Frivilligt arbejde med dyr

Hvis du er glad for dyr, vil du elske vores frivillige programmer med dyr! Uanset om du ønsker praktisk erfaring eller foretrækker at bidrage til bæredygtig bevaring af deres levesteder, kan du tjekke de fantastiske muligheder nedenfor.

Vis mig Frivilligt arbejde med dyr +

Læs mere om Frivilligt arbejde med dyr

I mange dele af verden findes der truede, sårede og sårbare dyr. For at tackle disse problemer har passionerede mennesker over hele verden etableret frivillige programmer for at hjælpe disse dyr. Vi arbejder konstant på at udvikle vores rejsemål, så du har mulighed for at finde et program, der passer til dig. På den måde kan du bidrage med værdifuld hjælp og viden samtidig med, at du får en uforglemmelig oplevelse.

Hvem kan rejse som frivillig med dyr?

Uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, gift eller single, har vi et frivilligt program, der passer til dig. At arbejde som frivillig kan være en anderledes pause fra den ellers kedelige og rutinemæssige hverdag, en del af et skoleprojekt, en arbejdserfaring som en del af din uddannelse eller karriere, eller måske "bare" en anderledes og meningsfuld rejse! Du er velkommen til at spørge os om hvilke projekter, der passer bedst til dig. Det vigtigste er, at du finder et program, hvor du kan bidrage med din brændende passion!

Begrebet frivilligt arbejde med dyr?

Det er svært vanskelig at forstå hvor dårlige forhold mange dyr lever under rundt om i verden. Ved at deltage i et frivilligt program kan du være med til at gøre en indsats og bidrage til at reducere problemerne for mange forskellige dyrearter. At arbejde som frivillig betyder i praksis, at du giver gratis arbejdskraft og samtidig bidrager økonomisk til det projekt, du deltager i. Alle de programmer, vi arbejder med, har meget begrænsede økonomiske ressourcer og står over for daglige udfordringer, da alt desværre koster penge.

At rejse som frivillig betyder at tage på en tur, hvor du bliver dybt involveret i en fremmed kultur, der er langt fra din egen. Du vil blive mødt med forskellige udfordringer, som også kan være med til at udvikle dig som person. Som frivillig skal du have stærkt engagement, en positiv holdning og selvfølgelig være åben over for nye kulturer. Når du ankommer, vil vores frivillige koordinatorer hjælpe og guide dig.

Du vil blive budt velkommen på programmet og få mulighed for at deltage i den entusiasme og brændende passion, som de ansatte på programmet har for dyrene. Det betyder, at du vil bo, spise og leve på samme måde som de lokale. En frivillig rejse er markant anderledes end en almindelig ferietur, og formålet er at lære om forskellige dyrearter og bidrage til at forbedre forholdene for dyrene. Du arbejder ikke hver dag og heller ikke fuld tid

Betale for at arbejde som frivillig?

Det kan virke underligt, at du betaler penge for at arbejde frivilligt, men uden privat finansiering ville de fleste af vores programmer ikke eksistere i dag. Det er meget dyrt at drive et frivilligt program, og organisationerne har ofte meget begrænsede midler til rådighed. Ved at betale for din egen rejse og ophold bidrager du som frivillig til, at programmerne stadig kan udvikle sig. Dette resulterer i, at nye arbejdspladser bliver skabt ved at ansætte lokale mennesker til programmerne og give støtte til lokale virksomheder som restauranter og håndværkere på lokale markeder.

En del af programgebyret går direkte til det program, du arbejder på, og vil blive brugt til at dække driftsomkostninger såsom elektriske hegn, dyrefoder, vaccinationer, radiokraver, værktøj osv. Vi hos GoXplore hjælper dig med at realisere din drøm om at arbejde frivilligt, hvilket også medfører en ekstra omkostning for den hjælp, vi giver dig undervejs. Du betaler for, at programmet kan opretholdes, og for at vi hjælper dig med at opleve et organiseret, spændende og uforglemmeligt eventyr!

Hvad betaler du for?

Vi hos GoXplore mener det er vigtigt at du som deltager på et af vores programmer ved, hvor pengene går hen, og vi ønsker derfor at liste nogle af punkterne op:

Midler til projekter

Vi sikrer at størstedelen af pengene går til at dække udgifterne til dit ophold som frivillig. Disse udgifter inkluderer indkvartering, mad og drikke, transport til og fra lufthavn, kørsel og rundt på selve projektet, løn til lokal projekt-koordinator, udstyr osv.

Pengene bruges også til at dække omkostninger direkte til projektet. F.eks. på projekter med dyr dækker de udgifter til dyrlæger, elektriske hegn, bur til dyr, redskaber, mad til dyrene, udstyr mv. og med på børneprojekter et det med til at dække skolepenge, medicinsk udstyr m.m. Derudover er der udgifter til løbende overvågning af projektet, oplæring og løn til personale på stedet, administration, forsikring, rådgivning, vedligehold af bygninger, (skoler og børnehjem) rapporteringer, skat osv. Beløbet er desuden med til at udvikle projektet yderligere og sikre, at det også kører i fremtiden med en langsigtet indsats.

Administration

Inden du begiver dig ud på dit livs eventyr, skal alle dokumenter, flyrejser, visa, transport, indkvartering, mad osv. være organiseret. Vi sørger for, at alt dette er i orden, og at du er så godt forberedt som muligt inden afrejse. På de fleste programmer sender vi dig detaljeret information om det program, du skal arbejde på, så du kan forberede dig på de oplevelser, der venter dig.

Uforglemmelig oplevelse

Selvfølgelig betaler du også for en oplevelse! Vi gør det muligt for dig at skabe fantastiske minder, møde mange venlige mennesker og få den oplevelse i livet som frivillig.

Hvorfor rejse med os?

Vi hos GoXplore har selv stor erfaring med at rejse og forstår derfor de følelser, tanker og oplevelser, vores frivillige står over for. Vi ønsker derfor at bruge vores personlige erfaring til at give dig god service, tips og vejledning gennem hele processen. GoXplore er Skandinaviens største specialist inden for at kombinere job og rejse rundt om i verden. Vi ønsker at tilbyde vores kunder god service, sikkerhed og personlig engagement.

Uanset hvilket program du vælger at rejse på, hjælper vi dig med alt, hvad du har brug for at vide og organisere på forhånd, såsom visumansøgning og flyrejser. Vi giver vores kunder tryghed gennem vejledning fra vores GoXplore-personale, vores forsikringsselskab og lokale koordinatorer!

Vi ønsker at alle vores deltagere får en så fantastisk rejse som muligt. Vi besvarer gerne alle mulige og umulige spørgsmål! Hvis du har noget, du er i tvivl om, håber vi, at du kontakter os!

Personlige fordele ved at deltage på et af vores programmer

Personlige fordele ved at deltage i et af vores programmer Formålet med din rejse er at give dig mulighed for at vende hjem med viden og indsigt i en anden kultur, med nye bekendtskaber og minder for livet.

Internationale relationer

Noget, vi hos GoXplore arbejder for, er at nedbryde de kulturelle barrierer, der eksisterer i verden. Vi tror, at at rejse som frivillig skaber forståelse for andre kulturer, hvilket kan være med til at minimere disse barrierer. Deltagelse i et af vores programmer i udlandet er ikke bare en hjælpende hånd til mennesker i nød, men det giver også forståelse for andre kulturer og traditioner. Du oplever verden på en helt anderledes måde end som almindelig turist og kommer helt sikkert hjem med mange "Aha-oplevelser"!

Forbedre din CV

Det faktum, at du har valgt at bruge din tid og dine penge på at arbejde som frivillig, vil automatisk skille dit CV ud fra mængden. Vi ved af erfaring, at arbejdsgivere ser positivt på mennesker, der tager udfordringer op og viser, at de ikke er bange for at arbejde hårdt.

Forbedre dine sprogkundskaber

Hvordan synes du om sprogundervisningen i skolen? Uanset om du har gode eller dårlige karakterer i sprog, vil en sådan rejse være med til at forbedre dine sprogkundskaber. Vi kan garantere, at det, du lærte i skolen, vil vende tilbage, når du skal praktisere det "live". Du vil arbejde sammen med lokalbefolkningen og internationale frivillige, så du bliver nødt til at praktisere sproget i løbet af dit ophold.

Personlig udvikling

At deltage i et af disse programmer kræver, at du er fleksibel, tilpasningsdygtig og elsker mennesker og dyr. Du vil komme i situationer, hvor du skal træde ud af din komfortzone og teste dine personlige grænser, hvilket vil være med til at udvikle dig som person.

Venner for livet

Du vil møde fantastiske ligesindede mennesker på rejsen, som du vil danne tætte forbindelser og venskaber med! Det kan være både med lokalbefolkningen og med andre frivillige, men båndet, der er skabt mellem jer, er specielt og noget, der aldrig vil forsvinde. Du vil få venner for livet!

Spørgsmål eller andet?

Tag kontakt med os på mail eller på telefon nr. 40 30 11 82, så hjælper vi dig gerne. Dare to GoXplore!

Se alle lande hvor vi har programmer

Hjem » Programtyper » Frivilligt arbejde med dyr

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!