1. Wildlife Habitat Australia 2. Baby kengeroo 3. 5. 5. Koala sover 6. Tree kangaroo

Arbejd frivilligt med dyr i Australien

Arbejd med de australske dyr på Wildlife Habitat Sanctuary i Port Douglas. Du vil assistere de faste dyrepassere og modtage træning og opfølgning gennem hele programmet.

Læs mere

Wildlife Habitat Australia

Wildlife Habitat er en øko-godkendt zoologisk have beliggende i den nordlige del af Australien. De har kun australske dyr og har stort fokus på, at dyrene har åbne områder, de kan færdes i. Wildlife Habitat er et af kun to steder i verden, hvor du får mulighed for at se den sjældne Lumholtz's trækænguru tæt på!

Parken huser også den truede og meget specielle kasuarfugl, som er afgørende for spredningen af frø i regnskoven. Hvis denne fugl uddør, er der risiko for, at flere plantearter forsvinder fra skoven.
Wildlife Habitat har udviklet et lærings- og oplevelsesområde, hvor gæster kan komme helt tæt på dyr som pytonslanger, ferskvandskrokodiller, kænguruer, koalaer og en lang række vilde fugle.
Derudover tager parken hvert år imod syge, forældreløse og truede dyr, som modtager behandling og pleje af dedikerede dyrepassere. Wildlife Rescue-programmet drives ved hjælp af donationer og entre. Nogle dyr bliver kun en dag, andre flere måneder, og de hårdest tilskadekomne bliver i parken resten af deres liv. Antallet af genoptræningsdyr, der har brug for pleje og hjælp varierer fra uge til uge, og vi kan ikke garantere, at du som deltager vil kunne arbejde i denne del af parken. Formålet med projektet er, at dyrene vender tilbage til deres naturlige miljø. Det er vigtigt at huske, at mange af dyrene ikke er tamme, og at de derfor ikke bør have for meget menneskelig kontakt.

Hvem kan deltage?

Du skal være fyldt 18 år for at deltage i dette program. Der er ingen anden aldersgrænse, men du skal være i forholdsvis god form, da en del af arbejdet kan være fysisk krævende.
Projektet er ofte fuldt booket mange måneder i forvejen, så tøv ikke med at tilmelde dig , hvis dette er noget for dig!

Hurtige fakta om Wildlife Habitat Australia
Alder18 år og op
KvalifikationerPassion for arbejdet med dyr og natur
Længde4, 6 eller 8 uger
AnkomstCairns
Nærkontakt med dyrJa
Antal deltagere20
Burde bestillesMindst 4-6 uger før ønsket afrejse
StartdatoÅret rundt
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrNærkontakt med dyr
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Jeg hygger mig! Så søde mennesker, der arbejder her og rart at være så tæt på dyrene. Det, der har gjort mest indtryk på mig, er helt klart at være så tæt på de australske dyr, især kænguruerne. Har ikke arbejdet med koalaerne endnu, men jeg glæder mig helt vildt. Tusind tak for den store hjælp og en følelse af sikkerhed under hele rejsen gennem GoXplore.

Fride M. 2020 Wildlife Habitat AustraliaOversat

Arbejde

Som frivillig assisterer du de faste dyrepassere i parken og får træning og opfølgning gennem hele programmet. Den første uge vil bestå af en orientering om parken generelt og en introduktion til, hvilken type arbejde du får. Du vil ledsage dyrepasserne på deres daglige runder, og hvis du er heldig kan du hjælpe med at passe syge og tilskadekomne dyr. Du får også mulighed for at deltage i undervisningsforløb i natur- og dyrebeskyttelse. De fleste opgaver er praktiske og kan være fysisk krævende, så deltagerne skal være parate til at løfte en udfordring. Vedligeholdelse og tilberedning af mad er en stor del af arbejdet i parken.

Opgaverne vil omfatte følgende

En typisk dag i parken er opdelt i tre dele.

07:15 - 09:00 - Opdelt i tre felter, hvor de frivillige deltager i rengøring, sundhedstjek og kontakt med dyrene.09:20 - 12:30 - Tilbedelse af mad (kun 4 frivillige deltager i dette hver dag, de øvrige er fordelt på dyrepasserne)13:00 - 15:00 - Assistere dyrepasserne med fodring og andre aktiviteterDu får tilknyttet en dyrepasser, som vil give dig opgaver i løbet af dagen, og som selvfølgelig hjælper dig, hvis det er nødvendigt.
Morgenmad og frokost serveres i parken og er inkluderet i programmet. Derudover er der en lille cafe, hvor man kan købe forfriskninger og snacks. Du vil arbejde til midt på eftermiddagen, hvilket giver dig god tid til at udforske området omkring Port Douglas og Great Barrier Reef.

Uniform

Du får udleveret en uniform, som du skal have på, når du er på arbejde.

Du skal selv medbringe:

lukkede støvler eller slidstærke arbejdsskoshorts/bukser til at arbejde i - skal være beige, kaki eller brunen let regnjakke, hvis du er der i regntiden

Send denne siden til mig som PDF

Rejse

Programmet starter cirka hver anden tirsdag. Man skal ankomme til Cairns på mandag. NB! Der er max 20 pladser per startdato, så vær tidligt! Vi kan ikke garantere dig en plads på programmet, før vi faktisk har booket dig ind.

Opstart 2023

Opstart 2024

 • 9. og 23. januar
 • 6. og 20. februar
 • 5. og 19. marts
 • 2. og 16. og 30. april
 • 14. og 28. maj
 • 11. og 25. juni
 • 9. og 23. juli
 • 6. og 20. august
 • 3. og 17. september
 • 1. og 15. og 29. oktober
 • 12. og 26. november
 • 10. og 24. december

Du er selv ansvarlig for at komme til Cairns, hvor overnatning fra mandag til tirsdag er inkluderet i programmet. Tirsdag bliver du kørt ud til Port Douglas, hvor du får rundvisning og briefing.

Det går meget godt! Hygger mig meget!

Lea Wildlife Habitat AustraliaOversat

Hvorfor Wildlife Habitat Australia med GoXplore?

 • Arbejde som dyrepasser for australske dyr
 • Lær om den australske regnskov
 • Bor i den tropiske Port Douglas
 • Besøg Australiens eventyrhovedstad - Cairns
 • Oplev de venlige Auusies
 • Lær sætningen med No Worries Mate!
 • Vi hjælper dig med at organisere, det meste :)

Boforhold

Under hele dit ophold vil du bo på hostels i Port Douglas og Cairns. Det er moderne og hyggelige vandrehjem. Du kommer til at bo på et kollegieværelse (du deler med 4-7 andre) med aircondition. Du finder alle de faciliteter du har brug for, herunder swimmingpools, internetadgang og fælleskøkkener på vandrerhjemmene. Der er gåafstand til en købmand og flere hyggelige restauranter. Aftensmad er ikke inkluderet i programmet. Morgenmad og frokost er inkluderet alle dage undtagen helligdage.

Wildlife Habitat ligger ved Port Douglas, et charmerende sted ca. en time fra Cairns. Disse områder er omgivet af regnskov og Koralhavet. Det er det eneste sted i verden, hvor to World Heritage Sites ligger side om side: Great Barrier Reef og Daintree og Cape Tribulation regnskovene.

Heroppe står oplevelserne i kø. Great Barrier Reef kan lokke med fantastisk dykning, snorkling, sejlads, fiskeri og øbesøg. Koralhavet byder på azurblåt og forfriskende vand, og smukke Four Mile Beach har gyldent sand og tropiske palmer. Oplev naturen og dyrelivet i Daintree regnskoven, tag på vandreture og safari. Mulighederne er mange!

