Miljøbeskyttelse

Brænder du for naturen og ønsker at være med til at bevare den for fremtidige generationer? Så er vores miljøbeskyttelses programmer helt perfekte til dig. Her deltager du blandt andet med dataindsamling og forebygning så dyrene er beskyttet i deres naturlige habitat. Vi har denne type programmer i flere lande.

Vis mig Miljøbeskyttelse +

Læs mere om Miljøbeskyttelse

Hvem kan deltage på vores miljøbeskyttelses programmer?

For at deltage i programmerne skal du være mindst 18 år gammel. Det er vigtigt, at du har en kærlighed til naturen og dyrelivet, er i god fysisk form og ikke er bange for at tage fat. Da projekterne fra tid til anden ændrer fokus, er det vigtigt, at du er fleksibel. De fleste deltagere på programmet er mellem 18 og 35 år, men der er ingen øvre aldersgrænse. Det er også en fordel at have gode engelskkundskaber.

Hvad betaler du for?

Vi hos GoXplore mener det er vigtigt at du som deltager på et af vores programmer ved, hvor pengene går hen, og vi ønsker derfor at liste nogle af punkterne op:

Midler til programmerne:

En del af det, du betaler, går direkte til vores lokale samarbejdspartner i det land, du rejser til. Dette bruges til at organisere det, der skal være på plads, inden din ankomst. Det dækker også ofte dit ophold på programmet.

For at du kan få en så god start som muligt på dit ophold, afholder vores lokale samarbejdspartner et introduktions- og velkomstmøde i løbet af dine første dage på programmet. På nogle programmer kan du også deltage i en hel introduktionsuge. På den måde ved du, hvad der sker den første dag på projektet, hvilke regler der skal følges undervejs, og andre vigtige ting at vide under opholdet. Ikke mindst får du muligheden for at lære andre deltagere at kende. Der vil være en koordinator på stedet, som arbejder på vores partners kontor og kan hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer. Du vil også få et nødnummer, som du kan ringe til 24 timer i døgnet i tilfælde af, at der skulle ske noget. På nogle af disse programmer er både mad og indkvartering inkluderet i programprisen.

Personlig service

Alle hos GoXplore har selv været ude i verden og har lavet lignende rejser som den, du står overfor. Derfor kan vi give dig gode tips og råd om alt fra projekter, vaccinationer, lommepenge, seværdigheder til transport. Vi giver dig personlig vejledning før, under og efter rejsen, og du bestemmer selv, hvor tæt kontakt du ønsker at have med os. Vi kontakter alle rejsende i god tid før afrejse for at sikre, at alt er klar til turen.

Vi afholder regelmæssige informationsmøder i større byer rundt omkring i Danmark, hvor vi fortæller om om vores programmer. Hvis du er i nærheden af kontoret på Als, kan vi også booke dig ind til et personligt møde, hvis du ønsker mere information og vil tale med os personligt.

Administration

Inden du begiver dig ud på dit livs eventyr, skal alle dokumenter, flyrejser, visa, transport, indkvartering, mad osv. være organiseret. Vi sørger for, at alt dette er i orden, og at du er så godt forberedt som muligt inden afrejse. På de fleste programmer sender vi dig detaljeret information om det program, du skal arbejde på, så du kan forberede dig på de oplevelser, der venter dig.

Uforglemmelig oplevelse

Selvfølgelig betaler du også for en oplevelse! Vi gør det muligt for dig at skabe fantastiske minder, møde mange venlige mennesker og få den oplevelse i livet som frivillig.

Hvorfor rejse med os?

Vi hos GoXplore har selv stor erfaring med at rejse og forstår derfor de følelser, tanker og oplevelser, vores frivillige står over for. Vi ønsker derfor at bruge vores personlige erfaring til at give dig god service, tips og vejledning gennem hele processen. GoXplore er Skandinaviens største specialist inden for at kombinere job og rejse rundt om i verden. Vi ønsker at tilbyde vores kunder god service, sikkerhed og personlig engagement.

Uanset hvilket program du vælger at rejse på, hjælper vi dig med alt, hvad du har brug for at vide og organisere på forhånd, såsom visumansøgning og flyrejser. Vi giver vores kunder tryghed gennem vejledning fra vores GoXplore-personale, vores forsikringsselskab og lokale koordinatorer!

Vi ønsker at alle vores deltagere får en så fantastisk rejse som muligt. Vi besvarer gerne alle mulige og umulige spørgsmål! Hvis du har noget, du er i tvivl om, håber vi, at du kontakter os!

Personlige fordele ved at deltage på et af vores programmer

Personlige fordele ved at deltage i et af vores programmer Formålet med din rejse er at give dig mulighed for at vende hjem med viden og indsigt i en anden kultur, med nye bekendtskaber og minder for livet.

Internationale relationer

Noget, vi hos GoXplore arbejder for, er at nedbryde de kulturelle barrierer, der eksisterer i verden. Vi tror, at at rejse som frivillig skaber forståelse for andre kulturer, hvilket kan være med til at minimere disse barrierer. Deltagelse i et af vores programmer i udlandet er ikke bare en hjælpende hånd til mennesker i nød, men det giver også forståelse for andre kulturer og traditioner. Du oplever verden på en helt anderledes måde end som almindelig turist og kommer helt sikkert hjem med mange "Aha-oplevelser"!

Forbedre din CV

Det faktum, at du har valgt at bruge din tid og dine penge på at arbejde som frivillig, vil automatisk skille dit CV ud fra mængden. Vi ved af erfaring, at arbejdsgivere ser positivt på mennesker, der tager udfordringer op og viser, at de ikke er bange for at arbejde hårdt.

Forbedre dine sprogkundskaber

Hvordan synes du om sprogundervisningen i skolen? Uanset om du har gode eller dårlige karakterer i sprog, vil en sådan rejse være med til at forbedre dine sprogkundskaber. Vi kan garantere, at det, du lærte i skolen, vil vende tilbage, når du skal praktisere det "live". Du vil arbejde sammen med lokalbefolkningen og internationale frivillige, så du bliver nødt til at praktisere sproget i løbet af dit projektophold. På de fleste projekter taler man engelsk, men vi har også frivillige programmer i spansktalende lande for dem, der ønsker at lære spansk!

Personlig udvikling

At deltage i et af disse programmer kræver, at du er fleksibel, tilpasningsdygtig og elsker mennesker og dyr. Du vil komme i situationer, hvor du skal træde ud af din komfortzone og teste dine personlige grænser, hvilket vil være med til at udvikle dig som person.

Venner for livet

Du vil møde fantastiske ligesindede mennesker på rejsen, som du vil danne tætte forbindelser og venskaber med! Det kan være både med lokalbefolkningen og med andre frivillige, men båndet, der er skabt mellem jer, er specielt og noget, der aldrig vil forsvinde. Du vil få venner for livet!

Spørgsmål eller andet?

Hjem » Programtyper » Miljøbeskyttelse

Christian H bestilte Work & Travel New Zealand. Noe for deg?!