Edles tur til Bali 2018

Følgende rejse rapport er skrevet af en GoXplore deltager fra et andet land og er automatisk oversat. Teksten kan derfor lyde lidt anderledes end normalt.

Jeg er nu vendt hjem efter 4 dejlige uger på Bali, hvor jeg underviste i hygiejne og sundhed til en klasse bestående af 15 drenge og 2 piger. Nogle dejlige børn, fulde af energi og motivation! Jeg har nydt hver eneste dag på projektet, og jeg glæder mig hver dag til at starte på arbejde for at møde disse børn igen.

Vi havde forskellige emner hver dag, alt fra håndhygiejne, kropsdele, bakterier, hjernen og følelser. Undervisningen foregik på engelsk, hvilket var en udfordring – men gudskelov for kropssproget! Vi fik også god hjælp af vores koordinator til eventuel oversættelse.

Bali selv var et utroligt vidunderligt sted at rejse til, altid noget at opdage! Mødte så mange vidunderlige mennesker, fik venner for livet, og minder, jeg kan leve på i meget lang tid. Tilbage med kun positive tanker, og anbefaler alle at gøre noget lignende dette. En vidunderlig måde at lære dig selv og andre at kende! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg gør sådan noget igen. Tak for alt!


adelig

Rejse rapport fra 2018 (Oversat)

Vil du prøve noget lignede?! Denne rejserapport er fra Frivillig Bali.

Hjem » Rejsebrev » Edles tur til Bali 2018

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk