1. Mating av dyr på Wildlife Rescue Centre 3. Dyr i håret 4. Aper overalt. 5. Baby apekatt 6. Skilpadder

Frivilligt arbejde med dyr i Namibia

Arbejd som frivillig i Namibia, og få mulighed for at komme i tæt kontakt med fantastiske afrikanske dyr som leopard, løve, bavianer, gepard, antiloper, heste og mange flere. Et unikt og utroligt eventyr venter på dig!

Læs mere

Wildlife Rescue Centre

N/A'an ku SÉ (Naankuse) ligger ca. 40 km uden for Windhoek, og drives af en meget dedikeret og miljøbevidst kvinde ved navn Marlice van Vuuren. Hun driver dette sammen med sin mand og familie. Marlice er kendt i Namibia for at være miljøforkæmper og dyreelsker. Hun er ikke kun optaget af natur og dyr, men er også optaget af at kunne hjælpe det lokale stammefolk, San Bushmen, som anses for at være de ældste mennesker i verden. De har blandt andet deres egen skole på projektet for børnene og et sundhedscenter.

Gården ligger i et naturreservat som er 3.200 hektar stort, og som er et fantastisk naturområde, og du får virkelig oplevet Namibias smukke natur, når det er bedst. Projektets sigte er at beskytte og bevare den skrøbelige natur og ikke mindst dyrelivet. Deres hensigt er, at gården og reservatet skal være et sikkert sted for forældreløse og tilskadekomne dyr, der har brug for hjælp, pleje og genoptræning. Den grundlæggende vision er, at vilde dyr hører til i naturen, og de har fokus på at rehabilitere tilskadekomne dyr med det mål, at de skal kunne slippes helt fri igen, og leve videre uden påvirkning eller indblanding fra mennesker. Desværre er det ikke alle dyr, der kommer til projektet, der af forskellige årsager kan returneres til naturen. Disse dyr får stadig en ny chance for at leve et trygt og godt liv på gården, og få den bedste opfølgning og pleje de kan få.

Mange af de dyr, der er kommet til gården, er kommet dertil, fordi de er blevet fundet hårdt sårede, forældreløse, holdt som kæledyr eller holdt i fangenskab under dårlige forhold uden mulighed for at kunne klare sig selv i naturen. Ingen af disse dyr ville have overlevet i naturen, hvis de ikke var kommet til Naankuse og fået pleje, mad og medicin. Hvis der er muligheder for, at dyrene kan blive 100 % rehabiliteret, så de kan klare sig selv i det fri, så er det første mulighed. De ønsker ikke at holde dyr på reservatet, der kan klare sig fint på egen hånd.

Ingen dyr bliver afvist, og projektet ønsker at beskytte og hjælpe dyrene uanset dyreart. En lille fugl er lige så vigtig som en løve. Alle dyr har samme værdi, og alle får en ny chance i Naankuse.

Som frivillig vil du opleve, at du er en del af et seriøst og dygtigt team, der bruger al sin tid på at bevare naturen og dyrene. Du får mulighed for at arbejde hands-on med dyr, der har brug for pleje og aktivering. Du har også mulighed for at kombinere dit ophold med små projekter som at arbejde med heste, arbejde på den skole, der er startet for San-folkets børn, eller komme med i forskerholdet.

Generel information om projektet

Projektet er meget populært og er derfor fuldt booket meget tidligt. Minimumslængden er to uger, men de fleste deltagere bruger fire til seks uger på projektet. Du kan blive på projektet i op til 3 måneder. i alt da visum kun tillader 3 måneder. indgang ad gangen.

På fridagene har de frivillige mulighed for at deltage i forskellige udflugter mod merpris, men bemærk at der er tale om udflugter over flere dage. Du får mere information om de forskellige udflugter, når du starter projektet. Om søndagen er der mulighed for at tage med Windhoek på en dagstur.

Play

Folkeskole

I 2009 startede projektet en skole i området for børn af dem, der arbejder på gården. Som frivillig i Naankuse kan nogle af opgaverne i projektperioden gå ud på at hjælpe på skolen.

Skolen blev åbnet som et skoletilbud til san-børnene, så de har mulighed og adgang til skole, som de ellers ikke ville have haft. Forældrene arbejder på gården og i reservatet, mens børnene går i den lokale skole. Skolen er desuden gratis, så alle har mulighed for at komme i skole. Skolen giver børnene mulighed for det fulde pensum inklusive engelsk, matematik, kunst, design, sport og miljøfag. Og de lærer at læse og skrive. Projektet arbejder også for, at de større børn på sigt får mulighed for at gå i skole i Windhoek for at kunne fortsætte deres uddannelse. San-børnene er kendt for at være meget imødekommende, venlige og entusiastiske. Børnene elsker at møde nye mennesker, lære nye ting, og det er umuligt ikke at blive smittet af deres utrolige entusiasme og store smil.

Bemærk, at du skal forpligte dig til at arbejde i minimum 5 dage på Folkeskolen. For at være sikker på, at skolen har åbent i den periode, du skal ud at rejse, så kontakt os!


Hvem kan deltage?

For at deltage i dette program skal du være over 18 år. Der er ingen anden aldersgrænse, så længe du elsker dyr, er i god fysisk form og ikke er bange for at røre ved et tag, vil dette program passe alle! Da projektet omhandler vilde dyr, er det vigtigt, at du er fleksibel. Ingen dag vil være ens i det vilde dyrerige! Da du skal have med vilde dyr at gøre, er det vigtigt at følge sikre retningslinjer. Naturligt farvet tøj og ydmyg adfærd er vigtigt. Det er også vigtigt at have gode engelskkundskaber.

Hurtige fakta om Wildlife Rescue Centre
Alder18 år till 60 år
KvalifikationerPassion for arbejdet med dyr.
LængdeFra 2 til 12 uger
AnkomstWindhoek
Betalt arbejdeNej
Nærkontakt med dyrJa
Antal deltagereMaks 40 totalt
Burde bestilles2-3 mdr inden afrejse
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrMiljøbeskyttelseNæsehornFrivilligt arbejde med børnHesteNærkontakt med dyrArbejd med dyrMedicin og plejeFamilievenlig
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Bedste oplevelse i mit liv! Var lidt bekymret i starten om det ville være pengene værd, men så utroligt det værd. Bedste mennesker, jeg nogensinde har mødt, fantastisk miljø og atmosfære, fremragende og rart personale, sjove aktiviteter. Alt i alt en helt PERFEKT tur, kan ikke komme i tanke om en eneste ting der ville have gjort det bedre.

Alexander Wildlife Rescue CentreOversat

Arbejde

Gården er stor, og der er mange forskellige arter på gården, hvor hvert eneste dyr er lige så vigtigt som det andet. Der er flere og flere dyr, der har brug for hjælp, og opgaverne vil være mange og varierede. Du kommer nok ikke til at kede dig på dette program, og der er altid noget at lave.

Som frivillig får du mulighed for at arbejde hands-on med blandt andet store katte, bavianer og andre dyr på projektet. Du vil lære om deres adfærdsmønstre og lære om de forskellige dyrearter. Hvis der er unger med på projektet, lærer du, hvordan du passer dem, og hvordan du fodrer og passer dem. Du vil være med til at passe eventuelle syge dyr på projektet, og du lærer af medarbejderne, hvordan du bedst kan bevare det afrikanske dyreliv og økosystem med din hjælp. Formålet med projektet er at kunne slippe de dyr, der har muligheden tilbage, ud i det fri, så de kan leve videre uden påvirkning og indblanding fra mennesker. For de dyr, der ikke kan slippes løs igen, ønsker projektet at gøre det så frit og behageligt som muligt, så de bliver i stand til at leve deres liv i trygge rammer.

Dem, der arbejder på projektet, vil give dig en introduktion og lære dig, hvordan du passer på hvert enkelt dyr, da de alle har forskellige behov. Du vil have mindre kontakt med de dyr, der skal genindføres i naturen igen, da projektet ønsker, at de skal være så vilde som muligt.

På projektet arbejder du i grupper, hvor du roterer opgaver hver dag. Du har to hovedopgaver om dagen. Det tager normalt omkring 10 dage, før du har deltaget i alle opgaverne, så vi anbefaler minimum 2 uger på hovedgården, samt forskningsuger for at få mest muligt ud af dit ophold.

Arbejdsopgaver (varierer efter behov)

Ansvarsfraskrivelse : antallet af dyr og deres arter kan variere.

Weekenderne er som regel fritiden for de frivillige, og så er der mange muligheder for, hvad man kan. Lørdag er dagen, hvor de forsøger at arrangere nogle sjove fælles aktiviteter på gården, selvom man også skal beregne generelle arbejdsopgaver denne dag. Eller du kan vælge at tage på bushwalk i reservatet, svømme i svømmehallen, spille fodbold, eller du kan blot bruge din fritid til bare at nyde dagen og slappe helt af.

Om søndagen arrangeres der normalt en tur ind i Windhoek, hvor du har mulighed for at gå på internetcafé, shoppe eller bare kigge dig omkring. Vil du have lidt mere luksus for en weekend, kan du vælge at bo på den smukke lodge på reservatet, hvis der er ledige værelser. Bemærk at du så skal betale for opgraderingen, og at det så kun er for 1 eller 2 nætter.

Du har også mulighed for at kombinere dit ophold i Namibia på nogle andre steder ejet af Naankuse. Du får mere information om dette efter tilmelding. Det kræver dog at du minimum er der i 4 uger. Det er en superfed måse hvorpå du får mulighed for at opleve mere af dette naturskønne land. Kontakt os for mere information.

Send denne siden til mig som PDF

Boligforhold

På gården bor du i 2 eller 3 personers 'telte'. Se billederne herunder, det er ikke telte, du tager med på din rejse :) I er delt op i grupper med venner eller familie, du rejser med. Hvis du rejser alene, vil du blive grupperet med andre, der rejser alene (samme køn).

Det varme vand opvarmes af et solpanel, så der er en grænse for, hvor længe du kan stå under et varmt brusebad. Der er ikke strøm på værelserne/teltene, men man kan lade ting op i fællesarealet.

Tre måltider om dagen er inkluderet i programprisen, og dette er international mad. Vegetarer og andre med særlige kostbehov er naturligvis også velkomne. Det skal projektet så vide om i god tid. Vandet er sikkert at drikke på projektet, så længe det tappes under et halvtag. I weekenden arrangeres der ofte lokal braai (grill). Du har mulighed for at købe drinks, snacks og smøger i den lokale butik på projektet, men bemærk at ting som solcreme etc skal købes i Windhoek.

Projektet tilbyder vaskeservice.

Det er anden gang jeg besøger, og der kommer flere besøg (!), af min erfaring anbefaler jeg et besøg på mindst 6 uger. Dette giver besøgende mulighed for at rejse til to eller flere af de andre steder. Får nemt FOMO, hvis du ikke har mulighed for at se disse dejlige steder. Mange tak! Du hører fra mig igen.

Sara Wildlife Rescue CentreOversat

Hvorfor Wildlife Rescue Centre med GoXplore?

  • Deltage og hjælpe med fodring af dyrene
  • Mød frivillige fra hele verden og få venner for livet
  • Lær dyrs adfærd og omsorg
  • Tæt møde med løver, geparder, leoparder og mange andre arter
  • Oplev det bedste fra naturen og omgivelserne
  • Du vil spise middag under stjernerne, mens du lytter til naturens lyd omkring dig
  • pleje og håndtere dyr alt efter deres behov
  • Mulighed for at deltage i forskellige udflugter
  • Udforsk Windhoek
  • Vågn op til løvernes brøl og andre fantastiske lyde fra dyrene

Research uge

Som frivillig i Wildlife Rescue Centre har du mulighed for at kombinere projektet med 1 eller flere uger på deres forskningsprogrammer - Kanaan , Neuras eller Timbila.

Det betyder, at rejser du i 4 uger i alt, kan du f.eks. bruge 3 uger på hovedprojektet og 1 uge på forskningsprogrammet. På den måde kommer du til at opleve mere af programmet, tage del i alle arbejdsopgaverne og ikke mindst se mere af Namibia. Det er en fantastisk oplevelse, og man lærer så meget!

På forskningsprogrammet er du sammen med teamet, der arbejder med disse projekter, og bistår dem i varierede opgaver. Man kan sige, at disse sideprojekter ligger i forlængelse af det, de arbejder hen imod på projektet på gården. Du får mulighed for at observere rovdyr og andre dyr i området, og bidrage til, at vigtig information bliver indsamlet og rapporteret om. Dette er vigtig information, der bruges i forhold til at mindske konflikter mellem mennesker og dyr i Namibia.

Alle delprojekter afvikles i en 7-dages turnus med transport til og fra Naankuse (hovedgården) om lørdagen. Så delprojekterne løber så fra lørdag til lørdag. Du kan vælge at tilmelde dig delprojekterne inden afrejse, eller efter du er ankommet til projektet. Men det er vigtigt at bemærke, at der er pladsbegrænsninger på begge delprojekter, så det anbefales at bestille det forud for rejsen for at være sikker på, at der er plads.

