1. Kruger to Coast 2. Frivillig arbeid i Eswatini 3. Dykking med hvalhai i Mosambik 4. Kruger safari 5. Hyggelig gruppetur 6. Dykking Mosambik

Grupperejse fra Kruger til kysten af Mozambique

Grupperejsen fra Kruger til kysten af Mozambique fører dig til noget af det bedste, som den sydlige del af Afrika har at byde på. Lær kulturen at kende, oplev det fantastiske dyreliv og de tropiske strande.

Læs mere

Kruger to Coast

Denne fantastiske grupperejse er perfekt til dig, der elsker nye oplevelser og ønsker at kombinere frivilligt arbejde med kultur, dyreliv, safari og lidt sol og strand. Lyder det som noget for dig? Læs videre!

Sammen med en lille gruppe andre rejsende fra forskellige lande begynder turen i Eswatini (tidligere Swaziland), hvor I vil arbejde på en række spændende projekter. Den bedste måde at opleve dyrelivet på er i reservater og nationalparker. Derfor vil I få mulighed for at tage på en fem dages camping-safari i den verdensberømte Kruger National Park. Hvad er bedre end at nyde atmosfæren omkring lejrbålet midt i fantastisk natur og spændende dyreliv?

Herefter går turen videre til det tropiske Mozambique og drømmelignende strande ved Det Indiske Ocean. Her får I mulighed for at snorkle blandt hvalhajer og padle mellem tropiske, palmebeklædte øer.

Hurtige fakta om Kruger to Coast
Alder18-50 år
KvalifikationerBør være i relativ god form til safari og arbejde
Længde4-6 uger
AnkomstOR Tambo airport i Johannesburg
Nærkontakt med dyrNej, men mulighed for at se dyr på safari
Burde bestillesMindst 3-4 måneder før, men tag kontakt
StartdatoFørste mandag i måneden (undtagen December)
Frivilligt arbejdeUndervisningDykningFrivilligt arbejde med børnRundrejserGrupperejser
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Mange tak og turen var helt fantastisk!

Sivert B Kruger to CoastOversat

Rejse

Turen starter den første mandag hver måned (undtagen december).

Dag 1: Alle flyver ind til OR Tambo lufthavn i Johannesburg (ankomst før kl. 13.00!), hvor du bliver mødt af vores lokale partner. Sammen rejser I fra lufthavnen til det lille kongerige Eswanti (Swaziland), hvor I skal bo i Ezulwini-dalen. Turen tager omkring 5 timer.

Dag 2: Du får en introduktion til landet og hvad du skal vide om dit ophold og den spændende kultur. Du vil også blive introduceret til de frivillige programmer, du skal deltage i, og lære de andre i rejsegildet bedre at kende. Om eftermiddagen får du en kulturel rundvisning på museet, hvor du lærer om Swazis historie. Endvidere vil der være en gåtur i landsbyen for at se og opleve hverdagen i Eswatini. Turen slutter med en lokal delikatesse - en traditionel Swazi Braai!

Dage 3-7: En guidet tur ind i Kruger National Park. Tidligere rejsende har haft store oplevelser og har set løver, elefanter, næsehorn, bøfler, leoparder, hyæner, giraffer og zebraer, for blot at nævne nogle få. Du får også en unik mulighed for at deltage i en guidet "Bushwalk" (dette er frivilligt og valgfrit) samt en køretur om natten for at se det spændende dyreliv, der sover om dagen.


Dag 8-20: Du er tilbage i Eswanti og bruger de næste ti dage på det frivillige arbejdsprojekt, du har valgt. Her er der 3 forskellige områder, du kan vælge at arbejde indenfor - byggeri, sport eller børnepasning. Læs mere om de forskellige områder du kan vælge imellem længere nede på siden.

Dage 21-26: I rejser videre til Tofu i Mozambique og de vidunderlige strande ved Det Indiske Ocean. Tofu er en afsondret strandlandsby i det sydlige Mozambique og er et af de bedste steder at snorkle blandt verdens største fisk – hvalhajen. Med forskellige koralrev, hvaler, delfiner og havskildpadder er Tofu et havparadis lige i nærheden af den historiske havneby Inhambane. Her kan du opleve den afslappede livsstil i denne farverige og livlige by. Du tager på havsafari, snorkler og får en hel dag til at padle blandt øerne ved Inhambane Bay. Hvis du har taget dykkerkortet, får du mulighed for at dykke og se det utrolige dyreliv og koraller. Hvis ikke, har du mulighed for at tage det internationalt godkendte kursus og få dit dykkermærke. Dette koster selvfølgelig ekstra. Ved at dykke vil du have mulighed for at se "The Tofu Big 5"; hvalhaj, manta rokke, havskildpadde, delfin og pukkelhval.

Dag 27: Du rejser tilbage til Eswatini. De, der rejser på det fire uger lange program, har en hel dag til at slappe af og pakke, inden de vender hjem.

Dage 28-40: De, der forbliver på det seks uger lange program, vender tilbage til det frivillige projekt, de har valgt, og får lov til at fortsætte der.

Send denne siden til mig som PDF

Arbejdsopgaver

Efter en vidunderlig oplevelse i Kruger National Park, vender du tilbage til Eswanti for at begynde de frivillige projekter. Her kan du vælge mellem følgende 3 hovedområder at arbejde med:

Arbejde med børn

Her hjælper du lærerne på kvarterplejecentre (NCP), der fungerer som en slags børnehave for forældreløse og udsatte børn. For at undgå for hyppig udskiftning af voksne skal du være en del af det mindst 6-ugers program for at arbejde her. Det er vigtigt for børn at kunne forholde sig til voksne over noget længere perioder for at lære hinanden ordentligt at kende og opnå mere stabilitet.

Byggearbejde

Her kommer du til at være med til at bygge klasseværelserne og områderne op i og omkring centret. Dette er vigtigt for at sikre, at faciliteterne på centret er i god stand og giver børnene trygge rammer.

Sport og Sport

Her vil du være med til at organisere aktiviteter for børnene på plejestederne. Det kan være alt fra svømning til dans og andre sjove aktiviteter. Her kan du hygge dig med børnene og give dem vigtige og gode oplevelser.

NY! Savannah-forskning: Dette program er nyt og starter næste år. Du arbejder på Mbuluzi-reservatet i den østlige del af Eswanti og hjælper økologer med forskning i blandt andet giraffer. En vigtig del af arbejdet er også at arbejde med lokalbefolkningen i områderne omkring reservatet og lære dem om vigtigheden af at passe på natur og dyreliv. Spørg os om mulighederne for at deltage i dette!

Arbejdsopgaver

Nogle af de opgaver du kan arbejde med i denne periode er *:

* Bemærk venligst, at aktiviteterne nævnt ovenfor er baseret på tilgængelighed og kan variere efter sæson. Dette er eksempler på aktiviteter, som frivillige sandsynligvis vil deltage i. Bemærk også, at når du er på 4-ugers programmet, vil du ikke være i stand til at deltage i undervisning eller pasning af børnene på plejestederne i nabolaget. De, der er på et 6- eller 8-ugers program, har dog mulighed for at vælge dette.

Du bør bære anstændigt tøj for at tage hensyn til lokalbefolkningen. Tag tøj på, der dækker din mave og lår. Lad korte shorts blive hjemme.

Dagene med frivilligt arbejde følger stort set en fast rutine:

07:00 I står op til det flotte vejr, tager eventuelt et varmt brusebad og starter dagen med en god morgenmad.

08:00 Du bliver transporteret til projektet og er klar til at påbegynde dagens arbejde.

13:00 Frokostpause. Du kan enten tage tilbage til hytterne, hvor du bor og spise eller medbringe din egen madpakke.

14.00 Du er mæt og klar til eftermiddagens arbejde.

16:30 Du rejser tilbage til hvor du bor og har tid til dine egne aktiviteter. Du kan hygge dig med de andre frivillige og måske en lille svømmetur i poolen.

18:30 Middag og tid til afslapning og hygge.

Mange tak og turen var helt fantastisk!

Sivert B Kruger to CoastOversat

Hvorfor Kruger to Coast med GoXplore?

 • Du får mulighed for at rejse sammen med andre og opleve mange sociale aktiviteter sammen.
 • Du får en varieret og indholdsrig rejse.
 • Du får en guidet tur til Kruger nationalpark med overnatning og mulighed for at se dyreliv.
 • Du får mulighed for at arbejde frivilligt med børn og gøre en forskel.
 • Du får muligheden for at dykke og blandt andet se hvalhajer.
 • Du får mulighed for at opleve de fantastiske strande i Mozambique, hvor du kan snorkle og padle.
 • Du har mulighed for at tage dit dykkercertifikat.
 • Du vil få tæt opfølgning under hele processen og 24-timers support på stedet.
 • Vi hjælper dig med alt, hvad du har brug for før og under rejsen, herunder visum.
 • Du får mulighed for at lære lokalbefolkningen og deres kultur at kende.

Boligforhold

Under dit ophold bor du i forskellige hytter, mens du rejser rundt. Hovedbasen er naturligvis den prisvindende "Lidwala Lodge" i Ezulwini, hvorfra du kan se billeder herunder:

Nogle af stederne har pool, tv-stue, WiFi og fælles køkken. Der er stor sandsynlighed for, at det sted, du bor, er tæt på butikker, indkøbscentre og restauranter. Under dit ophold vil du bo på sovesale med køjesenge og fælles badeværelser. Sengetøj og madrasser medfølger, men under dit ophold i Kruger National Park kan en sovepose være nødvendig i teltet.

Du tilbereder selv morgenmad. Du får et udvalg af brød, morgenmadsprodukter, frugt, yoghurt, æg og pålæg. Det gælder også frokosten. Aftensmaden serveres og kan bestå af pastaretter, braai (en traditionel ret) og karry.

Vi tager højde for veganere og de fleste fødevareallergier. For at få det bedste udvalg er det godt, hvis du oplyser dette på forhånd, så vi kan aftale dette på en god måde. Bemærk, at hvis allergierne/præferencerne er meget restriktive, er det muligt, at det koster lidt ekstra.

Her er billeder fra hytterne i Mozambique:

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Vaccine

Vi anbefaler, at du kontakter et vaccinecenter eller din praktiserende læge for professionel vejledning. Vi anbefaler generelt, at alle frivillige tager stivkrampe, hepatitis A og B, Spørg vaccinationskontoret om, hvilke vacciner der anbefales til din rejse.

Fra 1. oktober 2011 indførte Sydafrika regler, der pålægger besøgende, der har været i andre afrikanske lande, at fremvise bevis for gul feber-vaccinen. Tag derfor din vaccinationsbog med på rejsen. Du har derfor brug for gul feber-vaccinen, hvis ikke du har den i forvejen, da nogle lande kræver denne vaccine for at komme ind i landet.
Denguefeber og Chikungunya-feber kan forekomme i landene, så en god myggestiksforebyggelse anbefales også i løbet af dagen.

Det er meget vigtigt, at du husker at vaccinere dig, og du er selv ansvarlig for, at det bliver gjort. Hvilke vacciner du skal bruge afhænger af det område du skal til, hvad du allerede har taget og hvad du skal lave under dit ophold. Krav og anbefalinger vedrørende vaccination ændres løbende, derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge eller det nærmeste vaccinationskontor for uddybende information vedrørende nødvendige vacciner. e lande kræver denne vaccine for at komme ind i landet.

Eswanti er et af de lande i verden med den højeste forekomst af hiv/aids. Rejsende bør være opmærksomme på dette og tage de nødvendige forholdsregler. Tuberkulose, også multiresistent tuberkulose, er en stor udfordring.

Malaria er udbredt i Mozambique, og malariaforebyggende bør tages i hele landet. Gode forholdsregler er at sove under myggenet, bruge myggespray/roll-on eller have tøj på, der dækker huden, når du er ude om aftenen.

Visum

Ved ankomst til Sydafrika får du som dansk statsborger et 90-dages turistvisum. Dette koster ingenting, og du behøver ikke at ansøge før afrejse. For at få dette er det vigtigt, at du tjekker dette:

Alle rejsende til, eller via, Sydafrika skal følge myndighedernes regler i forhold til indrejseregler, visa og pas. Ønsker du at være i Sydafrika i længere tid end 90 dage, er det vigtigt, at du giver os besked i god tid, da du så skal have et andet visum.

Danskere behøver ikke visum for at opholde sig i Eswanti. Ved indrejse afgives et stempel i passet, der tillader ophold på op til 30 dage. Tilladelsen kan forlænges af myndighederne. Under dit ophold i Eswanti får du hjælp til at få visum til Mozambique.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Priser

Start dato i 2024 Pris
4 uger 20700
5 uger 22600
6 uger 24500
7 uger 26250
8 uger 27000
9 uger 28700
10 uger 30350
11 uger 31900
12 uger 33550


Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i prisen

Frivillige aktiviteter, der ikke er inkluderet

 • Dykkerbevis i Mozambique
 • "Bushwalk" i Kruger, samt natkørsel
 • En weekend en "Zip lining" gennem bjergene og ved vandfaldene i det smukke Malolotja-reservat


Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Mange tak og turen var helt fantastisk!

Sivert B Kruger to CoastOversat

Aktiviteter i Sydafrika

FAQ

Hvorfor betale for at være frivillig?

Når du tilmelder dig vores frivillige projekter, donerer du din tid, ressourcer og evner direkte til de lokale projekter på en struktureret måde. I mange tilfælde er de frivillige – både hvad angår arbejdskraft og penge, de eneste grunde til, at uddannelserne har mulighed for at fortsætte driften. De programmer, vi tilbyder, drives ofte af ildsjæle, som virkelig brænder for det, de laver, normalt uden nogen form for statsstøtte. Når du melder dig frivilligt, får uddannelserne gratis arbejdskraft, hvilket er en stor hjælp. Ganske vist er der en række ekstra omkostninger, der opstår under dit ophold, såsom transport, kost og logi, planlægning, information etc. Du betaler derfor en programpris for at dække disse omkostninger. Det du betaler inkluderer også donationer til projekterne og vores omkostninger i Norge. Det meste af det, vi betaler, går til vores lokale samarbejdspartnere, som igen er med til at skabe flere arbejdspladser. At opbygge landene gennem uddannelse og job er meget mere effektivt end blot at donere penge.

Skal jeg have en rejseforsikring?

Ja! Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring , der dækker arbejde på frivillige projekter.

Er internet tilgængeligt under hele rejsen?

Nogle af de hytter, du bor i, vil have WiFi, men det er meget muligt, at kvaliteten er noget dårligere, end du er vant til.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Sydafrika » Kruger to Coast

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk