Emmy på Bali

Følgende rejse rapport er skrevet af en GoXplore deltager fra et andet land og er automatisk oversat. Teksten kan derfor lyde lidt anderledes end normalt.

Indonesien eller Bali har aldrig stået øverst på listen over lande, jeg gerne ville besøge. Generelt har min interesse for Asien været svag, det er primært den spansktalende verden og så Afrika, der har fanget mit øje. Det var også din, at jeg planlagde, at mine rejser skulle tage på nu under mit sabbatår, men efter at have besøgt Sydafrika sidste år følte jeg, at jeg ville prøve noget helt nyt i stedet for at vende tilbage til Afrika (selvom jeg elskede hvert minut der).

Det var sådan, jeg ved et uheld opdagede GoXplores program på Bali, og at gå dertil kan jeg nu sige bagefter er en af de absolut bedste beslutninger i mit liv. Jeg har tilbragt 3 helt fantastiske uger der, og selvom jeg gerne ville, er der ingen måde, jeg kunne beskrive med ord alle de fantastiske ting, jeg oplevede.

Jeg har mødt mennesker og fået venner fra stort set hele verden. Jeg har gået blandt rismarker, og jeg har ligget på kridhvide strande og savlet på saften af en kokosnød. Jeg har besøgt templer og travle markeder. Jeg har tilbragt lange aftener i forskellige barer og restauranter med mine venner og nydt helt fantastisk mad og drikke.

Men frem for alt fik jeg del i balinesernes kultur og hverdag, hvilket er en så utrolig værdifuld oplevelse, og udover at mine engelskkundskaber blev væsentligt forbedret, fik jeg også lært det grundlæggende i det lokale sprog, Bahasa . De to uger, jeg tilbragte i den lille skole i landsbyen Kelusa, er for evigt indgraveret i min hukommelse, selvom arbejdet selvfølgelig var hårdt og krævende, var det også meget sjovt.

Jeg kunne fortælle dig så meget mere, men jeg vil bare sige: Hvis du overvejer at tage afsted, så gør det! Du vil være træt, forvirret og måske endda bange til tider før alle de nye ting, men tro mig. Det er så det værd! Det vil være en af de mest fantastiske oplevelser i dit liv, kan jeg garantere. Ved at arbejde som frivillig og opholde dig i længere tid ét sted, får du en helt anden indsigt og forståelse af landet, end hvis du kun tager en uge eller to til et af de største turistmål.

Rejse rapport fra 2017 (Oversat)

Vil du prøve noget lignede?! Denne rejserapport er fra Frivillig Bali.

Hjem » Rejsebrev » Emmy på Bali

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!