Sydafrika

Mange mener, at Sydafrika er et perfekt udgangspunkt for førstegangsrejsende til Afrika, og det kan vi hos GoXplore være helt enige i! Vi har flere spændende uddannelser, uanset om du er interesseret i at arbejde med børn, dyr, fredning eller en kombination af disse.

Covid status

Ingen krav ifm. Covid - alle tiltag ophævet

  • 6. Rhino running
  • 2. Volunteer work with rhinos
  • 3. Frivillig nesehorn
  • 1.
  • 4.
  • 5.
  • 2.
  • 3. Pre-Vet
  • 6.

Fakta om Sydafrika

Sydafrika, kontrasternes land
Sydafrika omtales ofte som "hele verden i ét land" på grund af dets varierende klima, flora og fauna. Landets mange forskellige kulturer, sprog og religioner bygger også op under denne beskrivelse. Det er fyldt med spændende oplevelser, det er nemt at rejse rundt i landet, klimaet er meget behageligt og de fleste taler engelsk.
Den store kontrast mellem moderne udvikling og traditionelle strabadser fra apartheidtiden er også meget synlig i dette mangfoldige land. Det har været muligt at besøge Sydafrika siden 1994, som markerer afslutningen på Apartheid-æraen. Landet er stadig præget af klassedelinger. At arbejde i Sydafrika vil give dig en god introduktion til historien om et land, der har lært at overvinde diskrimination og nu forsøger at fokusere på fremskridt og udvikling. Du får mulighed for at tage del i kulturen i et land, der engang var splittet, men nu er forenet.

Geografi

Sydafrika udgør Afrikas sydspids, og har en kystlinje på 2.798 kilometer. NB: Husk badetøj!Klima: Subtropisk med varme dage, masser af sol og ret kolde nætter. Den bedste periode at besøge Sydafrika er den nordlige halvkugles vintersæson. Januar har for eksempel 11 timers solskin dagligt og behagelige 25 grader.Natur: Høje bjerge, ørken og strande, til dels meget frodige, for eksempel Haveruten.Nabolande: Botswana, Lesotho, Mozambique, Namibia, Swaziland og Zimbabwe

Befolkning

57 millioner indbyggere

Nationalitet: Sydafrikanere

Etniske grupper: 75,2 % afrikanske, 13,6 % hvide, 8,65 % farvede og 2,6 % asiatiske.

Religion: Kristendom, jødedom, islam og hinduisme.

Sprog: 11 officielle sprog, engelsk er forretningssproget.

Nationalt

Regeringsform: Republik

Hovedstad: Pretoria

Nationaldag: 27. april

Økonomi

Sydafrika er i dag det rigeste land i Afrika med en betydelig industri.

Industrien består af minedrift, bildele, metalindustri, maskiner, tekstiler, jern, stål, kemikalier, kunstgødning og fødevarer.Valuta: Sydafrikanske Rand (ZAR)

Praktisk information:

Tid: GMT + 2 timer. I norsk sommertid, ingen tidsforskel. I dansk vintertid: + 1 time. Sundhed: Du bør tage en vaccine mod gul feber og kolera inden afrejse. Kontakt din læge.

Kilde: Udenrigsministeriets Landesider

Vælg et program i Sydafrika

Aktiviteter i Sydafrika

Hjem » Land » Sydafrika

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice