Tilmelding Work & Travel Australia All Set

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Work & Travel Australia All Set, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg har det rigtig sjovt her, jeg har endelig fået landet og fået styr på det! Det, der har gjort størst indtryk på mig, må være nationalparken i Noosa. Det er virkelig ekstremt smukt, fik endda set en koala! Folk her er fantastiske, og jeg er blevet taget så godt imod!

Emma G. Work & Travel Australia All SetOversat

Hjem » Land » Australien » Work & Travel Australia All Set » Tilmelding Work & Travel Australia All Set

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk