktikperiode i forbindelse med din uddannelse så har vores partner i Canada specialiseret sig i at finde placeringer der er skræddersyet til dine behov og forventninger. Afhængigt af dine færdigheder, anmodninger fra universitetet og/eller personlige mål.

Canada er et meget stort land – 2. største i verden – med betagende sceneri, sofistikerede byer og enestående udbud af udendørs aktiviteter. Derudover har Canada også ry for at have det flinkeste folkefærd i verden. Ikke dårligt som udgangspunkt for et nyt sted at besøge og arbejde.

Vores samarbejdspartner har kontakt med mere end 1000 forskellige virksomheder i hovedsageligt Vancouver, Canada er et moderne vestligt land med moderne virksomheder, hvor der tales engelsk.

Vancouver, hvor vores samarbejdspartner holder til, er en billedskøn by med bjergene i baggrunden og de mange broer, som befinder sig på kryds og tværs af byen. Den gamle bydel ligger på en halvø, og den renoverede neo-victorianske Gastown huser nu restauranter, barer, butikker og gallerier. Fra Stanley Park kan man nyde en enestående udsigt over Vancouver centrum. Det livlige område, China-town, er skabt af Vancouvers store kinesiske samfund, og her finder man en helt vidunderlig og klassisk kinesisk have. Canadierne er stolte af deres natur og god til at bruge den – Vancouver byder derfor på bådepulserende storbyliv, med placering ud til kysten, store smukke parker og bare få timers kørsel derfra fører en bjergtoppe med perfekt ski og snowboard muligheder.

Hvem er du?

Praktikantens profil:

Den ideelle praktikant er moden, ansvarsbevidst, fleksibel, udadvendt, målrettet, hårdt arbejdende og omgængelig, god til at tale med andre og kan tilpasse sig i et fremmed arbejdsmiljø. Foruden ovennævnte er det vigtigt, at du behersker gode engelskkundskaber Er du ikke super god til engelsk, så skal du være forberedt på, at det er sværere at placere dig, da virksomhederne vil være sikre på, at du kan klare opgaverne, de giver dig.


Hurtige fakta om Praktik i Canada
Alder18-35 år
Længde4-24 uger
AnkomstÅret rundt
Jobgarantija ulønnet praktik
Betalt arbejdenej
Burde bestilles3 måneder før ønsket afrejse
Praktik
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Vancouver var en fantastisk by at bo i, og jeg ville ønske, jeg kunne være blevet længere, da jeg havde det så fantastisk!

Jacob Praktik i CanadaOversat

Arbejde


Dine arbejdsopgaver varierer i forhold til, hvor du kommer i praktik, men skal være relevante i forhold til dine evner, ønsker og krav fra uddannelse. Du kommer ikke kun til at lave kaffe!

Arbejdstider
De fleste virksomheder i Vancouver har typisk kontortider fra 9.00-17.00, og det forventes du arbejder samtidig med de andre ansatte for at få den fulde oplevelse af virksomheden og virksomhedskulturen. Grundet visumreglerne er din arbejdstid mellem 25-29 timer pr uge.

Fritiden
Vores partner har et meget aktive PR team, der arrangerer diverse aktiviteter for deltagerne, der kommer fra hele verden. Så er du til hyggelige sammenkomster, sjove fester, paintball og weekendture til bjergene, så skal du vælge Vancouver som praktik by.

Typer af placering
Der er så mange forskellige mulige placeringer og der er næsten ikke det område vi ikke kan finde placering i. Nogle specifikke områder har krav om at man er et bestemt sted i sin uddannelse, eller har en vis portion erfaring til området, men langt de fleste kan vælges uden nogen specifikke krav.Send denne siden til mig som PDF

Start datoer

Praktikprogrammet kører året rundt.

Hver placering findes individuelt ud fra din profil, erfaring og/eller krav fra uddannelsesinstitution. Den reelle ankomstdato bliver fastlagt når en placering findes til dig.

