Tilmelding Frivillig Bali

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Frivillig Bali, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg synes, det er vildt sjovt og lærerigt at være her. Jeg har mødt en masse mennesker og har fået indtryk, som jeg vil blive hos i lang tid. Jeg tror, det er umuligt at vælge én ting, men alt, hvad vi har oplevet, har været sjovt, og naturen her er fantastisk. Nu har vi haft en uge med introuge og fået oplevet Bali og nu er vi på Nusa Penida og har startet skildpaddeprojektet. Det er meget spændende, og vi lærer en masse nye ting hver dag, samtidig med at vi lærer nye mennesker og steder at kende!

Maria A. Frivillig BaliOversat

Hjem » Land » Bali » Frivillig Bali » Tilmelding Frivillig Bali

Cecilie M bestilte Shark & Marine Conservation. Noe for deg?!