Tilmelding Wildlife Habitat Australia

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Wildlife Habitat Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg hygger mig! Så søde mennesker, der arbejder her og rart at være så tæt på dyrene. Det, der har gjort mest indtryk på mig, er helt klart at være så tæt på de australske dyr, især kænguruerne. Har ikke arbejdet med koalaerne endnu, men jeg glæder mig helt vildt. Tusind tak for den store hjælp og en følelse af sikkerhed under hele rejsen gennem GoXplore.

Fride M. 2020 Wildlife Habitat AustraliaOversat

Hjem » Land » Australien » Wildlife Habitat Australia » Tilmelding Wildlife Habitat Australia

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice