1. 2. 3. 4.

Garantert job i Australien

Garanteret job inden afrejse fra Norge? Få en 6-måneders placering i hotel- eller restaurationsbranchen, eller en 3-måneders placering på et hostel allerede inden du forlader Norge. En fantastisk, ikke mindst sikker start på dit Australien-eventyr!

Læs mere

Work & Travel Australia All Set

At rejse i Australien er en fantastisk måde at opleve kilometervis af strande, tropiske regnskove, kølige byer og masser af solskin. Hvis du kombinerer dette med at arbejde i Australien, er det den perfekte måde at udforske dette fantastiske kontinent. Australien skal ikke besøges, det skal opleves!

Hvad indebærer dette Work & Travel Australia ALL SET-program?
I modsætning til vores standard Work & Travel Australia-program er du sikret beskæftigelse før afrejse, så længe du opfylder kravene. Også på dette program hjælper vi dig med alt det praktiske såsom visum og opholdstilladelse, lokal bank og konto, skattenummer osv. Det betyder, at du kan koncentrere dig om at have det sjovt!
Dette program er opdelt i to efter, hvor meget relevant erfaring du har fra tidligere, og hvor længe du kan arbejde.

  Gæstfrihedsplacering

  Dette er for dig med erfaring fra hoteller og restauranter. Vi finder en lønnet stilling i 6 måneder til dig allerede inden du forlader Danmark. I nogle tilfælde bor du på arbejde i såkaldte "personaleboliger", men hvis dette ikke er tilgængeligt på din arbejdsplads, vil du få hjælp til at finde en bolig tæt på arbejdet. Jo mere erfaring du har, jo bedre, og har du 2 års erfaring fra branchen – eller tilsvarende – er det perfekt.


Vandrerhjemspraktik

Her behøver du ingen tidligere erfaring for at få en placering i 3 måneder, før du forlader Norge. Her får du testet de forskellige afdelinger på arbejdspladsen og din løn er kost og logi.


Måske er det mere vores basisprogram, du leder efter? Så kan du læse mere om det her;

Arbejde og rejser Australien .

Vi søger ansvarlige, pålidelige og venlige mennesker, der har en interesse i at udforske nye steder og møde nye mennesker. Hvis du kan lide at lære nyt og er proaktiv, så er du en god kandidat til dette program! Du behøver ikke en uddannelse inden for turisme og service eller flere års erfaring i service- eller turismebranchen for at søge. Men du skal have relevant erfaring for at få en Hospitality Placement. Det gælder naturligvis også kokke-/restaurant-/lederstillinger. Til disse skal du have relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring for at kunne søge.

Alder

Fra 18 år til 35 år (visumkrav).

Hvem er du

 • Du er indstillet på at arbejde seriøst og leve op til din kontrakt
 • Du taler godt engelsk
 • Du har et åbent sind
 • Du har minimum 6 måneder til rådighed – gerne mere hvis du også vil opleve/rejse rundt i landet
 • Du er pålidelig, ansvarsbevidst og har sans for humor
 • Du er fysisk og psykisk rask
 • Du tager ikke ting så nøje, går ikke op i petitesser
 • Du er mellem 18 og 35 år (visumkrav)
 • Du har en ren straffeattest (visumkrav)
 • Du er ikke forsørger (visumkrav)
 • Du har ikke arbejdet med våben ud over normal værnepligt (visumkrav)
 • Du har gerne lidt erfaring fra servicebranchen (ikke et krav, men en fordel)

Hvilket program i Australien er det rigtige for dig?

Vi har 4 forskellige programmer i Australien, hvor du kan arbejde. Detaljer om de forskellige kan findes på programsiderne, men for at gøre det lidt nemmere har vi sat denne oversigtstabel op. Klik gerne ind på de forskellige sider for at læse mere.


Program Jobgaranti Hjelp med jobb under reisen Bosted klart før avreise Hjelp med bosted under reisen Minimumslengde
Work & Travel Du bestemmer
All Set - Hospitality 6 måneder
All Set - Internship 3 måneder
Farm & Travel 3-4 måneder
Hurtige fakta om Work & Travel Australia All Set
Alder18 -30 år
KvalifikationerHospitality erfaring
LængdeOp til 12 mdr, 3 eller 6 mdr job
JobgarantiJa
Betalt arbejdeJa, på Hospitality Placement
Burde bestillesGerne 6 mdr inden afrejse
Work & TravelSurfingDykningBetalt arbejdeGaranteret arbejdeArbejd på hotel
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Det, der måske har gjort størst indtryk, er, at miljøet blandt dem, der arbejder her, er så godt, og alle virker som så gode venner. Ser frem til resten!

Signe B. Work & Travel Australia All SetOversat

Arbejde

Jobmuligheder

Hvad du kommer til at arbejde med, afhænger af de erfaringer du allerede har.

Alle kan få job i køkken som medhjælper eller i housekeeping. Har man ingen erfaring, skal man regne med at starte her, men med den rette attitude og motivation i jobbet, så kommer man ofte hurtigt videre.

Jobmuligheder kunne være:

Du vil få et Skype interview med vores partner, som ud fra dine kvalifikationer, din indstilling og personlighed, vil finde frem til den rette type job for dig.

Australien er så fedt et land, og du skal opleve rigtig meget, men det er vigtigt at huske på, at det er et regulært job, hvor der regnes med dig. Mød til tiden, gør et godt stykke arbejde – få masser af erfaring og tjen penge imens.

Der vil oftest ikke være mulighed for at holde ferie i den periode, hvor din kontrakt løber, men du kan være i Australien i op til 12 måneder, så du har tid nok til også at rejse rundt og opleve inden eller efter din ansættelse.

Løn og skat
Du må påregne at få mindstelønnen afhængig af job, som er mellem 17-27 AUD pr time. Skat i Australien er 15%.

Arbejdstid
Vi kan ikke garantere hvor mange timer du kommer til at arbejde, men du skal regne med, at der i nogle perioder er stille og i andre er der gang i den. Du kommer også til at arbejde aften og weekend.

Send denne siden til mig som PDF

Rejse

Hvor i Australien
Der er placeringer forskellige steder i Australien afhængig af om du søger i sommer- eller vintersæsonen.

Startdatoer
Alt efter hvilken sæson du ønsker at arbejde i, så aftales startdatoen individuelt. Fra marts til september er det typisk i den nordlige del af Australien placeringerne finder sted. Fra oktober til marts er det i den sydlige del, hvor de bedste muligheder for arbejde er.

Husk de har omvendt sæson end Danmark, så vores vinter er deres sommer. Rejsen tilpasses dog til dig individuelt, så du behøver ikke hænge dig for meget i sæsonerne. De fleste arbejdsgivere vil gerne have dig en hel sæson – 6 måneder.

Ansøgningsfrist
Gerne 4-6 måneder før ønsket afrejse – det tager noget tid at komme igennem hele ansøgningsprocessen med interviews osv. Hvis du er ude efter en afrejse med kort varsel, så kontakt os, så vil vi gerne forespørge for dig. Der er visse typer jobs, der er mange af, og som kan tilbydes hurtigere end andre.

Tidsramme: Fra alle papirer er udfyldt og accepteret og Skype interview er gennemført til et jobtilbud foreligger, går der typisk op til 12 uger. Dette afhænger også af, hvor hurtig du er med din del af ansøgningen. Efter et jobtilbud er accepteret, kan du komme af sted med kort varsel, typisk 2-3 uger.

Jeg har det rigtig sjovt her, jeg har endelig fået landet og fået styr på det! Det, der har gjort størst indtryk på mig, må være nationalparken i Noosa. Det er virkelig ekstremt smukt, fik endda set en koala! Folk her er fantastiske, og jeg er blevet taget så godt imod!

Emma G. Work & Travel Australia All SetOversat

Hvorfor Work & Travel Australia All Set med GoXplore?

 • Vi er de største i Norden på arbejdsferier
 • De fleste af os har boet i Australien i længere tid
 • Vi har eksklusive samarbejder, der garanterer arbejde
 • Spar tid på din rejse, vi tager os af det praktiske
 • Vi er certificerede australske specialister
 • Vi er en sikkerhed at have, hvis der skulle ske noget
 • Opfølgning under hele dit ophold

Bosted

Der er flere forskellige typer placeringer på dette program. En byplacering er uden bolig. Dette skal du ud og finde, men får selvfølgelig hjælp til dette af vores samarbejdspartner. Får du en placering på resort, så er der oftest en medarbejderbolig med, da lokaliteten af resortet ofte er længere væk fra byerne, så man kan ikke bare tage til og fra arbejde. Indkvarteringen er enten en del af din løn eller skal betales ud af den løn du får.

Indkvartering kan være meget basic, og du skal forvente at skulle dele værelse med andre. Du er velkommen til at finde din egen indkvartering eller lade os vejlede dig.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

For at deltage på dette program skal du rejse ind på et Working Holiday Visum, som vi søger for dig. Før du kan få dette visum, er der nogle krav du skal opfylde (se mere under "hvem er du") og du skal ved indrejsen kunne bevise, at du har 5000 AUD til rådighed ved indrejse. Dette kan gøres med en kontoudskrift eller et brev fra banken.

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregne at skulle til en TB undersøgelse og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København. Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca 2.950 kr.

Priser

Start dato i 2023 Pris
3 month unpaid hostel internship 12900
6 month paid hotel placement 14400
Professional Internship 13900
Internship + Work package 15450

INKLUDERET I PRISEN

HVAD ER IKKE INKLUDERET

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Jeg har det rigtig sjovt her, jeg har endelig fået landet og fået styr på det! Det, der har gjort størst indtryk på mig, må være nationalparken i Noosa. Det er virkelig ekstremt smukt, fik endda set en koala! Folk her er fantastiske, og jeg er blevet taget så godt imod!

Emma G. Work & Travel Australia All SetOversat

Aktiviteter i Australien

FAQ

Hvad vil jeg lære på dette program?

Du vil lære om de politikker, systemer og procedurer, som berømte turistdestinationer og luksusresorts i Australien bruger til effektivt at fremme, administrere og udvikle deres forretning. Dette program giver dig mulighed for at få en masse viden og specialisering inden for det område du vælger (kulinarisk/restaurant, gæsteservice, attraktioner/event management, drift/logistik osv.) og få værdifuld indsigt i turisme og rejser.


Kan jeg rejse på Working Holiday visum?

Hvis du får et Working Holiday visum kan du; rejse til Australien inden for 12 måneder fra den dato, visummet blev godkendt, bo i Australien i op til 12 måneder fra datoen for første indrejse, rejse ind og ud af Australien et antal gange i op til 12 måneder fra datoen for første indrejse , arbejde i op til seks måneder for hver arbejdsgiver i Australien og studere op til fire måneder


Jeg har ikke en uddannelse i service, kan jeg stadig søge?

Vi søger ansvarlige, pålidelige og venlige mennesker, der har en interesse i at udforske nye steder og møde nye mennesker. Hvis du kan lide at lære nyt og er proaktiv, så er du en god kandidat til dette program! Du behøver ikke en uddannelse inden for turisme og service eller flere års erfaring i turistbranchen for at søge. Men det er positivt, hvis du har haft nogle erfaringer eller erfaringer, der kan omsættes til kompetencer, som du vil bruge til at søge en af disse stillinger. Den eneste undtagelse er de kulinariske/restaurant/managerstillinger. Til disse skal du have relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring for at kunne søge.


Hvornår skal jeg tilmelde mig dette program?

Vi anbefaler, at du tilmelder dig 4-6 måneder før din ønskede afrejse.


Er overnatning inkluderet i programprisen?

Kost og logi vil variere afhængigt af det sted, du vælger, og det job, du får. De fleste, der deltager i dette program, finder deres eget hjem. Vi vil også give dig information, inden du forlader Danmark med links, tips og tricks til, hvordan du finder dit perfekte hjem i Australien. Hvis du har spørgsmål, når du ankommer, står vores partner til rådighed på deres kontor i Melbourne for at hjælpe dig med din overgang til Australien.
Mange af vores arbejdsgivere tilbyder også boliger. Disse arbejdsgivere er placeret i landdistrikter og på øer. Sig til, hvis du er interesseret i nogle af disse steder.

Hvordan er ansøgningsprocessen?

Når du søger en af stillingerne, vil du blive bedt om at betale et depositum.Når vi har betalt, kontakter vi dig for at besvare nogle spørgsmål, diskutere din ansøgning mere detaljeret og begynde at arbejde hen imod en samtale. Vi guider dig naturligvis på vej, så du kan gøre dit bedste indtryk på potentielle arbejdsgivere. Vi hjælper dig igennem processen, ansøger om visum, planlægger din rejse, bestiller en flybillet og sørger for, at du har alt, hvad du skal bruge inden afrejse.


Hvorfor skal jeg betale for at få et jobtilbud?

For at være klar, er dette ikke kun et job. Det er en mulighed for at udforske en ny kultur og dele din egen med mennesker over hele verden. Hver stilling gennemgås omhyggeligt for at sikre, at du ikke kun får en løn fra erfaringen, men også et nyt perspektiv på verden. Du får chancen for at få nye erfaringer, at forstå, hvordan forretning fungerer i forskellige dele af verden, og at have direkte interaktion med andre mennesker end din egen kultur.


Hvis du ikke finder mig et job, skal jeg så stadig betale programgebyret?

Du skal ikke betale den fulde programpris, hvis vi ikke kan finde et job til dig. Læs vores generelle programvilkår for mere information.
Kan jeg rejse med en ven eller kæreste?Du kan selvfølgelig rejse sammen med en anden. Vi kan dog ikke garantere, at vi placerer dig hos samme arbejdsgiver, men vi vil gøre vores bedste for at placere dig hos samme arbejdsgiver eller i det mindste i samme område. Når du har tilmeldt dig, vil vi give dig mere information om konkrete ønsker, når det kommer til sted og beliggenhed.


Hvor mange dage om ugen og hvor mange timer om dagen vil jeg arbejde?

Du vil i gennemsnit arbejde 30 timer om ugen i hele arbejdsperioden. Hver arbejdsgiver opretter deres vagtplaner forskelligt, men i de fleste stillinger vil du have cirka to fridage om ugen.


Hvad sker der, hvis jeg gør et dårligt stykke arbejde?

Ligesom her i Danmark er det op til dig selv at beholde det job, du har fået. Det er derfor vigtigt, at du gør et godt stykke arbejde. Hvis du mister dit job, er det op til dig at finde et nyt job.


Kan jeg rejse rundt i Australien i forbindelse med min rejse dertil?

I forbindelse med uddannelsen er du bundet til at arbejde i 6 måneder. Du kan selvfølgelig tage på korte ture i området på dine fridage, eller bede om lidt ekstra fri. Husk også, at du har 6 måneder til rådighed til at rejse, efter du er færdig med at arbejde. Vi anbefaler derfor, at du sætter lidt tid af til at opleve mere af Australien efter arbejde, inden du vender hjem.


Hvordan kommer jeg til og fra arbejde?

Australien har et veludviklet offentlig transportsystem, der kan tage dig til og fra arbejde. Mange af vores deltagere har boliger i gåafstand fra deres arbejdsplads. Det er ikke obligatorisk, men du kan også købe en cykel for at komme lettere rundt.


Kan jeg få studiepoint til denne rejse?

I nogle tilfælde ja. Men jeg anbefaler, at du kontakter din studievejleder for at få information om de særlige krav og regler, der gælder for dit studie. Vi kan hjælpe dig med at skræddersy dit program, så det opfylder dine krav.


Hvor mange penge skal jeg have med?

De australske myndigheder anbefaler, at du medbringer en startkapital på cirka 30.000 DKK, når du rejser på dette visum. Da du er sikret et job, er det ikke lige så nødvendigt at have den sum, men jo mere du har med, jo sjovere kan du finde på.


Hvordan er prisniveauet i Australien?

Det er stort set det samme som her i Danmark. Visse ting som alkohol og tobak er meget billigere.


Må jeg tage medicin med på rejsen?

Ja. Jeg anbefaler dog, at du kontakter din praktiserende læge for at få bekræftet på engelsk, at du har brug for disse. Husk også at opbevare dem i deres originale emballage, når du rejser.


Hvad sker der, hvis der sker noget, og jeg skal rejse til en læge i Australien?

Som dansk statsborger har du ret til nødvendig lægebehandling under hele dit ophold i Australien, så længe dit visum er gyldigt. Du skal bruge et Medicare-kort, og du kan ansøge om det i Australien. Du skal have dit pas og visum med dig, samt dokumentation for norsk rejseforsikring. Du kan ansøge om dette på et af de mange Medicare-kontorer i Australien. Hvis du ikke når at ansøge om dette, inden der sker noget, kan du endda ansøge om kortet efterfølgende og få udlægget refunderet. Men husk, at du også skal have en rejseforsikring.

Har jeg brug for en rejseforsikring?

Ja! Rejseforsikring er obligatorisk på alle vores programmer. Husk at tjekke, at det dækker dig, mens du arbejder, og hele perioden, du skal være væk. Vi kan hjælpe dig med en god rejseforsikring, hvis du ønsker det.


Skal jeg blive 12 måneder i Australien?

Det afhænger af, hvor mange steder du vælger. Du forpligter dig til at arbejde 6 måneder på dette program med en praktikplads. Udover det er det op til dig, og visummet, hvor længe du kan blive i Australien.


Skal jeg vaccineres?

Kontakt din læge eller vaccinationsklinik for opdateret information.


Skal jeg have et internationalt kørekort?

For at køre i Australien skal du have et internationalt kørekort. Det kan du nemt få hos DAF. Husk at tage et pasfoto med.


Hvor gammel skal jeg være for at købe/leje en bil i Australien?

18 år. Nogle selskaber kræver yderligere forsikring, hvis du er under en vis alder.


Har jeg brug for en adapter i Australien?

Ja, du skal bruge et såkaldt tre-benet stik. Elektriciteten er 220-240 volt.


Kan jeg studere i Australien?

Ja, på et Working Holiday-visum kan du studere i op til 4 måneder.


Hvor lang tid tager det for visummet at blive godkendt?

Dette varierer lidt afhængigt af de svar du har givet, men vi får normalt svar inden for en uge eller to.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Australien » Work & Travel Australia All Set

Cecilie P bestilte Wildlife Habitat Australia. Noe for deg?!