1. Hester og sjiraff. 2. Hester i Zimbabwe 3. Polocrosse i Zimbabwe 4. Elefanter i Zimbabwe 5. Bading med hestene 6. Stallen

Frivilligt arbejde med heste i Zimbabwe

Arbejd som frivillig på vores Horse Management-projekt i Zimbabwe for en oplevelse, du aldrig vil glemme! Her lærer du, hvordan det er at drive en stald i Afrika, samtidig med at du får masser af ridning i den afrikanske bush.

Læs mere

Horse Management

Med den ikoniske afrikanske busk som kulisse vil du deltage i et bredt udvalg af hestebaserede aktiviteter. Lær, hvordan de driver stalde i Afrika, rider på savannen, spiller polo, bader med hestene eller udvikler springfærdigheder - alt dette og mere kan du opleve på vores Horse Management-projekt. Der er kun 15 pladser, og projektet fyldes hurtigt op, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du overvejer rejsen, så kan vi tjekke, om det er ledigt i den periode, du ønsker.

Ryttere på alle niveauer er velkomne, det vigtigste er passion og interesse for heste! Begyndere guides i ridning med almindelig rideundervisning på skolen og stille gåture ude i bushen. For dem med mere erfaring på hesteryg, og for dem, der ønsker at presse sig selv, tilbyder vi mere avancerede muligheder såsom hurtigere hestesafari og muligheder for at konkurrere i eksterne ridekonkurrencer, såsom månedlig springning. Du får erfaring med staldledelse, hvor vores staldteam støtter dig undervejs. Jo længere tid du er på projektet, jo mere ansvar og pligter får du. Du kan for eksempel blive bedt om at lede en gæstetur eller lære noget til de nyere deltagere.

Dette er det ultimative eventyr for enhver heste- og dyrelivsentusiast. Du får en introduktion til det travle, men spændende liv i en afrikansk stald i løbet af den første uge. Trin for trin bliver du guidet igennem dit ugeskema, introduceret til de 35 heste og vist, hvordan alt fungerer. Som med de fleste projekter, vi har, er ikke to dage ens - hver dag byder på nye udfordringer eller opgaver, der skal løses. Her får du masser af muligheder for at "lære på jobbet", og med lidt fleksibilitet får du meget ud af projektet. Dine dage kan være lange, men givende.

Om aftenen kan du blandt andet nyde den afrikanske stjernehimmel omkring bålet. Du bor på samme gård som frivillige på Lions Center, Kids & Lions og Medical & Lions projekter, så aftenerne er meget sociale. Dagene er varierede og giver dig det maksimale ud af dit ophold i Zimbabwe. I weekenden har du mulighed for at tage til centrum af Gweru, spille polo, slappe af ved poolen eller deltage i en af de valgfrie udflugter.

Hvem kan deltage?

Du skal være over 18 år. Der er ingen øvre aldersgrænse. De fleste deltagere i programmet er i alderen 18-35 år. Det er vigtigt, at du er glad for mennesker og dyr, og ikke er bange for at tage en udfordring op. Da du kommer til at arbejde tæt sammen med lokalbefolkningen og med vilde dyr, er det vigtigt at følge de retningslinjer, der er givet. Ikke-stødende tøj og beskeden adfærd er vigtigt. Det er også vigtigt at have gode engelskkundskaber.

Hurtige fakta om Horse Management
Alder18 til 65 år
KvalifikationerFordel hvis du har hesteerfaring
Længde2 til 12 uger
AnkomstBulawayo eller Harare
Antal deltagere15 stk
Burde bestillesGerne 6-8 måneder før
StartdatoSe Start Datoer længere nede
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrLøverNæsehornHesteElefanterArbejd med dyr
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
At tage til Horses & Lions i Zimbabwe var noget af det bedste, jeg har gjort! Du mødte sindssygt sjove mennesker og fik deltaget i helt fantastiske ting! Vil nemt anbefale dette til alle jeg kender (og har)!

Elin Horse ManagementOversat

Arbejdsopgaver

Sådan kan en typisk dag se ud:

Send denne siden til mig som PDF

Boligforhold

Frivillige bor i en 'frivilliglandsby' på projektpladsen, hvor fire frivillige deler værelse. Drenge og piger bor hver for sig, men der er også nogle dobbeltværelser. Toiletter og brusere er fælles. Hvert værelse har tæpper, puder og sengetøj, men medbring din egen sovepose om vinteren, da det kan blive koldt. Dit tøj bliver vasket i vaskeriet af projektets personale og der er også WIFI tilgængelig.

Der er en landsby i nærheden af projektet, hvor du kan få det mest nødvendige i projektperioden. Fordi du bor på selve projektet, har du ikke mulighed for at lave andre aktiviteter om aftenen, medmindre projektet selv tilrettelægger det.