Port Douglas og Cairns ligger i det tropiske Queensland, hvor klimaet er varmt og fugtigt i sommermånederne, mens vinteren er mild og tør. Regntiden strækker sig normalt fra januar til marts.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Hvis din samlede rejse er max. 90 dage, så kan du rejse ind som turist. Vi søger dette visum for dig. Vil du rejse rundt i Australien længere skal du have et Working Holiday visum, dette kan vi hjælpe dig med.

Vælger du at rejse ind på et Working Holiday visum er der krav der skal opfyldes såsom at du skal være god for 5000 AUD ved indrejsen. Dette kan bevises i form af et konto udskrift eller et brev fra din bank. Vi kan hjælpe dig med at søge visummet – det koster 3600 kr. kursafhængig. Giv besked hvis du ønsker dette.

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregner at skulle til en TB undersøgelse hvis du ansøger om et working Holiday visum og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København . Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca 2.950 kr.

Priser

Start dato i 2023 Pris
4 uger 18850
6 uger 24850
8 uger 30750
Start dato i 2024 Pris
4 uger 19450
6 uger 25450
8 uger 31350

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen.

Programprisen inkluderer

Prisen inkluderer ikke

Flybillet

Flybillet er ikke inkluderet, men vi kan få en af vores samarbejdspartnere til at sende dig et uforpligtende flytilbud på din rejse til Australien, efter du har modtaget en bekræftet plads på projektet. Du kan selvfølgelig selv bestille flybilletten, men så er det meget vigtigt, at du ikke bestiller den, før du er blevet bekræftet med en plads på projektet. Det er vigtigt, at du informerer os om dine rejsedetaljer, herunder ændringer, da du bliver hentet og transporteret tilbage til lufthavnen.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Det var fedt at arbejde med alle dyrene og se nogle flere seværdigheder i Sydney

Moa Wildlife Habitat AustraliaOversat

Aktiviteter i Australien

FAQ

Hvorfor betale for at være frivillig?

I mange tilfælde er frivillige – både hvad angår arbejdskraft og penge – den eneste grund til, at programmerne har mulighed for at fortsætte driften. De programmer, vi tilbyder, drives ofte af ildsjæle, som virkelig brænder for det, de laver, normalt uden nogen form for statsstøtte. Når du arbejder som frivillig, får uddannelserne gratis arbejdskraft, hvilket er en stor hjælp. Men der er også en række ekstra omkostninger, der opstår i forbindelse med dit ophold, f.eks. transport, kost og logi, planlægning, information osv. Derfor betaler du en programpris til dækning af disse omkostninger. Det du betaler inkluderer også donationer til projektet og vores omkostninger i Norge. Det meste af det, du betaler, går til vores lokale samarbejdspartnere, hvilket igen er med til at skabe flere job i de lande, hvor vi har programmer.

Hvordan kan en typisk dag på projektet se ud?

Frivillige hentes omkring kl. 07.15 og køres tilbage kl. 15. En typisk dag kan bestå i at lave mad til dyrene, udføre generel vedligeholdelse i parken, arbejde i indhegningerne, hjælpe dyrepasserne og deltage i daglige guidede ture rundt i parken, fodre kænguruerne, samle blade til koalaerne og generelt interagere med dyrene.

Hvor meget fritid får jeg?

Frivillige arbejder 5 dage, og får 2 dage fri. Det kan ikke altid garanteres, at de 2 dage er sammenhængende (eller i weekenden), men projektet forsøger altid at sætte det op, så de er sammenhængende. Du er tilbage på hostellet omkring kl. 16 hver dag og har resten af dagen fri.

Hvor stor er parken?

Parken er 3,5 hektar eller 35 acres.

Hvor mange forskellige dyrearter er der i parken?

Der er mere end 100 forskellige arter i parken, og der er over 600 dyr i alt!

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Australien » Wildlife Habitat Australia

Cecilie P bestilte Wildlife Habitat Australia. Noe for deg?!