1. 2. 3. 4.

Garanteret job i Australien

Garanteret job inden afrejse fra Danmark? Få 6-måneders placering i hotel- eller restaurationsbranchen, eller en 3-måneders placering på et hostel allerede inden du forlader Danmark. En fantastisk, ikke mindst sikker start på dit Australien-eventyr!

Læs mere

Work & Travel Australia All Set


At rejse i Australien er en fantastisk måde at opleve lange strande, tropisk regnskov, fantastiske storbyer og masser af sol. Desuden er det perfekte måde at udforske denne fantastiske kontinent ved at kombinere det med arbejde i Australien. Mange unge ønsker at rejse til Australien for at arbejde og rejse, men de ønsker ikke alle at gøre det på samme måde. Nogle ønsker et mere fleksibelt program, der giver dem mulighed for at rejse meget og arbejde på forskellige steder for at supplere deres rejsebudget. De vælger normalt vores almindelige Work & Travel program. Andre ønsker, at arbejdet er arrangeret, før de rejser, og for mange spiller det også en stor rolle at have boligen på plads fra start. Hvis du genkender dig selv i en af de sidste to kategorier, har vi nedenfor det perfekte program for dig.

Programmet er inddelt i 2 forskellige kategorier:

Hostel Internship placement min. 4 måneders placering
Forestil dig at tilbringe 16+ uger på nogle af de fedeste steder i hele landet, herunder Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth, Gold Coast, Byron Bay, Noosa og Great Barrier Reef. Du vil arbejde med forskellige turismeorganisationer, lige fra vandrerhjem til rejsebureauer og campingpladser, og få praktisk erfaring inden for alt fra gæsteservice til køkkenservice.

Men det er ikke kun arbejde og ingen leg! Du vil have masser af tid til at udforske den lokale by eller by og finde ekstra arbejde i området.
Overnatning er inkluderet i din placering, og du vil dele et flersengsværelse med andre praktikanter, skabe nye venner og skabe uforglemmelige minder. Du vil modtage et madkuponer, rabatter på mad og drikkevarer samt lokale turistaktiviteter som f.eks. terrænkørsel eller Surftimer. Derudover vil du have gratis Wi-Fi på de fleste vandrerhjem, så du kan holde forbindelsen med familie og venner derhjemme og dele dine fantastiske oplevelser med dem.


Hospitality Placement 6 måneders placering:

Til dig der kommer med en del erfaring hjemmefra indenfor servicebranchen og som ønsker yderligere erhvervserfaring indenfor for denne branche og gerne på en lidt "upscale" placering. Du får her et lønnet job som er sæsonpræget og har en varighed af 4- 6 måneder uden mulighed for ferie i denne periode - oftest på et større hotel med flere stjerner eller et ferie resort.

Placeringer spænder fra et 5-stjernet hotel ved siden af Sydney Opera House, en luksuslodge i Daintree Rainforest eller nær Uluru. Vi har også jobmuligheder på et ø-resort ved Great Barrier Reef, en outback-station i Red Centre eller et surf-vandrerhjem langs Østkysten, eller lejrpladser i Kakadu. Valget er dit!

Vi tilbyder en række jobmuligheder inden for food & beverage, køkken, gæsteservice og reception.(fronthouse). Hvis ikke det vurderes af vores partner at du har nok erfaring kan du blive tilbud andre roller i backhouse roller som vedligehold, rengøring og deslignende.

Placeringernes steder og varigheder varierer. Roller i front-of-house varer typisk 6 måneder, mens roller i back-of-house i mere fjerntliggende steder eller sæsonbestemte steder som skiresorts typisk varer 4 måneder. Vi tilbyder tre typer placeringer:

Arbejdstimer kan være på deltid eller fuldtid, typisk med 25 til 40 timer om ugen i løbet af sæsonen og lønnen liggermellem $23-$27 i timen. Du skal arbejde 4-6 dage om ugen, og du skal være til rådighed for arbejde om aftenen, i weekender og på helligdage, da dette er travle tidspunkter for hotel- og turismevirksomheder. Du vil sandsynligvis have travlt i skoleferieperioderne, fra jul til midten af februar, og i påsken i april.

Vi anbefaler at du indberegner tid til at rejse og opleve Australien enten før eller efter dit job da der ikke vil være tid til ferie midt i sæsonen.

Vi søger ansvarlige, pålidelige og venlige mennesker, der har en interesse i at udforske nye steder og møde nye mennesker. Hvis du kan lide at lære nyt og er proaktiv, så er du en god kandidat til dette program! Du behøver ikke en uddannelse inden for turisme og service eller flere års erfaring i service- eller turismebranchen for at søge. Men du skal have relevant erfaring for at få en Hospitality Placement. Det gælder naturligvis også kokke-/restaurant-/lederstillinger. Til disse skal du have relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring for at kunne søge.

Alder

Fra 18 år til 35 år (visumkrav).

Hvem er du

 • Du er indstillet på at arbejde seriøst og leve op til din kontrakt
 • Du taler godt engelsk
 • Du har et åbent sind
 • Du har min. 4 eller 6 måneder til rådighed og binder dig for denne periode, afhængig af hvilket program du vælger, gerne mere tid hvis du vil rejse og opleve noget af Australien også.
 • Du er pålidelig, ansvarsbevidst og har sans for humor
 • Du er fysisk og psykisk rask
 • Du tager ikke ting så nøje, går ikke op i petitesser
 • Du opfylder kravene til et Working Holiday visum - se afsnittet længere nede

Hvilket program i Australien er det rigtige for dig?

Vi har forskellige programmer i Australien, hvor du kan arbejde inden for service industrien. Detaljer om de forskellige kan findes på programsiderne, men for at gøre det lidt nemmere har vi sat denne oversigtstabel op. Klik gerne ind på de forskellige sider for at læse mere.Program Job før afrejse Hjælp med job under rejsen Bolig klar før afrejse Løn Minimumslængde
Work & Travel Ja Du bestemmer
All Set - Hospitality
Ja 6 måneder
All Set - Intenship
Kost & Logi 3 måneder


Hurtige fakta om Work & Travel Australia All Set
Alder18 -30 år
KvalifikationerHospitality erfaring
LængdeOp til 12 mdr, 3 eller 6 mdr job
JobgarantiJa
Betalt arbejdeJa, på Hospitality Placement
Burde bestillesGerne 6 mdr inden afrejse
Work & TravelSurfingDykningBetalt arbejdeGaranteret arbejdeArbejd på hotel
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Vi havde de mest fantastiske 5 måneder på Fraser Island og mødte livslange venner, mens vi arbejdede i Kingsfisher Bay, det job, du arrangerede for os, før vi rejste.

Sofia Work & Travel Australia All SetOversat

Arbejde


Hvad du kommer til at arbejde med, afhænger af de erfaringer du allerede har og også hvilket version af programmet du deltager på.

Hostel Internship 4 måneder

Her roterer man oftest mellem de forskellige områder på vandrehjemmet. Så man får prøvet krlfter af med både køkken, rengøring, reception samt rejseambassadør for selve vandrehjemmet.

Hospitality placement 6 måneder

Alle kan få job i køkken som medhjælper eller i housekeeping, så har man ikke den fornødne erfaring vil det typisk være jobs her man får tilbudt. Alle starter et sted men har man det rette attitude og motivation er det ikke unormalt at ma kan rykkes videre i andre typer jobs. Det er dog op til den enkelte arbejdsgiver at vurdere. Afhængig af erfaring er følgende jobtyper normalt tilgængelige:

Du vil efter du er tilmeldt og har udfyldt din profil skulle igennem et online interview med vores partner. Det er dem der ud fra dine kvalifikationer, din indstilling og personlighed, vil finde frem til den rette type job for dig.

Australien er så fedt et land, og du skal opleve rigtig meget, men det er vigtigt at huske på, at det er et regulært job, hvor der regnes med dig. Mød til tiden, gør et godt stykke arbejde – du kan altid holde fester, sove længe og rejse rundt og opleve landet efterfølgende. Vi hjælper dig til at få jobbet inden afrejse - det er dit ansvar at beholde det under rejsen.

Du vil kunne være i Australien op til 12 måneder så vil du gerne ud og opleve noget så kan vi varmt anbefale vores meget populære 5 ugers Østkyst tur. Den kan du med fordel kombinere med denne rejse - men vær ude i god tid - den er vældig populær og melder ofte udsolgt.


Send denne siden til mig som PDF

Rejse

Hvor i Australien
Der er placeringer forskellige steder i Australien afhængig af hvornår du vil starte og hvilket version af programmet du vælger.

Startdatoer
Alle placeringer findes individuelt og når denne er på plads kan vi aftale nærmere mht. flybillet og ankomst.

Ansøgningsfrist
Gerne 4-6 måneder før ønsket afrejse – det tager noget tid at komme igennem hele ansøgningsprocessen med interviews osv. Hvis du er ude efter en afrejse med kort varsel, så kontakt os, så vil vi gerne forespørge for dig. Der er visse typer jobs, der er mange af, og som kan tilbydes hurtigere end andre.

Tidsramme: Fra alle papirer er udfyldt og accepteret og Skype interview er gennemført til et jobtilbud foreligger, går der typisk op til 12 uger. Dette afhænger også af, hvor hurtig du er med din del af ansøgningen. Efter et jobtilbud er accepteret, kan du komme af sted med kort varsel, typisk 2-3 uger.

Jeg vil også gerne takke dig så meget for at arrangere denne rejse for mig. Noosa er et magisk sted med vidunderlige mennesker. Allerede besluttet at gå tilbage snart.

Josefin Work & Travel Australia All SetOversat

Hvorfor Work & Travel Australia All Set med GoXplore?

 • Vi er de største i Norden på arbejdsferier
 • De fleste af os har boet i Australien i længere tid
 • Vi har eksklusive samarbejder, der garanterer arbejde
 • Spar tid på din rejse, vi tager os af det praktiske
 • Vi er certificerede australske specialister
 • Vi er en sikkerhed at have, hvis der skulle ske noget
 • Opfølgning under hele dit ophold

Boligforhold

På Hostel Intership 4 måneder programmet er din løn kost og logi. Du indkvarteres på et flersengsværelse enten på det vandrehjem du arbejder eller tæt på.

På Hospitality programmet afhænger din reelle placering af hvad der er af muligheder - dette vil du få mere information om når du har interview med vores partner.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

På dette program har du brug for et Working Holiday Visum, som vi søger for dig. Visummet giver dig mulighed for at rejse og arbejde i op til 12 måneder (fra ankomstdatoen) i Australien med følgende betingelser:

Dette visum får man so udgangspunkt en gang i livet, med mindre man arbejder mindst 90 dage på landet under sit ophold, så kan man kvalificere sig til et 2. WHM visum. Du må maximalt arbejde 6 måneder for den samme arbejdsgiver - der kan dog være afvigelser fra denne regel da der er mangel på arbejdskraft efter Covid -19. Her tillader visse brancher at du kan arbejde i op til 12 måneder for samme arbejdsgiver.

Hvis du har anden nationalitet, er det vigtigt, at du kontakter dig, så vi kan tjekke, om dette visum også er tilgængeligt for dig.

De australske myndigheder anbefaler, at du medbringer omkring 30.000 DKR som en slags startkapital, når du rejser på dette visum.

Visum koster i øjeblikket AUD 645 AU. Det er inkluderet i programprisen og vi søger det for dig. Har du allerede visummet godkendt kan du stadig deltage på dette program så regulerer vi bare prisen derefter.

OBS GoXplore kan ikke stilles til ansvar for om et visum godkendes, da dette udelukkende beror på de Australske myndigheder beslutning.

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregne at skulle til en TB undersøgelse og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København. Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca. 2.950 kr.

2. Working Holiday Visum

Hvis du har arbejdet i mindst tre måneder inden for visse postzoner i det landlige Australien, kan du ansøge om et Working Holiday visum for 2. gang. Du skal kunne bevise, at du har arbejdet i mindst 3 måneder, ellers er kravene for at få visum de samme som for visum nr. 1. Du kan få hjælp af os til at finde ud af, om de jobs, du har haft, kvalificerer dig at ansøge om visum nr. 2.

Priser

Start dato i 2024 Pris
3 month unpaid hostel internship 14150
6 month paid hotel placement 14150


Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen.

Inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Dansk personale, som før afrejse vejleder dig gennem hele ansøgningsprocessen
 • Interviews over Skype med vores partner, mens du endnu er i Danmark
 • Kontrakt før du rejser til Australien
 • Hjælp til at søge Working Holiday Visum inklusiv gebyret til de australske myndigheder
 • 24 timers nødnummer i Australien
 • Hjælp til at åbne en bankkonto
 • Hjælp til at søge dit taxnumber (TRN) til det Australske skattevæsen
 • Råd og vejledning under hele forløbet – både før, under og efter din rejse

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybilletter
 • Rejseforsikring
 • Indkvartering hvis ikke dette er en del af din placering
 • RSA (Responsible Serving of Alcohol) certifikat kræves af mange stater for at få lov til at arbejde i denne branche – tages efter ankomst – pris er afhængig af hvilken stat du skal arbejde i. Typisk omkring 70 AUD.


Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Vi havde de mest fantastiske 5 måneder på Fraser Island og mødte livslange venner, mens vi arbejdede i Kingsfisher Bay, det job, du arrangerede for os, før vi rejste.

Sofia Work & Travel Australia All SetOversat

Aktiviteter i Australien

FAQ

Hvad vil jeg lære på dette program?

Du vil lære om de politikker, systemer og procedurer, som berømte turistdestinationer og luksusresorts i Australien bruger til effektivt at fremme, administrere og udvikle deres forretning. Dette program giver dig mulighed for at få en masse viden og specialisering inden for det område du vælger (kulinarisk/restaurant, gæsteservice, attraktioner/event management, drift/logistik osv.) og få værdifuld indsigt i turisme og rejser.


Kan jeg rejse på Working Holiday visum?

Hvis du får et Working Holiday visum kan du; rejse til Australien inden for 12 måneder fra den dato, visummet blev godkendt, bo i Australien i op til 12 måneder fra datoen for første indrejse, rejse ind og ud af Australien et antal gange i op til 12 måneder fra datoen for første indrejse , arbejde i op til seks måneder for hver arbejdsgiver i Australien og studere op til fire måneder


Jeg har ikke en uddannelse i service, kan jeg stadig søge?

Vi søger ansvarlige, pålidelige og venlige mennesker, der har en interesse i at udforske nye steder og møde nye mennesker. Hvis du kan lide at lære nyt og er proaktiv, så er du en god kandidat til dette program! Du behøver ikke en uddannelse inden for turisme og service eller flere års erfaring i turistbranchen for at søge. Men det er positivt, hvis du har haft nogle erfaringer eller erfaringer, der kan omsættes til kompetencer, som du vil bruge til at søge en af disse stillinger. Den eneste undtagelse er de kulinariske/restaurant/managerstillinger. Til disse skal du have relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring for at kunne søge.


Hvornår skal jeg tilmelde mig dette program?

Vi anbefaler, at du tilmelder dig 4-6 måneder før din ønskede afrejse.


Er overnatning inkluderet i programprisen?

Kost og logi vil variere afhængigt af det sted, du vælger, og det job, du får. De fleste, der deltager i dette program, finder deres eget hjem. Vi vil også give dig information, inden du forlader Danmark med links, tips og tricks til, hvordan du finder dit perfekte hjem i Australien. Hvis du har spørgsmål, når du ankommer, står vores partner til rådighed på deres kontor i Melbourne for at hjælpe dig med din overgang til Australien.
Mange af vores arbejdsgivere tilbyder også boliger. Disse arbejdsgivere er placeret i landdistrikter og på øer. Sig til, hvis du er interesseret i nogle af disse steder.

