Farm Arbejde

Bliv en del af et af vores landbrugsprogrammer og arbejd med landbrug og gårdarbejde rundt om i verden. Vi tilbyder alt fra betalte programmer i Australien til frivillige stillinger med både dyr og gårdarbejde i Afrika.

Vis mig Farm Arbejde +

Læs mere om Farm Arbejde

At arbejde på en gård eller ranch er en drøm for mange mennesker rundt omkring i verden, så det er ikke overraskende, at disse programmer er utroligt populære. Vores farmprogrammer kan i hovedsagen opdeles i to grupper:

Ubetalt farmarbejde - Ranch/Farm homestay

Vores ubetalte gårdprogrammer kalder vi Ranchstay Canada , Farm Homestay New Zealand, og snart kommer også Farm Homestay Australia! Her arbejder du for kost og logi på en gård eller ranch i disse lande. De præcise arbejdsopgaver vil variere afhængigt af gårdtypen og sæsonen. Du har selvfølgelig mulighed for at angive eventuelle præferencer, du måtte have, f.eks. om du kun vil arbejde med heste. Du bor typisk sammen med den familie, der driver gården, og bliver dermed godt bekendt med dem og deres livsstil.


Betalt farmarbejde - Farm & Travel all Set

Farm & Travel Dette er et unikt tilbud vi for øjeblikket kun har i Australien. Her kan du arbejde på en gård og få løn på præcis samme vilkår som de australiere, der arbejder der. Arbejdet bliver organiseret inden afrejsen, så du ved præcis, hvor du skal arbejde, hvad du kommer til at tjene, og hvordan boligforholdene bliver. Dette tilbud er kun tilgængeligt for personer mellem 18 og 35 år, da du skal kunne ansøge om et working holiday-visum.

Hvem kan deltage?

Hvert program har lidt forskellige krav, normalt baseret på visumkravene for det land, du vælger at arbejde i. Hvis programmet kræver, at du har et Working Holiday-visum, er den øvre aldersgrænse mellem 30-35 år.Du kan gerne læse mere om kravene på programmets hjemmesider. Generelle krav inkluderer god fysisk form, en ren straffeattest, og det er en klar fordel, hvis du kan tale lidt engelsk. Det er også vigtigt, at du har en kærlighed for naturen og er villig til at arbejde hårdt.Hvorfor rejse med os?

Vi hos GoXplore har selv stor erfaring med at rejse og forstår derfor de følelser, tanker og oplevelser, vores frivillige står over for. Vi ønsker derfor at bruge vores personlige erfaring til at give dig god service, tips og vejledning gennem hele processen. GoXplore er Skandinaviens største specialist inden for at kombinere job og rejse rundt om i verden. Vi ønsker at tilbyde vores kunder god service, sikkerhed og personlig engagement.

Uanset hvilket program du vælger at rejse på, hjælper vi dig med alt, hvad du har brug for at vide og organisere på forhånd, såsom visumansøgning og flyrejser. Vi giver vores kunder tryghed gennem vejledning fra vores GoXplore-personale, vores forsikringsselskab og lokale koordinatorer!

Vi ønsker at alle vores deltagere får en så fantastisk rejse som muligt. Vi besvarer gerne alle mulige og umulige spørgsmål! Hvis du har noget, du er i tvivl om, håber vi, at du kontakter os!

Personlige fordele ved at deltage på et af vores programmer

Personlige fordele ved at deltage i et af vores programmer Formålet med din rejse er at give dig mulighed for at vende hjem med viden og indsigt i en anden kultur, med nye bekendtskaber og minder for livet.

Internationale relationer

Noget, vi hos GoXplore arbejder for, er at nedbryde de kulturelle barrierer, der eksisterer i verden. Vi tror, at at rejse som frivillig skaber forståelse for andre kulturer, hvilket kan være med til at minimere disse barrierer. Deltagelse i et af vores programmer i udlandet er ikke bare en hjælpende hånd til mennesker i nød, men det giver også forståelse for andre kulturer og traditioner. Du oplever verden på en helt anderledes måde end som almindelig turist og kommer helt sikkert hjem med mange "Aha-oplevelser"!

Forbedre din CV

Det faktum, at du har valgt at bruge din tid og dine penge på at arbejde som frivillig, vil automatisk skille dit CV ud fra mængden. Vi ved af erfaring, at arbejdsgivere ser positivt på mennesker, der tager udfordringer op og viser, at de ikke er bange for at arbejde hårdt.

Forbedre dine sprogkundskaber

Hvordan synes du om sprogundervisningen i skolen? Uanset om du har gode eller dårlige karakterer i sprog, vil en sådan rejse være med til at forbedre dine sprogkundskaber. Vi kan garantere, at det, du lærte i skolen, vil vende tilbage, når du skal praktisere det "live". Du vil arbejde sammen med lokalbefolkningen og internationale frivillige, så du bliver nødt til at praktisere sproget i løbet af dit ophold.

Personlig udvikling

At deltage i et af disse programmer kræver, at du er fleksibel, tilpasningsdygtig og elsker mennesker og dyr. Du vil komme i situationer, hvor du skal træde ud af din komfortzone og teste dine personlige grænser, hvilket vil være med til at udvikle dig som person.

Venner for livet

Du vil møde fantastiske ligesindede mennesker på rejsen, som du vil danne tætte forbindelser og venskaber med! Det kan være både med lokalbefolkningen og med andre frivillige, men båndet, der er skabt mellem jer, er specielt og noget, der aldrig vil forsvinde. Du vil få venner for livet!

Spørgsmål eller andet?

Tag kontakt med os på mail eller på telefon nr. 40 30 11 82, så hjælper vi dig gerne. Dare to GoXplore!

Se alle lande hvor vi har programmer

Hjem » Programtyper » Farm Arbejde

Erik M bestilte Internship Australia. Noe for deg?!