Internship New Zealand

Praktik på New Zealand

Skal du lave et praktikophold som en del af din uddannelse, eller ønsker du blot at indsamle lidt arbejdserfaring i udlandet? Vores Praktikophold i New Zealand-program kan være præcis det, du søger!

Læs mere

Internship New Zealand

New Zealand er et vestligt demokrati og selvom landet ligger længere væk fra Danmark end noget andet land, så ligger kulturen ikke fjernt fra den danske, så det er let at finde sig godt tilpas blandt de venlige kiwier, som newzealænderne bliver kaldt.

Vores samarbejdspartner har i mange år placeret unge i praktik i Auckland og omegn. Vi finder ulønnede praktikpladser indenfor et stort antal brancher, lige fra marketing, ingeniør, administration over til socialt arbejde, miljø, kultur, turisme og meget mere. Vi tager selvfølgelig specielt udgangspunkt i dine kvalifikationer og ønsker og eventuelle krav fra din uddannelsesinstitution.

New Zealands spektakulært smukke landskab omfatter store bjergkæder, dampende vulkaner, fejendekyster, dybe fjorde og frodige regnskove. Med samme størrelse som England, Colorado eller Japan, er New Zealand, med en befolkning på kun 4 mio, et af verdens mindst befolkede lande. Det er et paradis for dem, der søger fred og afslapning samt en legeplads for ekstremsports-udøvere og eventyrere. Et tempereret klima med relativt lille sæsonvariation gør det til et ideelt feriemål året rundt. Auckland er hjem for en befolkning på mere end én million mennesker, og er den største by i New Zealand. Auckland's beliggenhed lige ved vandet har fremmet de lokales 'kærlighedsaffære med havet og øgenavnet "City of Sails" passer perfekt på byen. Wellington, der er New Zealands hovedstad, byder på uforglemmelige oplevelse i en fantastisk natur. Beliggende mellem havnen og de grønne bakker, har Wellington god shopping, professionelt teater, kunst og kultur samt mere end 300 caféer, barer og restauranter.

Hvem er du?

Praktikantens profil: Den ideelle praktikant er moden, ansvarsbevidst, fleksibel, udadvendt, målrettet, hårdt arbejdende og omgængelig, god til at tale med andre og kan tilpasse sig i et fremmed arbejdsmiljø. Foruden ovennævnte er det vigtigt, at du behersker engelsk godt. Er du ikke god til engelsk, så skal du være forberedt på, at det er sværere at placere dig, da virksomhederne vil være sikre på, at du kan klare opgaverne, de giver dig. Det er også vigtigt at være åben og imødekommende overfor alle de nye spændende mennesker, du skal møde.

Grib chancen og kontakt os i dag – vi tager selvfølgelig en gratis og uforpligtende snak med dig om dine praktikdrømme! Vi kan desværre ikke placere indenfor sundhedssektoren, da visumreglerne ikke tillader dette.

Hurtige fakta om Internship New Zealand
Alder18-30
KvalifikationerGode engelsk kundskaber
AnkomstÅret rundt, på nær december-Januar
JobgarantiJa ulønnet praktik
Burde bestillesmin. 3 måneder før ønsket afrejse
Praktik
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Arbejdsopgaver

ine arbejdsopgaver vil selvfølgelig være forskellige i forhold til, hvor du får praktikplads og hvilke kvalifikationer og ønsker du har. Du vil få relevante opgaver for din erfaring, hvor det kan lade sig gøre, og i øvrigt indgå som en del af teamet og arbejdsmiljøet. Alle vores erfaringer viser, at virksomheden ikke blot ønsker sig gratis arbejdskraft, men at man seriøst overvejer om praktikanten kan trives og udvikle sig i praktikken. Virksomheden gør sig umage for at give praktikanten en god oplevelse!

Arbejdstid
Dine arbejdstider afhænger af, hvor du kommer i praktik og vil blive aftalt imellem dig og din kontaktperson i virksomheden. Du vil typisk skulle arbejde, når de andre ansatte arbejder, så du får den fulde oplevelse af hverdagen på arbejdspladsen.

Dette program findes i flere versioner :

Ulønnet praktik ifb. uddannelse : fuld tid op til 40 timer /uge - Dette er til dem der skal have praktik som en del af deres uddannelse og har specifikke krav der skal opfyldes for at praktikken kan godkendes af din uddannelsesinstitution. Dette kan gøres på et Working Holiday Visa eller et decideret student visa, skulle du have brugt dit visa eller ønsker at gemme det til en anden gang.

Ulønnet praktik : fuld tid op til 40 timer /uge - for alle der ønsker at få en masse erhvervserfaring med hjem i rygsækken, men har nok penge til at forsørge dem selv under opholdet. Dette gøres på et Working Holiday Visa.

Ulønnet praktik : max 10 ugers længde. Dette er for alle og kan gøres på et turistvisum., hvis man har brugt sit Working Holiday Visa eller ønsker at gemme det til en anden gang.

Ulønnet praktik + work: Her er du i praktik på halv tid, max 20 timer pr uge + muligheden for at tage et lønnet fritidsjob ved siden af så du kan få penge ind i rejsekassen til at forsørge dig selv under dit ophold.

Send denne siden til mig som PDF

Start datoer

Praktik kan startes årets rundt, som det bedst muligt passer dig.

Perioden mellem midt December til midt Januar er dog lukket, da de fleste firmaer her afvikler sommerferie.

Ansøgningsfrist
Gerne 3-4 måneder dog maks. 6 måneder før ønsket start dato, vil vi gerne have din ansøgning. Vi kan ind imellem placere med kortere varsel, så kontakt os, hvis du gerne vil af sted hurtigt, og vi vil undersøge dine muligheder. Hvis en ansøgning modtages med kort frist, vurderes det individuelt, om praktikken kan gennemføres. Ansøgninger behandles først, når al nødvendig dokumentation er modtaget – husk, at alt skal oversættes til engelsk!

Hvorfor Internship New Zealand med GoXplore?

  • Udenlandsk erhvervserfaring
  • Du prøver at stå på egne ben i et fremmed land
  • En oplevelse for livet
  • Skræddersyet praktik ud fra dine ønsker
  • Nye sprogkundskaber
  • Du kommer hjem med rygsækken fuld af gode minder
  • Du lærer en masse om Hobittens land og kultur

Boligforhold

I forbindelse med dit ophold på New Zealand kan du vælge selv at arrangere indkvartering, men du kan også få hjælp gennem vores partner.

Vælger du at få vores hjælp vil du blive spurgt ind til hvilken type indkvartering du foretrækker, f.eks. homestay, studenterbolig, vandrerhjem osv. Det er ikke alle muligheder der kan lade sig gøre i alle byer, men det tager vi senere i processen når vi kender din placering. Man vil selvfølgelig forsøge at arrangere din indkvartering så tæt på praktikpladsen som muligt, men det er ikke altid muligt, og så må du være indstillet på transport på op til en time til praktikpladsen.

Du skal selv betale for indkvartering og kost under dit praktikophold.

Prisen for indkvartering er forskellig afhængig af type og om der er måltider inkluderet. Da man skal betale det fulde beløb inden afrejse, vælger de fleste kun at booke indkvartering for det første stykke tid for så at se om de selv kan finde noget efter ankomst. Dog kan vi varmt anbefale at man vælger den fulde periode grundet boligsituationen og de meget høje priser der er i de fleste storbyer.

Vælger du, at vi hjælper dig med indkvarteringen kan du tilkøbe afhentning i lufthavnen, prisen på dette afhænger af om du skal downtown på vandrehjem eller til et homestay. Du får mere information om dette senere i processen.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Et praktikophold på New Zealand kræver som udgangspunkt et Working Holiday visum som vi søger på dine vegne.


Er praktikken en del af din uddannelse kan du selv bestemme om du vil bruge Working Holiday visummet som vi kan søge for dig eller om du ønsker at gøre det på et studentvisa. Her kan vi hjælpe men må ikke søge det for dig.
Praktik under 10 uger må ifølge New Zealandsk lovgivning udføres på et turistvisum. Dette skal du selv søge online, men bare rolig vi guider dig efter tilmelding.

Working Holiday Visummet er gyldigt i 12 måneder uanset hvor længe, du er i praktik og gives éngang i livet. Så man skal bruge det med omtanke, hvis drømmen om at vende tilbage og tage lønnet arbejde senere i livet kunne være en mulighed.

Er du i tvivl om hvad der er den bedste løsning for dig så tag fat i os.

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år, er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregne at skulle til en TB undersøgelse, og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København . Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca. 3.000 kr.

Bemærk, at de New Zealandske myndigheder kræver, at man har et beløb svarende til ca 25.000 stående på sin bankkonto ved indrejse. Man kan blive bedt om bevis for dette ved indrejse.. Man må opholde sig på New Zealand i op til et år, og hvis man har lyst til at blive og rejse rundt og opleve landet eller tage lønnet arbejde efter endt praktik er det muligt. Eller lave kombinationen med praktik & work hvis ikke det er en del af ens uddannelse.

Godkendelse af visum er udelukkende op til myndighederne. GoXplore søger hvis muligt visummet (WHM) på dine vegne, men har ingen indflydelse på resultatet.

Priser

Start dato i 2024 Pris
Professional internship placement 13000

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen. Vi anbefaler, at du venter med at bestille din flybillet, til efter du har bekræftet din plads på projektet.

Prisen er den samme uanset længden af dit praktikophold, på nær ved praktik under 10 uger da der her ikke ansøges om WHM visum. Dog skal du påregne større udgifter til bolig og mad og forsikring jo længere dit ophold er.

Hvad er inkluderet i prisen?

HVAD ER IKKE INKLUDERET

  • Flybillet
  • Rejseforsikring
  • Indkvartering og kost
Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Aktiviteter i New Zealand

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » New Zealand » Internship New Zealand

Jacqueline T bestilte Pre-Vet South Africa. Noe for deg?!