1. Volunteer Bali 2. Volunteer Lovina 3. Sea Turtle project 4. Volunteer Ubud 5. Ubud Construction 6. Volunteer Ubud

Frivilligt arbejde på Bali

Rejs og arbejd som frivillig på farverige Bali! Du kan arbejde på skoler, børnehaver, bygge- og renoveringsprojekter, sundhedsprojekter, miljøundervisning eller skildpaddeprojekter i Ubud, Lovina og Nusa Penida.

Læs mere

Frivillig Bali

Bali er farver, dans, spændende smagsoplevelser, surfing og ikke mindst smukke strande. Bali regnes for Indonesiens vigtigste turistdestination og er kendt for kunstformer som dans, malerier, skulpturer, træskærerarbejde, scenekunst, templer og kunsthåndværk og ikke mindst landskaber. Du kan ikke rejse til Bali uden at opleve balinesisk dans, hvad enten det er på en hvid strand, i et helligt tempel eller til en farverig festival.

Gennem GoXplore får du mulighed for at opleve den særlige kultur og samtidig give noget tilbage til lokalsamfundet. Du kan blandt andet hjælpe med simple engelsktimer og andre aktiviteter i en lokal børnehave eller undervise i grundlæggende førstehjælp og hygiejniske principper på et medicinsk projekt. På lægeprojektet er der også behov for hjælp og assistance fra frivillige med lægefaglig baggrund til sundhedslejre og tandtjek. Drømmer du om at blive lærer eller måske har du en læreruddannelse, kan undervisningsprojektet være noget for dig. Gennem programmet kombinerer du en adventure uge i opstarten med frivilligt atbejde, enten socialt eller med skildpadder. Du kan kombinere flere forskellige projekter som du har lyst.

Hvem kan deltage?

Programmet er designet til dig, der er over 18 år.

For at kunne deltage i programmet skal du kunne engelsk. Du skal være motiveret for at tage initiativ og arbejde selvstændigt. At arbejde som frivillig byder ofte på uforudsigelighed, så det er vigtigt, at du har evnen til at være fleksibel og ikke mindst omstillingsparat.

Hurtige fakta om Frivillig Bali
AlderOver 18
KvalifikationerGlad for at arbejde med mennesker og dyr
Længde3 til 12 uger
AnkomstDenpasar
Nærkontakt med dyrPå skildpaddeprojektet - Ja
Burde bestilles3 måneder før ønsket afrejse
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrUndervisningFrivilligt arbejde med børnSkildpadderMedicin og plejeFamilievenlig
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Dette har været en rejse for livet! Jeg har lavet minder, lært MEGET, samtidig med at jeg har det sjovt og lært fantastiske mennesker at kende! Turen er noget jeg gerne vil ønske alle, da du som frivillig virkelig er med til at gøre en forskel for lokalsamfundet.

Emma Frivillig BaliOversat

Projekter

Vi har projekter i Ubud, Lovina og Nusa Penida. Dit ophold starter med en introduktionsuge, der starter mandag, og afholdees i Ubud. Dette giver dig en dejlig og blød start på dit ophold. Ugen begynder med nogle sprogundervisning og en orientering i lokalområdet og efterfølges af kulturelle udflugter, besøg i forskellige templer og en tur rundt i maleriske Ubud. Du vil også opleve et traditionelt Balinesisk danseshow og gå på en rigtig ris terrasse og rismarker. Du vil lære om den lokale batikkunst og udforske dine kulinariske færdigheder i en grundlæggende balinesisk madlavnings kursus. Ugen afsluttes med en spirituel tur til det berømte tempel "Pura Tirta", hvor du kan bruse dig i helligt vand og bede om lykke.

Vælger du at arbejde i Lovina, er der mulighed for en introduktionsuge i Lovina.

Efter introduktionsugen begynder du at arbejde på et eller flere projekter.

Projektet på Nusa Penida : Turtle Conservation & Rehabilitation

Skildpaddeprojektet ligger på den hyggelige og charmerende ø Nusa Penida, 45 minutter med speedbåd fra Bali. Frivillige vil hjælpe med at indsamle vigtige data om skildpaddebestanden på Nusa Penida. Afhængigt af sæsonen kan du også identificere forskellige skildpaddearter, samle æg, overvåge reder eller sikre, at skildpaddeungerne kommer sikkert til havet. Du arbejder som frivillig med et lokalt team for at bidrage og beskytte truede havskildpadder i Indonesien. I løbet af dagen/eftermiddagen underviser frivillige også i engelsk på en af de lokale skoler på øen. Frivillige skal være forberedt på en lavere levestandard på øen, med nogle butikker og attraktioner, men med stranden lige uden for døren! Du skal blive ved projektet i mindst to uger for at kunne være frivillig ved Turtle Conservation Project.

De forskellige sociale projekter i Ubud :

Børnehave
Dette projekt tilbyder gratis førskole til de lokale 4-5-årige fra landsbyer omkring Ubud. Børnehaven er uformel, og som de fleste børn vil børnene her hellere lege og have det sjovt end at lære . Men ved at opmuntre dine børn til uddannelse og læring og lære dem nogle grundlæggende engelske udtryk, såsom simple hilsner, vil du være i stand til at så kimen til livslang læring for disse børn. Du kan blandt andet undervise i engelsk og lære dem at kommunikere. Du vil være i stand til at give dem værdifulde råd, som de vil få glæde af i mange år fremover. I den tid, du er på projektet, har du mulighed for at være en vigtig og værdifuld del af lokalsamfundet. For at arbejde på dette projekt skal du kunne lide børn, da du vil være omgivet af dem det meste af dagen. Du arbejder normalt tidligt på dagen og slutter omkring klokken 12. Herefter bruger du omkring 2-3 timer i frivilligcentret for at planlægge næste dag. Arbejdsdagen i vuggestuen varer omkring 2-3 timer. Det kan være, at du selv skal stå for undervisningen, nogle gange arbejder du som assistent. Der er ingen fast skabelon eller pensum at følge for at lære børnene engelsk, så her skal man bare være kreativ. Du får al hjælp med støtte og materiale fra Green Lion, hvis du skulle få brug for dette. Projektet er lukket i perioden juni, juli, august og december.

Undervisning
Som frivillig på et undervisningsprojekt får du mulighed for at undervise på den lokale skole eller på uddannelsens egne undervisningscentre omkring Ubud. Det uddannelsestilbud, som myndighederne støtter, er nogle gange kun et par gange om ugen, så støtte fra frivillige giver skoler og undervisningstilbud mulighed for at tilbyde børn mere gratis undervisning. Arbejdet kan variere fra flere engelskbaserede fag, til undervisning i musik, sport og kunst. I den periode, du er på projektet, har du muligvis mulighed for at undervise på egen hånd eller sammen med en anden frivillig, men det afhænger af dine kompetencer og lyst til at drive undervisningen på egen hånd. Børnene er 4-7 år i førskolen og mellem 7-14 år i folkeskolen. Projektet egner sig bedst til dem, der har erfaring eller viden om undervisning, men det er ikke et krav. Du skal tale godt engelsk og være glad for børn. Det er meget vigtigt at undervise disse børn på en måde, der gør det sjovt for dem at lære engelsk i hverdagen. Du arbejder et par timer om dagen i skolen, og resten går til at forberede næste dags lektioner.

Byggeri og renovering
Dette projekt fokuserer på at bygge og renovere huse og kommunale bygninger, skoler, biblioteker og legepladser i landsbyer omkring Ubud. Frivillige arbejder sammen med en lokal supervisor, der vejleder og arbejder sammen med lokale familier og frivillige. Projektet involverer hårdt fysisk arbejde. Du vil kunne hjælpe med lægning af mursten, tømrerarbejde, maling, fliselægning og planlægning/havearbejde. Frivilliges bidrag gør en forskel ved at støtte lokale familier og børn og give dem bedre levevilkår. Det er igen med til at aflaste pårørende. Bemærk, at det kan være meget varmt i sommermånederne at arbejde med renoveringsprojektet. I sommermånederne er det ekstremt varmt at arbejde med dette projekt, så du skal være ved godt fysisk helbred for at deltage.