Alle måltider er inkluderet i programprisen og vegetarer, og andre med særlige diætkrav, er naturligvis også velkomne. Maden er international og tilberedes af projektets medarbejdere. Vandet er sikkert at drikke fra hanen. Det er også muligt at købe vand på flaske, hvis du ønsker det, men det er for egen regning. Der er en lille bar på projektet, som byder på mineralvand, øl, chokolade etc. Du vil ved ankomst modtage information om, hvilke regler der er på projektet, om du må færdes i området på egen hånd og generelt om sikkerhed. Der er adgang til TV, video og grillpladser (såkaldte "braaiområder", en afrikansk tradition). Opladning af mobiltelefoner giver ingen problemer, men du skal bruge en adapter. Du kan købe internet i receptionen på gården. Skulle du mod alle odds komme ud for et uheld, vil repræsentanterne transportere dig til det nærmeste sygehus.

Jeg må sige, at det, der har gjort størst indtryk på mig indtil videre, er de mennesker, jeg møder, og kulturen hernede. De har ikke så meget, men er alligevel alle sammen så glade og gør kun det bedste de kan ud fra den situation de er i. Dyrene er også helt fantastiske, især hestene og kattene, man bliver så hurtigt knyttet til dem. Før jeg kom hertil kunne jeg slet ikke lide katte hahah, men nu elsker jeg dem. Hestene er helt fantastiske, de har alle meget karakteristiske personligheder og de bliver også hurtigt glade for dig. Det er også rigtig fedt at møde helt nye mennesker fra hele verden og høre om, hvordan de endte med at arbejde frivilligt for AP. De mennesker, der arbejder her, er også utroligt optaget af, at vi skal have en fantastisk oplevelse, mens vi er her, og de gør alt for, at vi får lavet de ting, vi gerne vil. Det betyder, at de mennesker, jeg møder her, gæster, andre frivillige, men især medarbejderne i AP, har gjort stærkest indtryk.

Felicia Horse ManagementOversat

Hvorfor Horse Management med GoXplore?

  • Du kan kombinere arbejde med heste og løver
  • Du får træning i dyreadfærd og håndtering på stedet.
  • Du kommer til at ride på Savannen
  • Du kommer tæt på elefanter
  • Du får mulighed for at møde lokalbefolkningen og opleve kulturen tæt på
  • Du kan besøge et børnehjem en gang i ugen
  • Du oplevet livet på en afrikansk gård
  • Dine engelskkundskaber bliver forbedret – sproget på projektet er engelsk
  • Du kan tage med på tur til Victoria Falls, Lake Kariba, Great Zimbabwe og Matopos National Park
  • Du får venner for livet

Visum

Du køber ved indrejsen et 30 dages forretningsvisum . Du modtager dette i lufthavnen ved ankomst. Det er vigtigt at have et gyldigt dansk pas, som er gyldigt i mindst 6 måneder. efter hjemkomst til Danmark igen, samt mindst to blanke sider i passet.

Visummet koster USD 30 (enkelt indrejse), USD 45 (dobbelt indrejse) for danskere, og det er vigtigt, at du har dette beløb kontant med hjemmefra. Det er ikke muligt at betale med en anden valuta. Vi sender dig mere information om dette tættere på afrejse.

Hvis du skal arbejde som frivillig i mere end 4 uger, skal du desuden købe en arbejdstilladelse, som koster USD 500. Denne køber du efter ankomst til projektet, når de første 30 dage af erhvervsvisummet er over, og projektmedarbejderne hjælper dig med processen.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Start datoerVær ude i rigtig god tid!

Projektet er meget populært og benyttet også til skoleophold så pladserne er få. Anbefalingen er at du er ude mindst 6 måneder før ønsket afrejse. MEN vi oplever huller her og der så  Tag kontakt til os hvis du ønsker vi skal tjekke om din ønskedato har plads, det gør vi gerne!


Ankomstdage 2024

Januar1, 15
Februar5, 12
Marts4, 11, 18,25
April1, 8,15  22,29
Maj6, 13, 27
Juni3, 10,17,24
Juli1, 8, 15 & 22,29
August5,12, 19, 26
September2,9 16,23,30
Oktober7, 14,21,28
November4, 11, 25
December2,9,16, 23,30

Transport fra lufthavnen

Den nærmeste lufthavn til projektet er Bulawayo International Airport. Du bliver hentet i lufthavnen ved ankomst og transporteret tilbage efter projektets afslutning. Indlogering ud over projektperioden er ikke dækket, så hvis du ønsker at tilbringe et par dage i Zimbabwe før eller efter projektperioden, er dette for egen regning.

Du kan også ankomme til Harare International Airport , men bemærk, at rejsen er en del længere.