Vancouver var en fantastisk by at bo i, og jeg ville ønske, jeg kunne være blevet længere, da jeg havde det så fantastisk!

Jacob Praktik i CanadaOversat

Hvorfor Praktik i Canada med GoXplore?

  • En oplevelse for livet
  • Udenlandsk erhvervserfaring
  • Nye sprogkundskaber
  • Du kommer hjem med rygsækken fuld af gode minder
  • Du lærer en masse om Canadas kultur
  • Du prøver at stå på egne ben i et fremmed land
  • Skræddersyet praktik ud fra dine ønsker

Boligforhold

I forbindelse med dit ophold i Vancouver hjælper vi med rådgivning omkring bolig. Det er noget af en udfordring at finde indkvartering for den relativt korte periode, som en praktik typisk varer, så her kan vores kontor i Vancouver hjælpe med gode tips.

Indkvartering er ikke inkluderet i programprisen. Ønsker du vores hjælp til at arrangere dette for dig afregnes dette separat efter dinplacering og rejsedatoer er på plads.

Der er forskellige muligheder, som f.eks. homestay, vandrerhjem, værelser til udlejning og kollegieboliger. Når du har tilmeldt dig, får du lejlighed til at fortælle, hvilken type bolig, du foretrækker, og vi vil hjælpedig, afhængigt af type indkvartering, og ud fra, hvad der er til rådighed på ansøgningstidspunktet.

Hvis du ønsker homestay eller vandrehjem, vil vi arrangere dette for dig før din ankomst til Canada. Hvis du foretrækker at bo i et værelse til leje eller en kollegiebolig, vil vores kontor i Canada give dig links og kontakter, der kan hjælpe dig, men her arrangerer du det selv direkte med udbydere. Bemærk, at især kollegieboliger er populære og begrænsede, så det er vigtigt at være i god tid, hvis du ønsker dette.
Homestay er en fantastisk måde at bo på under dit ophold i Canada. Her har du en fast base og en familie at støtte dig til under dit ophold. Måltider og eget værelse er inkluderet i prisen. Prisen er 50 CAD per dag. Der vil være et placerings-gebyr på 250 CAD + 500 kr. i administrationsgebyr. Det komplette ophold betales før afrejse.

At bo på et vandrehjem giver ikke helt den samme "hjemmefornemmelse" og her vil du bo på flersengsværelse samt skule stå for egen forplejning. Prisen pr nat afhænger af årstid men ligger mellem 45-70 CAN/dag.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

I Canada betragtes en praktikplads som arbejde, også selvom det er ulønnet, og ansøgere skal have en gyldig arbejdstilladelse for at deltage på programmet.
Normalt ville du skulle ansøge om et Working Holiday visum som desværre er blevet dyrt og besværligt at få. Danmark får kun tildelt 350 stk /år og vi har desværre flere gange oplevet af vores deltagere ikke har fået visummet.

Derfor vil alle praktikplaceringer fra 2024 udelukkende være ved NGO/NPO organisationer da man her må være "part-time volunteer" på 25-29 timer pr uge i op til 6 måneder og gøre dette på et almindeligt indrejse turistvisum.

Har du selv arrangeret at få søgt dit Working Holiday visum kan du selvfølgelig stadig rejse med GoXplore til Canada i praktik - her er din fordel at du reelt må gå ud og finde et lønnet fritidsjob ved siden af din praktik, skulle du ønske dette og du kan være i landet op til 12 måneder.

Priser

Start dato i 2024 Pris
Internship 11350

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen.

INKLUDERET I PRISEN

HVAD ER IKKE INKLUDERET

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Vancouver var en fantastisk by at bo i, og jeg ville ønske, jeg kunne være blevet længere, da jeg havde det så fantastisk!

Jacob Praktik i CanadaOversat

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Canada » Praktik i Canada

Jacqueline T bestilte Pre-Vet South Africa. Noe for deg?!