Medical
På dette projekt er din opgave som frivillig at lære lokale børn om hygiejne og gøre dem interesserede i at lære, hvordan kroppen fungerer, og hvordan de kan tage sig af den. Dette projekt har brug for dygtige og engagerede frivillige, som kan være med til at udvikle projektet. Derudover har de brug for fagfolk, der er interesserede i at undervise i grundlæggende førstehjælp og hygiejne. At få hjælp fra frivillige med de rette kompetencer til disse formål er af stor betydning for projektet, fordi der er sådanne ekstremer, når det kommer til hygiejne. Som frivillig kan du være med til at forebygge mange unødvendige helbredsproblemer og let overførbare sygdomme. Projektet har brug for både dygtige sundhedsarbejdere, men også frivillige, der kan lære simple hygiejnevaner som at vaske hænder, børste tænder, have rent tøj på og generel renlighed. De kan virke som meget simple ting, men de er utroligt vigtige skridt til at hjælpe med at forbedre det generelle helbred. Projektet har ikke til formål at indføre vestlige sundhedsstandarder på Bali, der er allerede gode hygiejniske vaner i dele af lokalbefolkningen. Projektet henvender sig til dem med meget dårligt helbred og hygiejne. En tandundersøgelse eller et generelt helbredstjek kan gøre en stor forskel for disse mennesker.

Miljøundervisning
Dette projekt fokuserer på at give miljøundervisning i grundskoler på Bali. Dit arbejde som frivillig involverer at arbejde sammen med projektledere, andre frivillige og studerende for at forbedre miljøet og vise børnene, at det er vigtigt arbejde. Projektet omfatter i øjeblikket aktiviteter som plantning af træer, oprydning af strande og floder og en kampagne mod brug og misbrug af plastik.


Sociale projekter i Lovina er:

Børnehave
Dette projekt tilbyder gratis førskole til de lokale 4-5-årige fra landsbyer omkring Lovina. Børnehaven er uformel, og som de fleste børn vil børnene her hellere lege og have det sjovt end at lære. Men ved at opmuntre dine børn til uddannelse og læring og lære dem nogle grundlæggende engelske udtryk, såsom simple hilsner, vil du være i stand til at så kimen til livslang læring for disse børn. Du kan blandt andet undervise i engelsk og lære dem at kommunikere. Du vil være i stand til at give dem værdifulde råd, som de vil få glæde af i mange år fremover. I den tid, du er på projektet, har du mulighed for at være en vigtig og værdifuld del af lokalsamfundet. For at arbejde på dette projekt skal du kunne lide børn, da du vil være omgivet af dem det meste af dagen. Du arbejder normalt tidligt på dagen og slutter omkring klokken 12. Herefter bruger du omkring 2-3 timer i frivilligcentret for at planlægge næste dag.

Undervisning
Som frivillig på et undervisningsprojekt får du mulighed for at undervise på den lokale skole eller på uddannelsens egne undervisningscentre omkring Lovina. Det uddannelsestilbud, som myndighederne støtter, er nogle gange kun et par gange om ugen, så støtte fra frivillige giver skoler og undervisningstilbud mulighed for at tilbyde børn mere gratis undervisning. Arbejdet kan variere fra flere engelskbaserede fag, til undervisning i musik, sport og kunst. I den periode, du er på projektet, har du muligvis mulighed for at undervise på egen hånd eller sammen med en anden frivillig, men det afhænger af dine kompetencer og lyst til at drive undervisningen på egen hånd. Børnene er 4-7 år i førskolen og mellem 7-14 år i folkeskolen. Projektet egner sig bedst til dem, der har erfaring eller viden om undervisning, men det er ikke et krav. Du skal tale godt engelsk og være glad for børn. Det er meget vigtigt at undervise disse børn på en måde, der gør det sjovt for dem at lære engelsk i hverdagen.

Byggeri og renovering
Dette projekt fokuserer på at bygge og renovere huse og kommunale bygninger, skoler, biblioteker og legepladser i landsbyer omkring Lovina. Frivillige arbejder sammen med en lokal supervisor, der vejleder og arbejder sammen med lokale familier og frivillige. Projektet involverer hårdt fysisk arbejde. Du vil kunne hjælpe med lægning af mursten, tømrerarbejde, maling, fliselægning og planlægning/havearbejde. Frivilliges bidrag gør en forskel ved at støtte lokale familier og børn og give dem bedre levevilkår. Det er igen med til at aflaste pårørende. Bemærk, at det kan være meget varmt i sommermånederne at arbejde med renoveringsprojektet.