Hvis du bestiller en flybillet til den forkerte dato eller klokkeslæt, vil der være et ekstra gebyr for afhentning på USD 250 pr. vej tur/retur Harare og USD 180 tur/retur Bulawayo.


Priser

Start dato i 2024 Pris
2 uger 14550
3 uger 19300
4 uger 24050
5 uger 28200
6 uger 32350
7 uger 36500
8 uger 40400
9 uger 44450
10 uger 48350
11 weeks 52200
12 weeks 56200

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen. Vi anbefaler, at du venter med at bestille din flybillet, til efter du har bekræftet din plads på projektet.

Hvad er inkluderet i prisen?

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Travel reports from Horse Management

Read more travel reports from participants
Projektet var helt fantastisk! Vender tilbage så snart muligheden byder sig! Denne tur er det bedste, jeg har gjort indtil videre i mit liv!

Jannicke Horse ManagementOversat

Aktiviteter i Zimbabwe

Andre ture

Projektet tilrettelægger forskellige aktiviteter og oplevelser under opholdet. Dette er valgfrit og bestilles under dit ophold. Alle rejser og aktiviteter arrangeres under opholdet og er ikke inkluderet i programprisen.

Victoria Falls

En eller to gange om måneden arrangeres en fire-dages tur til Victoria Falls, et af verdens syv vidundere. Turen varer fire dage og koster ca. USD $400 og dækker transport og overnatning i Victoria Falls. Du bør medbringe et sted mellem USD 300-500 til at dække måltider og aktiviteter under rejsen. Denne tur er valgfri og skal bestilles efter ankomst til gården.

Matopos National Park

Tag med på en dagstur til nationalparken Matopos National Park, hvor du kan deltage i en safari til fods. Forhåbentlig ser du blandt andet næsehorn. Turen koster USD 125 per person og bestilles efter ankomst til gården.

Lake Kariba

Du kan komme med på en fire-dages, tre-nætters tur til den smukke sø Kariba, som er et af Zimbabwes smukkeste steder. Du tilbringer dit ophold i en sød husbåd og kan slappe af i fredelige omgivelser. måske vil du bruge dagene på at fiske eller måske vil du hellere holde øje med eksotiske dyr. Der er helt sikkert 'masser' af elefanter, flodheste og krokodiller. Turen koster USD 425 per person og bestilles efter ankomst til gården.

The Great Zimbabwe

Tag med på en dagstur til UNESCOs verdensarvssted og lær masser af spændende og interessante ting om historien og kulturen i landet Zimbabwe. Turen koster USD 125 per person og bestilles efter ankomst til gården.

FAQ

Hvorfor betale for at være frivillig?

Der er en række omkostninger, der opstår i forbindelse med dit ophold, f.eks. transport, kost og logi, planlægning, information osv. Derfor betaler du en programpris til dækning af disse omkostninger. Det du betaler inkluderer også donationer til projektet og vores omkostninger i Danmark. Det meste af det, du betaler, går til vores lokale samarbejdspartnere, hvilket igen er med til at skabe flere job i de lande, hvor vi har programmer. I mange tilfælde er frivillige – både hvad angår arbejdskraft og penge – den eneste grund til, at programmerne har mulighed for at fortsætte driften. De programmer, vi tilbyder, drives ofte af ildsjæle, som virkelig brænder for det, de laver, normalt uden nogen form for statsstøtte. Når du arbejder som frivillig, får uddannelserne gratis arbejdskraft, hvilket er en stor hjælp.

Hvor mange lommepenge skal jeg bruge?

Da al kost og logi er inkluderet i programprisen, behøver du ikke meget ekstra. Vi anbefaler ca. 800 kr. om ugen i projektperioden. Ønsker du at deltage i ekstra ture eller udflugter, som ikke er en del af projektet, skal du betale for disse særskilt.

Hvordan er kommunikationsmulighederne på projektet?

Projektet tilbyder wifi mod betaling. Internetadgang og telefondækning kan til tider være lidt op og ned.

Skal jeg have en rejseforsikring?

Ja. Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring , der dækker arbejde på frivillige projekter.

Skal jeg medbringe mit eget myggenet?

Projektet er placeret i lavrisikoområder og myggenet er derfor ikke nødvendigt i forhold til malariamyg. Der er meget lille chance for malariamyg på projektet. I Victoria Falls er der malariamyg, så tager du dertil er myggenet nødvendig.

Kan jeg hæve penge på projektet?

Der er ingen mulighed for at hæve penge fra projektet, men du kan hæve i en hæveautomat i Gweru by en gang om ugen. Alle frivillige på får mulighed for at gå i supermarked og hæveautomat hver lørdag formiddag. Skal du med på turen til Victoria Falls under dit ophold, kan du betale dette med kort

Hvilken valuta bruges i Zimbabwe?