Hvordan er ansøgningsprocessen?

Når du sender din tilmelding opretter vi dig i systemet og sender dig en depositumsfaktura samt en link til vores partners profil formular. Efter du har udfyldt denne vil du skulle have et online interview på engelsk og så går vi i gang med visum, forsikring og når din placering er på plads flybilletter. Vi hjælper dig igennem processen, ansøger om visum, planlægger din rejse, bestiller en flybillet og sørger for, at du har alt, hvad du skal bruge inden afrejse.


Hvorfor skal jeg betale for at få et jobtilbud?

For at være klar, er dette ikke kun et job. Det er en mulighed for at udforske en ny kultur og dele din egen med mennesker over hele verden. Hver stilling gennemgås omhyggeligt for at sikre, at du ikke kun får en løn fra erfaringen, men også et nyt perspektiv på verden. Du får chancen for at få nye erfaringer, at forstå, hvordan forretning fungerer i forskellige dele af verden, og at have direkte interaktion med andre mennesker end din egen kultur.

Hvad sker der, hvis jeg gør et dårligt stykke arbejde?

Ligesom her i Danmark er det op til dig selv at beholde det job, du har fået. Det er derfor vigtigt, at du gør et godt stykke arbejde. Hvis du mister dit job, er det op til dig at finde et nyt job.


Kan jeg rejse rundt i Australien i forbindelse med min rejse dertil?

I forbindelse med programmet er du bundet til at arbejde i 3-6 måneder. Du kan selvfølgelig tage på korte ture i området på dine fridage, eller bede om lidt ekstra fri. Husk også, at du har 6 måneder til rådighed til at rejse, efter du er færdig med at arbejde. Vi anbefaler derfor, at du sætter lidt tid af til at opleve mere af Australien efter arbejde, inden du vender hjem.


Hvordan kommer jeg til og fra arbejde?

Australien har et veludviklet offentlig transportsystem, der kan tage dig til og fra arbejde. Mange af vores deltagere har boliger i gåafstand fra deres arbejdsplads. Det er ikke obligatorisk, men du kan også købe en cykel for at komme lettere rundt.


Kan jeg få studiepoint til denne rejse?

I nogle tilfælde ja. Men jeg anbefaler, at du kontakter din studievejleder for at få information om de særlige krav og regler, der gælder for dit studie. Vi kan hjælpe dig med at skræddersy dit program, så det opfylder dine krav.


Hvor mange penge skal jeg have med?

De australske myndigheder anbefaler, at du medbringer en startkapital på cirka 30.000 DKK, når du rejser på dette visum. Da du er sikret et job, er det ikke lige så nødvendigt at have den sum, men jo mere du har med, jo sjovere kan du finde på.

Har jeg brug for en rejseforsikring?

Ja! Rejseforsikring er obligatorisk på alle vores programmer. Husk at tjekke, at det dækker dig, mens du arbejder, og hele perioden, du skal være væk. Vi kan hjælpe dig med en god rejseforsikring, hvis du ønsker det.


Skal jeg blive 12 måneder i Australien?

Nej - du bestemmer selv hvor længe du vil være der. Du binder dig til 3-6 måneders arbejde men efter det er du en fri fugl til at gøre hvad du vil. Rejse rundt, opleve landet, tage til New Zealand som turist - kun fantasien sætter grænser.

Hvor gammel skal jeg være for at købe/leje en bil i Australien?

18 år. Nogle selskaber kræver yderligere forsikring, hvis du er under en vis alder.


Har jeg brug for en adapter i Australien?

Ja, du skal bruge et såkaldt tre-benet stik. Elektriciteten er 220-240 volt.


Kan jeg studere i Australien?

Ja, på et Working Holiday-visum kan du studere i op til 4 måneder.


Hvor lang tid tager det for visummet at blive godkendt?

Dette varierer lidt afhængigt af de svar du har givet, men vi får normalt svar inden for en uge eller to.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Australien » Work & Travel Australia All Set

Erik M bestilte Internship Australia. Noe for deg?!