Det anbefales stærkt at vælge en eller flere af ugerne til et af ovenstående delprojekter, og du får en unik, skøn og lærerig oplevelse. Samt at se meget mere af dette naturskønne land.

Dyrlæge kursus

To gange om året er det muligt at deltage i et 10-dages dyrlægekursus på Naankuse. Derefter vil arbejde side om side og lære af Naankuses egen dyrlæge. Dette er et program, der kun vil være egnet til veterinærstuderende eller kvalificerede dyrlæger. Hvis dette lyder interessant, så kontakt os for mere information

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Hesteuge

For dig, der er en erfaren rytter, kan du bruge tid på hesteprojektet, der ligger på gården. Dette kan kombineres med Wildlife-projektet, hvis du ønsker det, ved at tilbringe en eller flere uger sammen med hestene. I skal være mindst 2 uger sammen på gården.

Målet med projektet er, at hesten gennem legende arbejde og rideture opbygger en relation til dig. På hesteryg kan du opleve den fantastiske afrikanske savanne fra hesteryg. Hvor meget der rides afhænger af de heste der er med på projektet.

Nogle af opgaverne på hesteprojektet kan være:

Fortæl os, hvis du ønsker at inkludere en Hesteuge under dit ophold!

Visum

Der er for nylig kommet nye regler omkring visum til Namibia og for norske statsborgere med norsk pas er det ikke længere nødvendigt at søge om visum forud for rejsen, hvis man skal opholde sig i landet i mindre end 90 dage.

Der er stadig et krav om, at det pas, du rejser med, er gyldigt i minimum 6 måneder efter afrejse. Derudover skal du have mindst 1 gratis passide i dit pas, samt kunne fremvise en returbillet inden for visummets gyldighed.
Du skal også have bevis for, at du har fået gul feber-vaccine, og bevise, at du har tilstrækkelige midler - altså kort/kontanter.

Nye regler for indrejse og transit i Sydafrika

Hvis du rejser via Sydafrika til Namibia, gælder følgende regler i forhold til indrejseregler, visa og pas.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Startdatoer

Ankomst mandag og torsdag året rundt, og du kan frit bestemme, hvad der passer dig bedst. Du bliver hentet i Hoseo Kutako International Airport ved ankomsten og kørt til projektet. Dette er inkluderet i prisen. Ankomstdatoerne er fastsat, og du vil ikke kunne starte projektet andre dage. Hvis du ankommer Windhoek på forskellige tidspunkter, skal du selv betale for transporten til projektet. Sidste dag for projektet bliver enten mandag eller torsdag. Du skal blive på projektet i mindst 2 uger. Nogle frivillige vælger at blive ekstra dage for at udforske Namibias skønhed på begge sider af projektet, hvilket kan være en spændende oplevelse.

Bemærk! Vi kan ikke garantere din plads på programmet, før du tilmeldte dig og vi modtog bekræftelse fra projektet!

Vi kan få en af vores partnere til at sende dig et uforpligtende flytilbud til dit namibiske eventyr, efter du har fået bekræftet din plads i programmet. Du kan frit bestille din egen flybillet, men det er meget vigtigt ikke at bestille noget, før du har en bekræftet plads på projektet.

Helligdage i Namibia 2023

DATODAGFERIE
1 JanSolNytårsdag
2 JanmanNytårsferie
21 MartirUafhængighedsdag
7. aprfreGod fredag
10 aprmanpåske mandag
1 majmanArbejdernes Dag
4 majtorCassinga dag
18 majtorKristi Himmelfartsdag
25 majtorAfrika Dag
26 augLørHeltenes dag
10 decSolMenneskerettighedsdagen / Kvindernes Dag
11 decmanMenneskerettighedsdagen helligdag
25 decmanJuledag
26 dectirFamilie dag

Hvis du ankommer i en periode med en eller flere helligdage, kan en eller flere af aktiviteterne ikke gennemføres. Helligdage er fritid for de frivillige.

Priser

Start dato i 2023 Pris
2 weeks 10150
3 weeks 13800
4 weeks 17400
5 weeks 21050
6 weeks 24750
7 weeks 27750
8 weeks 30200
9 weeks 32950
10 weeks 35850
11 weeks 38650
12 weeks 41300

Vælger du at kombinere Naankuse med en forskningsuge, vil prisen være 6.000 DKKfor hver uge af forskningsprojektet (erstatter prisen for det antal uger, du vælger forskning, så normalt mellem 1.000 og 2.000 NOK mere). Kontakt os, hvis du har spørgsmål til, hvad prisen bliver med det set-up, du forestiller dig!