Den lokale valutaen hedder USD (Amerikanske Dollar). Du skal derfor veksle om til USD i Danmark før afrejse og have med på rejsen. Det er vigtig at alle sedlerne er fra 2006 eller nyere og at sedlerne er så lave som mulig. (så undgå 50+100 USD sedler da de kan være svære at bruge).

Har jeg brug for vacciner?

Vi anbefaler, at du kontakter din læge for at få korrekte vaccine oplysninger. Zimbabwe er et malarialand, men projektet ligger i et lavrisikoområde. Det er meget usandsynligt, at der er malariamyg der. Det er derfor helt op til hver enkelt frivillig selv at bestemme angående malariatabletter. Skal du med til Victoria Falls under dit ophold, skal du have malariatabletter til den tur. Vi anbefaler så 'malarone'-typen. Går du med tanker om en tur over grænsen til Botswana eller Zambia under rejsen, anbefaler vi, at du tager gul feber-vaccinen forud for rejsen. Husk at tage vaccinationsbogen med på rejsen, da denne skal fremvises ved grænseovergangen. Der er ingen myggenet på projektet, men du kan medbringe dit eget, hvis du ønsker det. Udover dette anbefaler projektet kraftigt, at man tager stivkrampevaccinen og rabiesvaccinen. Det kan også være en god idé at tage hepatitis A og B, samt den drikkelige vaccine Ducoral (mod e-colibakterier og kolera).

Skal jeg indsende en politiattest?

Fordi mange af deltagerne i Horse Management vælger at besøge vores sociale projekter i nærheden, er der indført en regel om at alle deltagere skal sende en politiattest ind. Du ansøger om dette online og sender derefter en kopi af certifikatet til GoXplore, når det er klar.

Hvilke klær bør jeg pakke?

Det er vigtigt, at du pakker behageligt tøj, som du ikke er bange for går itu. Du kommer til at arbejde i lokalsamfundet, med dyr og generelt landbrugsarbejde, og tøjet kan derfor blive både snavset og beskadiget. Generelt anbefales det at medbringe tøj, der ikke er stødende, når man rejser til andre kulturer, herunder Zimbabwe. Vis ikke for meget hud, f.eks. bryst, mave, lår etc. Du vil mærke, at du automatisk får mere respekt og måske endda flere arbejdsopgaver, hvis du følger retningslinjerne og klæder dig respektfuldt. Vi anbefaler, at du ifører dig en t-shirt og bukser/nederdele, der dækker dine knæ, når du arbejder i lokalsamfundet. Det er vigtigt, at du ikke går på arbejde i korte shorts eller nederdele, mavetoppe eller meget lavt skåret tøj. Du kan klæde dig i hvilke farver du ønsker, når du arbejder med børn, men vi anbefaler, at du er opmærksom på farvekoderne, når du er sammen med dyrene i weekenden. Om aftenen kan du have på, hvad du vil, men det er nok en god idé at tage lange bukser og trøjer på, så du dækker dig for myggene. (ikke malariamyg, men almindelige myg).

Hvordan er årstiderne?

Zimbabwe har de modsatte årstider fra Danmark, så det er vigtigt, at du pakker efter, hvilken tid på året du skal rejse. Det er mest et solrigt liv i Zimbabwe, hvor den bedste periode er fra midten af september til november. Det er deres sommer. Klimaet varierer med landets topografi. December til april er den varmeste årstid og er for det meste varm, men det kan også regne lidt, da det er regntiden. Maj til august betragtes som vintermåneder, og temperaturen kan falde til nul. Dette gælder især om aftenen og natten. Vi anbefaler derfor, at du medbringer varmt tøj og gerne også uldent undertøj. Medbring også en sovepose om vinteren (mellem april og september). Medbring gerne både et par lukkede sko (tennissko) og et par gode sandaler. Hvis du vil tjekke temperaturen inden afgang, kan du tage et kig på www.yahooweather.com

Må jeg ha med adapter?

Ja, du skal bruge en adapter til Zimbabwe. Du kan købe dette i rejsebutikker, lufthavne eller finde det online.

Kan jeg få vasket mit tøj?

Projektet tilbyder vask af tøj under opholdet. Du afleverer snavset tøj til medarbejderne på vaskeriet, og du kan få det vasket, tørret og foldet 24 timer senere. Projektet tager nu betaling for denne service og koster USD 5 pr. 'load'. Dog skal du selv vaske dit undertøj.

Er det farlig at rejse til Zimbabwe?

GoXplore forholder sig i alle lande til Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Zimbabwe har ikke været på UMs liste på mange år og vi oplever situationen i landet som meget stabil. Tag gerne kontakt med os hvis du har spørgsmål angående dette.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Zimbabwe » Horse Management

Christian H bestilte Work & Travel New Zealand. Noe for deg?!