Send denne siden til mig som PDF

Startdatoer

Projektet har åbent året rundt. Ankomst er altid søndag i  Ngurahrai internationale lufthavn Bali, i Denpasar.

Inden du begynder at arbejde med et projekt, har du en introduktionsuge. Denne introduktionsuge starter mandag morgen. Det er derfor vigtigt, at du ankommer til Denpasar dagen før.

Når du ankommer bliver du mødt i lufthavnen og kørt til det hus, du skal bo i.  Det tager små 3 timer at komme fra lufthavnen til Ubud , hvor du skal bo under introugen.

Det er muligt at ankomme til Bali og være på egen hånd inden du starter på vores program. Du vil så enten skulle møde op i lufthavnen til afhentning eller du kan få oplyst et alternativt pickup sted som er fastsat af vores partner.

Hvis du ankommer før søndag og ønsker at overnatte i huset for de frivillige i Ubud, koster det 35 EUR pr nat/person og derudiver også 35 EUR ekstra for afhentning i lufthavnen udenfor det normale tidspunkt.

Helligdage Bali :( disse kan have indflydelse på afvikling af projekter)

Date
Holiday
Activities during holiday
Programs not running:
Jan 1
(Mon)
New Year's Day
Community cleaning around the village.
Teaching project
Kindergarten project
Healthcare education project
Environmental project

Feb 16
(Fri)
Imlek New Year Chinese New Year
Alternatives for Kindergarten project will be available.
Kindergarten project

Mar 30
(Fri)
Good Friday
Alternatives for Kindergarten project will be available.
Kindergarten project

April 13
(Fri)
National Holiday
Alternatives for Kindergarten project will be available.
Kindergarten project

May 1
(Tue)
National Holiday
Alternatives for Kindergarten project will be available.
Kindergarten project

May 10
(Thur)
National Holiday
(The first day of fasting)
Cleaning at Schools.
Teaching project
Kindergarten project
Healthcare education project
Environmental project

May 15 - 16
(Tue - Wed)
National Holiday
Cleaning at Schools
Teaching project
Kindergarten project
Healthcare education project
Environmental project

Aug 17
(Fri)
Independence day
Community cleaning around the village.
Teaching project
Kindergarten project
Healthcare education project
Environmental project

Sep 11
(Tue)
National Holiday
Islamic New Year
No activities.
Teaching project
Kindergarten project
Healthcare education
Environmental project

Nov 20
(Tue)
National Holiday
Kindergarten project (alternatives for Kindergarten project will be available)

Følgende perioder er der ferie på Bali og detfor er skolerne lukket. Så arbejder du på et projekt der har lukket, kan du enten holde fri eller deltage i andre af vores partners projekter.

Date
Holiday/Event
Activities during holiday
Programs not running:
Mar 5 - 10
(Mon - Sun)
School examinations
Cleaning and renovation activities.
Teaching project
Kindergarten project
Healthcare education project
Environmental project

Jun 17 - Jul 12
(Mon - Fri)
School Holidays
Normal Activities for primary school
(Please note during this period the number of students may be less)
Kindergarten project

Jul 22 -
Aug 2
(Mon - Fri)
Hindu Holiday
Galungan And
Kuningan
(2 Weeks)
School cleaning and Renovation Camp
Teaching project
Kindergarten project
Healthcare education project
Environmental project

Oct 7 - 11
(Mon - Sat)
Mid Semester Examinations
Kindergarten Project is available (During these days participants can have their days off by informing the coordinator in advance)
Teaching project
Healthcare education
Environmental project

De skolefri datoer kan ændre sig!

Det jeg gerne vil give som feedback kunne være, at du kunne give lidt mere information om stedet, hvor de frivillige skal bo, når de rejser til Bali. Jeg tøvede med at bestille turen, da jeg var bange for, at jeg ville være meget alene og måske ikke ville møde mange andre frivillige. Men det var helt forkert, jeg har nu fået nye venner fra hele verden! Vi boede i teams med folk fra hele verden, hvilket jeg syntes var rigtig godt. Jeg havde fantastiske 4 uger på Bali og ville ønske, at jeg kunne være blevet endnu længere!

Susanne Frivillig BaliOversat

Hvorfor Frivillig Bali med GoXplore?

