Frivilligt arbejde med børn

En af de mest givende former for frivilligt arbejde er at arbejde med børn og unge rundt om i verden. Uanset om du foretrækker at arbejde i en børnehave, undervise, deltage i aktiviteter efter skoletid eller arbejde for at holde børnene væk fra gaden, vil disse projekter give dig minder for livet!

Vis mig Frivilligt arbejde med børn +

Læs mere om Frivilligt arbejde med børn

At rejse til udlandet for at arbejde frivilligt med børn indebærer en rejse, hvor du arbejder for at forbedre forholdene på det projekt, du vælger, sætter dig ind i en ny kultur, lærer meget om den og om dig selv, og ikke mindst får nye venner fra hele verden og en oplevelse for livet! På det projekt, du skal arbejde på, vil du få hjælp og vejledning fra vores lokale koordinatorer, og du vil blive velkommen ind i lokalsamfundet og blive en del af det. Dette betyder, at du kommer til at bo, spise og følge lokalsamfundets livsstil. Dette adskiller sig markant fra en almindelig ferietur og skaber en form for kulturudveksling, som både du og de mennesker, du møder, vil have gavn af.

Du arbejder ikke hver dag, og heller ikke fulde dage hver dag, hvilket betyder, at du har mulighed for at rejse rundt og opleve nærområdet, når du har fri. Det, at du rejser rundt og oplever det land, du besøger, betyder også, at du bidrager ved at efterlade ekstra økonomisk støtte gennem turisme.

GoXplore samarbejder med lokale projekter over hele verden og arbejder kontinuerligt på at finde nye, gode og lokale projekter, vi kan samarbejde med.


Hvem kan rejse?

Det vigtigste er, at du har en åben indstilling, er tilpasningsdygtig og respekterer dine medmennesker samt deres kultur og traditioner. Hvis du er den person, vil du uden tvivl få en livsoplevelse! Mange projekter kræver ikke specifik faglig baggrund, men på andre kan det være nødvendigt at have erfaring, som vil hjælpe projektet. Vi har mange projekter over hele verden inden for forskellige områder, og vi er temmelig sikre på, at vi kan finde et, der passer nøjagtigt til dig. At arbejde som frivillig kan også være en del af din uddannelse (praktik eller opgave) eller job.

For de fleste af vores programmer skal du være fyldt 18 år og kunne fremvise en straffeattest for at arbejde som frivillig. Hvis du er usikker på, hvad der passer til dig, er du velkommen til at kontakte os!

Betale for at arbejde som frivillig?

Det kan virke underligt, at du betaler penge for at arbejde som frivillig, men uden privat finansiering ville de fleste af vores projekter ikke eksistere i dag. Det er dyrt at drive et frivilligt projekt, og projekterne har ofte meget begrænsede midler til rådighed. Ved at betale for din rejse og ophold selv bidrager du som frivillig til, at projekterne og lokalsamfundet har mulighed for at udvikle sig, f.eks. ved at ansætte lokale mennesker og skabe arbejdspladser. En del af programomkostningerne går direkte til projektet, som dækker udgifter som nye senge til børnehjemmet, udstyr til skolerne, medicinsk udstyr og meget mere.

Vi hos GoXplore hjælper dig med at realisere drømmen om at arbejde som frivillig, hvilket også medfører en ekstra omkostning for den hjælp, vi giver dig undervejs. Du betaler for at opretholde projektet og for at vi kan hjælpe dig med at tage på en organiseret, spændende og uforglemmelig frivillig eventyr!

Hvad betaler du for?

Vi hos GoXplore mener det er vigtigt at du som deltager på et af vores programmer ved, hvor pengene går hen, og vi ønsker derfor at liste nogle af punkterne op:

Midler til prosjekter

Vi sikrer at størstedelen af pengene går til at dække udgifterne til dit ophold som frivillig. Disse udgifter inkluderer indkvartering, mad og drikke, transport til og fra lufthavn, kørsel og rundt på selve projektet, løn til lokal projekt-koordinator, udstyr osv.

Pengene bruges også til at dække omkostninger direkte til projektet. F.eks. på projekter med dyr dækker de udgifter til dyrlæger, elektriske hegn, bur til dyr, redskaber, mad til dyrene, udstyr mv. og med på børneprojekter et det med til at dække skolepenge, medicinsk udstyr m.m. Derudover er der udgifter til løbende overvågning af projektet, oplæring og løn til personale på stedet, administration, forsikring, rådgivning, vedligehold af bygninger, (skoler og børnehjem) rapporteringer, skat osv. Beløbet er desuden med til at udvikle projektet yderligere og sikre, at det også kører i fremtiden med en langsigtet indsats.


Administration

Inden du begiver dig ud på dit livs eventyr, skal alle dokumenter, flyrejser, visa, transport, indkvartering, mad osv. være organiseret. Vi sørger for, at alt dette er i orden, og at du er så godt forberedt som muligt inden afrejse. På de fleste programmer sender vi dig detaljeret information om det program, du skal arbejde på, så du kan forberede dig på de oplevelser, der venter dig.

Uforglemmelig oplevelse

Selvfølgelig betaler du også for en oplevelse! Vi gør det muligt for dig at skabe fantastiske minder, møde mange venlige mennesker og få den oplevelse i livet som frivillig.

Hvorfor rejse med os?

Vi hos GoXplore har selv stor erfaring med at rejse og forstår derfor de følelser, tanker og oplevelser, vores frivillige står over for. Vi ønsker derfor at bruge vores personlige erfaring til at give dig god service, tips og vejledning gennem hele processen. GoXplore er Skandinaviens største specialist inden for at kombinere job og rejse rundt om i verden. Vi ønsker at tilbyde vores kunder god service, sikkerhed og personlig engagement.

Uanset hvilket program du vælger at rejse på, hjælper vi dig med alt, hvad du har brug for at vide og organisere på forhånd, såsom visumansøgning og flyrejser. Vi giver vores kunder tryghed gennem vejledning fra vores GoXplore-personale, vores forsikringsselskab og lokale koordinatorer!

Vi ønsker at alle vores deltagere får en så fantastisk rejse som muligt. Vi besvarer gerne alle mulige og umulige spørgsmål! Hvis du har noget, du er i tvivl om, håber vi, at du kontakter os!

Personlige fordele ved at deltage på et af vores programmer

Personlige fordele ved at deltage i et af vores programmer Formålet med din rejse er at give dig mulighed for at vende hjem med viden og indsigt i en anden kultur, med nye bekendtskaber og minder for livet.

Internationale relationer

Noget, vi hos GoXplore arbejder for, er at nedbryde de kulturelle barrierer, der eksisterer i verden. Vi tror, at at rejse som frivillig skaber forståelse for andre kulturer, hvilket kan være med til at minimere disse barrierer. Deltagelse i et af vores programmer i udlandet er ikke bare en hjælpende hånd til mennesker i nød, men det giver også forståelse for andre kulturer og traditioner. Du oplever verden på en helt anderledes måde end som almindelig turist og kommer helt sikkert hjem med mange "Aha-oplevelser"!

Forbedre din CV

Det faktum, at du har valgt at bruge din tid og dine penge på at arbejde som frivillig, vil automatisk skille dit CV ud fra mængden. Vi ved af erfaring, at arbejdsgivere ser positivt på mennesker, der tager udfordringer op og viser, at de ikke er bange for at arbejde hårdt.

Forbedre dine sprogkundskaber

Hvordan synes du om sprogundervisningen i skolen? Uanset om du har gode eller dårlige karakterer i sprog, vil en sådan rejse være med til at forbedre dine sprogkundskaber. Vi kan garantere, at det, du lærte i skolen, vil vende tilbage, når du skal praktisere det "live". Du vil arbejde sammen med lokalbefolkningen og internationale frivillige, så du bliver nødt til at praktisere sproget i løbet af dit ophold.

Personlig udvikling

At deltage i et af disse programmer kræver, at du er fleksibel, tilpasningsdygtig og elsker mennesker og dyr. Du vil komme i situationer, hvor du skal træde ud af din komfortzone og teste dine personlige grænser, hvilket vil være med til at udvikle dig som person.

Venner for livet

Du vil møde fantastiske ligesindede mennesker på rejsen, som du vil danne tætte forbindelser og venskaber med! Det kan være både med lokalbefolkningen og med andre frivillige, men båndet, der er skabt mellem jer, er specielt og noget, der aldrig vil forsvinde. Du vil få venner for livet!

Spørgsmål eller andet?

Tag kontakt med os på mail eller på telefon nr. 40 30 11 82, så hjælper vi dig gerne. Dare to GoXplore!

Se alle lande hvor vi har programmer

Hjem » Programtyper » Frivilligt arbejde med børn

Jacqueline T bestilte Pre-Vet South Africa. Noe for deg?!