Hvad er inkluderet i prisen?

Midler fra frivillige bidrager i høj grad til driften af projektet. Dyrebevaringsforskning er dyrt, men takket være programhonoraret betalt af de frivillige, kan projekterne køres som fuldtidsbevaringsprojekter. Som frivillig bidrager du også til vedligeholdelse på gården og støtter lokalsamfundet.

Bemærk at prisen kan ændre sig og at den er fastsat i forhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen.


Flybillet

Flybillet er ikke inkluderet, men vi kan få en af vores samarbejdspartnere til at sende dig et uforpligtende flytilbud på din rejse til Namibia, efter du har modtaget en bekræftet plads på projektet. Du kan selvfølgelig selv bestille flybilletten, men så er det meget vigtigt, at du ikke bestiller den, før du er blevet bekræftet med en plads på projektet. Det er vigtigt, at du informerer os om dine rejsedetaljer, herunder ændringer, da du bliver hentet og transporteret tilbage til lufthavnen. Indlogering ud over projektperioden er ikke dækket.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Helt fantastisk sted at komme! Vil helt sikkert vende tilbage dertil igen!

Therese Wildlife Rescue CentreOversat

FAQ

Hvorfor betale for at være frivillig?

Programprisen, du betaler, går hovedsageligt til at dække omkostninger til kost og logi i Namibia. Derudover dækker det transport, og dele af gården (mad til dyrene!), samt dem der arbejder med tilrettelæggelsen af din rejse i både Namibia og Norge. I mange tilfælde er frivillige – både hvad angår arbejdskraft og penge – den eneste grund til, at programmerne har mulighed for at fortsætte driften. De programmer, vi tilbyder, drives ofte af ildsjæle, som virkelig brænder for det, de laver, normalt uden nogen form for statsstøtte. Når du arbejder som frivillig, får uddannelserne gratis arbejdskraft, hvilket er en stor hjælp. Men der er også en række ekstra omkostninger, der opstår i forbindelse med dit ophold, f.eks. transport, kost og logi, planlægning, information osv. Du betaler derfor en programpris, der er med til at dække disse omkostninger. Det du betaler inkluderer også donationer til projektet og vores omkostninger i Norge. Det meste af det, du betaler, går til vores lokale samarbejdspartnere, hvilket igen er med til at skabe flere job i de lande, hvor vi har programmer.

Er N/aán ku sê involveret i Canned Hunting?

Nej, N/aán ku sê er ikke involveret i Canned Hunting. Der sælges ingen løver fra N/aán ku sê, så dette er ikke muligt. I Namibia er det forbudt at opdrætte store kødædere i fangenskab. Farmen ønsker så lidt menneskelig kontakt som muligt med de store rovdyr, der er øremærket til potentiel udsætning. Det skal også siges, at N/aán ku sê har frigivet over 500 dyr!

Hvor mange lommepenge skal jeg bruge?

Da al kost og logi er inkluderet i programprisen, behøver du ikke meget ekstra. Vi anbefaler ca. 800 kr. om ugen i projektperioden. Ønsker du at deltage i ekstra ture eller udflugter, der ikke er en del af projektet, skal du betale ekstra for disse.

Hvordan er kommunikationsmulighederne på projektet?

Der er kun internet på hovedgården Naankuse i nødstilfælde. Det anbefales at købe et lokalt SIM-kort efter ankomst, som du så kan fylde op.

Skal jeg have en rejseforsikring?

Ja. Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring , der dækker arbejde på frivillige projekter.

Har jeg brug for vacciner?

Vi anbefaler, at du kontakter Rejseklinikken eller din praktiserende læge for professionel vejledning. Tag din vaccinationsbog med på rejsen, hvis du skal rejse til andre lande enten før eller efter programmet. Projektet anbefaler, at du har fået rabiesvaccinen og stivkrampevaccinen. Og vi anbefaler generelt, at alle frivillige tager hepatitis A og B, samt den drikkelige vaccine Ducoral derudover. Der er lille risiko for malaria i området, hvor projektet ligger, men vi kan stadig ikke garantere, at der vil være en mulighed. Det er derfor op til dig, om du vil tage det eller ej. Det anbefales under alle omstændigheder at søge råd hos læge/sundhedscenter inden afrejse om behov for malariaprofylakse. Husk at myggeolie altid skal medfølge. Kontakt dit lokale vaccinationskontor i god tid før afrejse for vejledning og anbefalinger vedrørende vaccination, da de har opdateret viden og ekspertise, da krav og anbefalinger vedrørende vaccination løbende ændres.

Har jeg brug for en sovepose?

Selvom alle frivillige modtager sengelinned og håndklæde, anbefales det, at man også medbringer en sovepose. Både som ekstra varme om natten (især i vintersæsonen), men også til de aftener tilbragt i bushen som en del af Rhino Rangers Lite. Rejser du på Rhino Rangers-programmet, skal du medbringe sovepose!

Skal jeg medbringe mit eget myggenet?

Du behøver ikke at medbringe myggenet. Det kan være godt at medbringe myggespray mod almindelige myg.

Hvilket tøj skal jeg pakke?

Fra 01.01.2022 vil alle frivillige blive bedt om at købe en uniform ved ankomst. Dette er for at sikre, at alle har passende tøj på, som også fungerer godt i bushen. Ellers er det vigtigt, at du pakker behageligt tøj, som du ikke er bange for. Du kommer til at arbejde med dyr og generelt landbrugsarbejde, og tøjet kan derfor blive både snavset og beskadiget. Generelt anbefales det at medbringe tøj, der ikke er stødende, når man rejser til andre kulturer, herunder Namibia. Vis ikke for meget hud, f.eks. bryst, mave, lår. Generelt er det i Afrika vigtigt at dække skuldre, mave og knæ. Når det er sagt, så er Namibia mere liberalt end mange andre afrikanske lande, og det projekt, du skal leve og arbejde på, er ikke så strengt. Du kan have shorts og singlet på i løbet af dagen, men sørg for stadig at dække bryst, mave og lår, så det er respektabelt og ikke støder nogen. Når det kommer til farver, kan man stort set tage med, hvad man vil, men det er nok klogt at passe på med ikke at have meget stærke farver eller mønstre, når man arbejder med dyrene. Beige, grøn, blå, hvid, sort, brun osv. er helt perfekte. Om aftenen kan du have på, hvad du vil, men det er nok en god idé at tage lange bukser og trøjer på, så du dækker dig for myggene. Det anbefales at medbringe gode sko, samt ridesko (evt. sko med en smule hæl, der giver et bedre greb ved ridning).

Hvordan er årstiderne?

Namibia har de modsatte årstider til Danmark, så det er vigtigt, at du pakker ud fra, hvilken tid på året du skal rejse. Det er for det meste et solrigt liv i Namibia, hvor den bedste periode anses for at være fra midten af september til marts/april. Det er deres sommer. Klimaet varierer med landets topografi. November til februar er den varmeste sæson og er for det meste varm og tør. Maj til september betragtes som vintermåneder, og temperaturen kan falde til nul. Dette gælder især om aftenen og natten. Vi anbefaler derfor, at du medbringer varmt tøj og gerne også uldent undertøj. Medbring også en sovepose om vinteren (mellem april og september). Medbring gerne både et par lukkede sko (tennissko) og et par gode sandaler. Hvis du vil tjekke temperaturen inden afgang, kan du tage et kig på www.yahooweather.com

Skal jeg medbringe en adapter?

Ja, du skal bruge en adapter til Namibia. Du kan købe dette i rejsebutikker, for eksempel Chillout .

Er det sikkert at arbejde og rejse i Namibia?

Ja, forudsat at du følger de normer og regler, der findes. Du kommer til at bo på projektet under hele dit ophold og kan ikke forlade gården uden eskorte eller aftale med projektlederen, så du kan føle dig helt tryg. Namibias kultur er anderledes end den norske. Det anbefales derfor generelt ikke at gå ud alene om aftenen, så sørg for at bevæge dig rundt med en gruppe. Det gælder især piger. Bær ikke tasker/rygsække, hvis du kan undgå det.

Er det farligt at rejse til Namibia?

GoXplore forholder sig i alle lande til Udenrigsministeriets officielle rejseråd . Namibia har ikke været på Udenrigsministeriets liste i mange år nu, og vi oplever situationen i landet som meget stabil. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende dette.

Hvilken periode kan man arbejde på Naankuse Primary School?

Bemærk, at der er en minimumsperiode på 2 uger, hvis du ønsker at arbejde som frivillig på Naankuse Grundskole.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre

Cecilie P bestilte Wildlife Habitat Australia. Noe for deg?!