  • Du vil lære frivillige fra hele verden at kende.
  • Du får oppleve en annen side av den indonesiske kulturen enn hva du ville gjort som turist
  • Du vil opleve en anden side af den indonesiske kultur, end hvad du ville have gjort som turist
  • Du får mulighed for at opleve smukke og stemningsfulde steder som Ubud og Nusa Penida.
  • Der er 24-timers support tilgængelig på stedet.
  • Du får mulighed for at deltage i en hel introduktionsuge med spændende aktiviteter.
  • Du kan kombinere frivilligt arbejde med oplevelser som yoga og river rafting.
  • Oplev Balis farver, dans, spændende smagsoplevelser, surfing og smukke strande.
  • Du får mulighed for at skabe stærke bånd med mennesker fra en anden kultur!
  • Du vil få en oplevelse for livet!

Boligforhold

Hvordan du bor afhænger helt af hvilket projekt du skal i gang med, men du kommer primært til at bo i et hus med andre frivillige, hvor du deler værelse med 3-6 personer i alt. Ønsker man et privat værelse, er det muligt mod et tillæg på cirka 100 EUR per person per uge.

Alle deltagere forventes at tage ansvar for miljøet og bruge alle ressourcer sparsomt, især vand, papir og elektricitet. Det forventes, at du rydder op efter dig selv og er med til at holde hjemmet rent og pænt. Til gengæld får du et socialt og sjovt sted at bo under dit ophold.

I Ubud har vores partner 7-8 frivillighuse, hvor frivillige kan bo. De er enkle med køjesenge til op til 6 personer og ventilator og badeværelse på værelset. Der er fællesrum, hvor de frivillige kan sidde sammen om aftenen eller når de har fri. De har også mulighed for at opbevare mad/drikkevarer i fælleskøleskabet. Selve måltiderne serveres i "kantinen", som ligger i gåafstand fra boligen.

Det er godt at være forberedt på, at standarden bliver noget lavere end det, vi er vant til fra Danmark, men det er en del af oplevelsen.

Måltider er inkluderet i programprisen. De består normalt af traditionel Balinesisk mad. Der er tre måltider på hverdage og to måltider i weekenden Der er WiFi i huset og internetcaféer rundt omkring i Ubud. De fleste faciliteter og butikker findes i Ubud.

Husk, at nogle af boligerne er væk fra centrum af Ubud og nogle lidt tættere på. Du kan ikke på forhånd bestemme, hvor du skal bo.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

For at rejse til Bali skal du have visum. Som dansk statsborger kan du få et 60-dages socialt visum, som du skal ansøge om på forhånd på den indonesiske ambassade i København. Skal du være længere i Indonesien kan visummet forlænges efter ankomst . Det maximale er dog 120 dage i alt.

For at få dette visum skal du have et dansk pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejse til Indonesien. Du modtager al information om, hvordan du kommer videre, når du er tilmeldt programmet. Du skal bruge et invitationsbrev fra os for at ansøge om dette visum.


Priser

Start dato i 2024 Pris
1 culture week + 1 week sea turtles (Nusa Penida) 7350
1 culture week + 2 weeks sea turtles (Nusa Penida) 10200
1 culture week + 3 weeks sea turtles (Nusa Penida) 13100
1 culture week + 4 weeks sea turtles (Nusa Penida) 15950
1 culture week + 5 weeks sea turtles (Nusa Penida) 18850
1 culture week + 2 weeks social (Lovina) 9050
1 culture week + 3 weeks social (Lovina) 11200
1 culture week + 4 weeks social (Lovina) 13350
1 culture week + 5 weeks social (Lovina) 15550
1 culture week + 2 weeks social (Ubud) 8300
1 culture week + 3 weeks social (Ubud) 10250
1 culture week + 4 weeks social (Ubud) 12150
1 culture week + 5 weeks social (Ubud) 14100
Extra weeks Turtle Conservation & Rehabilitation 3250
Extra weeks social (Ubud) 2000
Extra weeks social (Lovina) 2300

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen. Vi anbefaler, at du venter med at bestille din flybillet, til efter du har bekræftet din plads på projektet. Flybillet er ikke inkluderet i programprisen, men ligger typisk mellem 7000-9500 kr. tur/retur afhængig af sæson.

Prisen inkluderer en introduktionsuge, hvor du får mulighed for at lære den indonesiske kultur og andre frivillige bedre at kende.

Hvad er inkluderet i prisen?

HVAD ER IKKE INKLUDERET

Transport

Deltagerne køber deres egne flybilletter og sørger for, at de flyver til den nærmeste lufthavn, som projektet angiver. Du bliver hentet i lufthavnen. Bemærk at projekterne på Bali har faste ankomstdatoer. Hvis du ønsker at tilbringe et par dage på Bali, før eller efter projektets start, vil dette være for din egen regning.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Travel reports from Frivillig Bali

Read more travel reports from participants
Jeg fik oplevet og set utrolig meget, det er stadig lidt svært at få fat i alt. Jeg er virkelig glad for, at jeg meldte mig frivilligt - minder, der holder hele livet!

Gisela Frivillig BaliOversat

Aktiviteter i Bali

FAQ

Hvordan kommunikerer jeg med dem derhjemme, mens jeg er på Bali?

At ringe kan være lidt dyrt, men man kan købe internationale telefonkort i kiosker og lignende. Der er internetcaféer og cafeer med Wi-fi, hvor man kan sende e-mails, og der er også Wi-Fi i huset i Ubud. Hvis du vil sende breve, kan du købe frimærker på et lokalt posthus. Husk at postsystemet på Bali er langsommere end herhjemme. Der kommer breve, men det kan tage flere uger.

Hvilken slags vaccinationer skal jeg tage, før jeg rejser?

Vi anbefaler, at du kontakter et vaccinationscenter eller din egen læge for professionel vejledning. Det er smart at planlægge din hjemrejse, inden du bestiller tid hos lægen. På denne måde ved du, hvilke lande du vil besøge på vejen hjem i hvilke årstider.

Skal jeg have en rejseforsikring?

Ja! Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring , der dækker arbejde på frivillige projekter.

Hvor mange lommepenge skal jeg medbringe?

Beløbet du skal medbringe afhænger af, hvor højt dit personlige forbrug er, og om du har tænkt dig at rejse lidt i weekenden. Hvis du skal ud at rejse efter du er færdig med arbejdet, bør du medbringe flere penge til at dække dette. Vi anbefaler at opsætte et separat budget for daglige omkostninger og et for rejser i weekenden. Det er meget billigt at leve på Bali.

Har du meget socialt samvær med de andre frivillige?

Dette er normalt op til dig som frivillig. De fleste rejser lidt sammen i weekenden, eller de går ud og spiser, tager på markeder eller andre aktiviteter.

Hvad hvis jeg ikke kan lide det?

Hvis du ikke er tilfreds med det, du arbejder med, og ikke vil fortsætte, hvor du er, skal du tale med en af koordinatorerne på Bali. De gennemgår situationen sammen med dig, og hvis ændringer på arbejdspladsen ikke hjælper, finder de et nyt projekt til dig. Koordinatorerne på Bali er meget bekymrede for de frivilliges ve og vel, så vær ikke bange for at tale med dem om, hvordan du har det.

Hvis jeg skal deltage i flere af projekterne på Bali, er transport inkluderet mellem projekterne?

Nej, transport mellem de forskellige lokaliteter hvor projekterne er placeret på Bali er ikke inkluderet, men det er klart, at programkoordinatoren på stedet vil hjælpe dig med at bestille transport, så du kommer derhen, hvor du skal. Fortæl os det - og de vil hjælpe dig!

Hvorfor betale for at være frivillig?

I mange tilfælde er frivillige – både hvad angår arbejdskraft og penge – den eneste grund til, at programmerne har mulighed for at fortsætte driften. De programmer, vi tilbyder, drives ofte af ildsjæle, som virkelig brænder for det, de laver, normalt uden nogen form for statsstøtte. Når du arbejder som frivillig, får uddannelserne gratis arbejdskraft, hvilket er en stor hjælp. Men der er også en række ekstra omkostninger, der opstår i forbindelse med dit ophold, f.eks. transport, kost og logi, planlægning, information osv. Derfor betaler du en programpris til dækning af disse omkostninger. Det du betaler inkluderer også donationer til projektet og vores omkostninger i Norge. Det meste af det, du betaler, går til vores lokale partnere, hvilket igen er med til at skabe flere job i de lande, hvor vi har programmer.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali

Siste nyhed: Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske