Mange tak Bali!

Følgende rejse rapport er skrevet af en GoXplore deltager fra et andet land og er automatisk oversat. Teksten kan derfor lyde lidt anderledes end normalt.

De tre bedste uger i mit liv! Sådan vil jeg kort beskrive de tre uger, jeg tilbragte på Bali.

Jeg startede med en introduktionsuge i Pejeng, Ubud, hvilket var rigtig sjovt. Jeg og de andre nytilkomne til boligen blev budt hjerteligt velkommen af koordinatorerne og de andre frivillige. Vi fandt på en masse sjove ting hver dag, såsom balinesisk madlavning og besøg i Holy Water Temple og rismarkerne. En rigtig god blanding af kultur, tradition, natur og eventyr er introduktionsugen.

Det var nemt at føle sig godt tilpas med alle andre, der var med på turen, da alle har en meget positiv og social indstilling, og man kom hurtigt tæt på hinanden. Den næste uge boede jeg det samme sted, men havde i stedet Bali Adventure week, som var spækket med sjove eventyr. Blandt andet rafting gennem en ufattelig smuk jungle. Det var noget af det sjoveste, jeg nogensinde har gjort. På trods af alle aktiviteterne i de første to uger, var der god tid til fritid til enten bare at slappe af ved poolen eller opdage Bali på egen hånd. Mine venner og jeg lejede villaer sammen i weekender i Seminyak og Canggu. Der var følelsen meget anderledes end Ubud, da det var mere turist- og strandvibes. Men vi havde det rigtig sjovt der, så jeg kan varmt anbefale det.

Sidste uge tilbragte jeg i Nusa Penida som er en utrolig smuk ø.Der arbejdede vi som frivillige med skildpadder og det var meget givende og sjovt! Skildpadderne er så søde og det er super sjovt at rense deres små "pools" og fodre dem mm. Nusa Penida er meget mere stille end Bali, men miljøet her er utroligt, og at besøge Angels Billabong og Kelingking-stranden er et must!

Samarbejdspartneren på stedet på Bali er fantastisk, og det er også GoXplore, der organiserer alt på forhånd. Jeg har følt mig så tryg ved at rejse med GoXplore og er altid blevet hjulpet og har virkelig kunne stole på dem.

Jeg har fået vidunderlige minder og venner for livet på kun tre uger! Mange tak Bali!
//Miriam

Rejse rapport fra 2019 (Oversat)

Vil du prøve noget lignede?! Denne rejserapport er fra Frivillig Bali.

Hjem » Rejsebrev » Mange tak Bali!

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk