1. Explore Costa Rica 2. Explore Costa Rica 3. Explore Costa Rica 4. Explore Costa Rica 5. Explore Costa Rica 6. Explore Costa Rica

Spansk, surfing eller yoga, frivilligt arbejde og rundrejse

En 4-ugers rejse, der kombinerer spansk, surfing eller yoga, frivilligt arbejde, skildpadder og miljø på en fantastisk destination. Giv noget tilbage til samfundet og naturen gennem frivilligt arbejde, mens du nyder livet i Santa Teresa. Pura vida!

Læs mere

Explore Costa Rica

Har drømmen om Centralamerika aldrig helt sluppet dig? Nu har du chancen! Hvis du længes efter varme, spansktalende omgivelser, har vi nu skræddersyet et 4-ugers program i det tropiske Costa Rica - en gylden mulighed for dig mellem 18 og 25 år, der ikke har formået at overtale nogen derhjemme til at tage med på tur. Du vil rejse sammen med en gruppe af ligesindede, eventyrlystne mennesker, og sammen vil I lære spansk, udføre frivilligt arbejde, dyrke yoga eller lære at surfe, samt deltage i en 4-dages udflugt gennem den fantastiske Monteverde Nationalpark. Mindene vil følge dig resten af livet!


Hurtige fakta om Explore Costa Rica
Alder18 år og op
KvalifikationerNone
Længde4 uger
AnkomstSan Jose
Nærkontakt med dyrJa
Antal deltagereNormalt over 20
Burde bestillesASAP er meget eftertraget
Andetaldersgruppe mest mellem 18-25
StartdatoSe start datoer
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrSurfingHavets verdenSpansk kursusSkildpadderRundrejserGrupperejser
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Projekt

En oplevelse som Costa Rica er en, der bør deles, så du skal ikke bekymre dig om at rejse alene! Vel fremme i Costa Rica møder du gruppen, du skal rejse med – forhåbentlig møder du nogle venner for livet.

I løbet af den første og anden uge handler det om enten at lære eller forbedre dine surffærdigheder . Men hvis surfing ikke helt er din ting, kan du erstatte surfing med yogatimer . Dette kombineres med spanskundervisningen , som er tilpasset dit niveau - uanset om du er nybegynder eller ret øvet! Om eftermiddagen får du mulighed for at bidrage som frivillig til en række forskellige lokale projekter. Og i din fritid kan du lave lige det, der passer dig bedst, hvad enten det er at ligge på stranden , svømme, udforske det område, du bor i, eller ligge vandret i en strandstol ved poolen.

Den tredje uge handler om at give tilbage til lokalsamfundet og naturen i Costa Rica, og du vil arbejde som frivillig på et skildpaddeklækkeri . I højsæsonen (august til januar) er der fokus på at beskytte skildpaddeæggene og de nyudklækkede skildpadder. Målet er at beskytte moderskildpadderne og deres reder mod oversvømmelser, fra mennesker og andre dyr. Højsæsonen for udklækning er juli til november. I tiden som frivillig er der 3 måltider inkluderet.


I den sidste uge er der planlagt et eventyr i Monteverde National Park . Du bor i den dejlige by Santa Elena, som vil være din base de næste 4-7 dage. Der vil være to vandreture i løbet af disse dage, men du kan også vælge at tage på ridning, ziplining (den længste i hele Latinamerika!), besøge en kakao- og sukkerproduktion, bungeejump – og meget mere! Vælger du at blive i Santa Elena i 4 dage, vender du tilbage til Santa Teresa inden weekenden. Vælger du 7 dage i Santa Elena, rejser du direkte herfra til lufthavnen.


Det er årstiden, der bestemmer, hvor du begynder dit eventyr. Du starter enten i Monteverde og slutter i Santa Teresa eller omvendt, afhængigt af din afrejsedato.

Send denne siden til mig som PDF

Start datoer

Du skal ankomme til San Jose på en lørdag, og programmet slutter på en søndag. Du skal højst sandsynligt tilbringe en nat i San Jose, men vi hjælper dig gerne med at arrangere en nat på et hostel.

Næste morgen rejser du videre til Nicoya-halvøen. Rejsen begynder med en 2 timers kørsel til Puntarenas, efterfulgt af en 1 times færge over Golf de Nicoya til Paquera. Endnu en halvanden time på vejen, og du ankommer til Santa Teresa. Velkommen til paradis!

Startdatoer for 2023

Startdatoer for 2024

Vi anbefaler, at du tilmelder dig tidligt, da programmet er populært og bliver hurtigt fyldt op!

Du skal ankomme til Santa Teresa på en søndag og vende hjem om søndagen. Ønsker du at blive et par ekstra dage før eller efter programmet, er det naturligvis ikke noget problem, men du skal så betale for de ekstra nætter.

Vi hjælper dig også med transporten fra San José til Santa Teresa, og tilbage igen. Vi sender dig naturligvis mere information om konkrete tidspunkter, du skal forholde dig til, når du er blevet bekræftet til en plads på uddannelsen.

Hvorfor Explore Costa Rica med GoXplore?

  • Et varieret 4-ugers eventyr i Costa Rica med andre ligesindede unge rejsende
  • Arbejd med skildpaddebevaring
  • Udforsk Monteverde nationalpark
  • Lær spansk i Costa Rica
  • Surf på Santa Teresa, en af de bedste strande i verden
  • Få venner for livet!
  • Bor i en junglelejr tæt på stranden
  • Frivillig i lokalsamfundet

Bolig forhold

Bo på en helt unik surfcamp, afsondret og omgivet af tropisk skov og med et rigt dyreliv, men stadig tæt på Stillehavet. Her finder du aber, dovendyr og kolibrier for at nævne nogle få. Du har endda mulighed for en svalende aftendukkert i lejrens pool!
Lejren ligger også kun 5 minutters gang fra caféer, barer og butikker langs de 6 km lange Playa Santa Teresa og Playa El Carmen.

Morgenmad og frokost er inkluderet på hverdage, og en skøn brunch i weekenden. Om aftenen kan du selv lave aftensmad eller besøge en af de lokale restauranter.

Ønsker du at tilføje en ekstra nat, er det absolut muligt, og du kan også opgradere til enkeltværelse, hvis det er ledigt, begge dele mod et tillæg.

I uge 3 bor du på et frivilligt hus, enten i Cirenas eller Montezuma – begge midt i den smukke costaricanske natur. Huset har én stor stue, fælles sovesal med køjesenge, samt køkken og badeværelse med brus.

Uge 4 bor du på hostel i Santa Helena i Monteverde. Morgenmad og frokost er inkluderet. Til middag anbefaler vi, at du prøver en af de mange restauranter i lokalområdet.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Danskere får et turistvisum for indrejse til Costa Rica for et ophold på op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og du skal være over 18 år for at få dette visum. Hvis du har tænkt dig at blive i Costa Rica i længere tid end 90 dage, skal du forlænge dit visum, mens du er i Costa Rica. Dette gøres nemt og enkelt ved at rejse ud af landet i mindst 72 timer. Mange af vores frivillige vælger at rejse til Panama, og har du brug for tips til, hvordan du kommer dertil, kan vi hjælpe med det.

Når du rejser ind i Costa Rica igen, får du et nyt stempel i dit pas, som giver dig et turistvisum i yderligere 90 dage.

Vær opmærksom på, at flyselskaberne opererer med krav om, at du har en returbillet inden for tre måneder. Vi anbefaler, at du tjekker dette hos den agent, du bestiller din rejse hos. Hvis du har bestilt din billet gennem os, kan vi tjekke den for dig, bare spørg.

Priser

Start dato i 2024 Pris
Explore Costa Rica 4 weeks (w/ transfer) 21350

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen.

Inkluderet i programmet

IKKE inkluderet i programmet

Transport

Vi anbefaler, at du venter med at bestille din flybillet, til efter du har bekræftet din plads på projektet. Flybillet er ikke inkluderet i programprisen.
Deltagerne køber deres egne flybilletter og sørger for, at de flyver til den nærmeste lufthavn, som projektet angiver. Vi har inkluderet transport fra lufthavnen til Santa Teresa i programprisen. Hvis du ønsker at tilbringe et par dage i Costa Rica før eller efter projektets start, vil dette være for din egen regning.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

FAQ

Skal jeg tage vacciner?

Vi anbefaler, at du kontakter et vaccinecenter som sikkerrejse.dk eller egen læge for professionel vejledning. Det er smart at planlægge din hjemrejse, inden du bestiller tid hos lægen. På denne måde ved du, hvilke lande du vil besøge på vejen hjem i hvilke årstider.

Skal jeg have en rejseforsikring?

Ja. Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring , der dækker arbejde på frivillige projekter.

Er internet tilgængeligt i hele landet?

I de store byer er der internetcaféer på de fleste hostels og deres egne internetcaféer. Rejser du rundt, vil der stadig være internetcaféer, men kun i byer og hvor der er mange rejsende. Brug internettet, når du er i storbyerne, så du ikke skal lede efter internetcaféer, mens du er ude på landet. Det er relativt dyrt at bruge internettet, og du skal forvente at betale mellem 0,65 USD og 3,00 USD i timen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Costa Rica?

Sidst i december til midten af april er det generelt tørt og meget behageligt at være i Costa Rica! Så er det dog også højsæson og priserne kan være tilsvarende høje (bl.a. ved flyrejser).

I Costa Rica har du et tropisk klima med tørre perioder mellem december og april og regnfulde perioder mellem maj og november. Klimaet varierer fra område til område, men gennemsnitstemperaturen ligger normalt et sted mellem 21 - 27 grader celsius.

Kan man surfe i Costa Rica?

Selvfølgelig! Der er utrolig gode surfforhold i Costa Rica - nogle af de bedste i verden! Du kan surfe hele året rundt, og nogle særligt gode steder at surfe er Jaco, Santa Teresa, Pavones og Avellanas.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Costa Rica » Explore Costa Rica

Archie R bestilte Work & Travel Australien. Noe for deg?!