Internship Australia

Praktik i Australien

Brug for praktik i forbindelse med din uddannelse eller bare lyst til at samle noget erhvervserfaring i udlandet mens du oplever hverdagen Down Under så få skæddersyet din praktik gennem os.

Læs mere

Internship Australia

Australien er vores mest populære praktikdestination, og det kan vi godt forstå. Her der alt hvad et ungt hjerte kan begære!

Vores australske samarbejdspartner har i mange år placeret unge i praktik i Sydney og omegn. Vi finder ulønnede praktikpladser indenfor et stort antal brancher, lige fra marketing, ingeniør, administration over til socialt arbejde, miljø, kultur, turisme og meget mere. Vi tager selvfølgelig specielt udgangspunkt i dine kvalifikationer og ønsker og eventuelle krav fra din uddannelsesinstitution.

Australien er kæmpe stort og Sydney alene er på på størrelse med Fyn, så langt de fleste placeringer er her , men vores partner udvider løbende og afhængig ad hvilken branche du søger placering indenfor kan Melbourne eller Brisbane også komme på tale, noget mindre men stadig storby så du simpelthen får den store pulserende storby feeling, samtidig med du kan opleve Australiens fantastiske og enestående natur, de lækreste surf-strande og selvfølgeligt de skønne australiere. Alt sammen samtidig med du får brugbar erhvervserfaring med hjem og forbedrede engelskkundskaber, som giver dig en "edge" i forhold til alle andre unge og som vil pynte gevaldigt på dit CV.

Hvem er du?

Praktikantens profil: Den ideelle praktikant er moden, ansvarsbevidst, fleksibel, udadvendt, målrettet, hårdt arbejdende og omgængelig, god til at tale med andre og kan tilpasse sig i et fremmed arbejdsmiljø. Foruden ovennævnte er det vigtigt, at du behersker engelsk godt. Er du ikke god til engelsk, så skal du være forberedt på, at det er sværere at placere dig, da virksomhederne vil være sikre på, at du kan klare opgaverne, de giver dig. Det er også vigtigt at være åben og imødekommende overfor alle de nye spændende mennesker, du skal møde.

Grib chancen og kontakt os i dag – vi tager selvfølgelig en gratis og uforpligtende snak med dig om dine praktikdrømme! Vi kan desværre ikke placere indenfor sundhedssektoren, da visumreglerne ikke tillader dette.


Hurtige fakta om Internship Australia
Alder18-35
KvalifikationerGode engelsk kundskaber
Længde3-6 måneder
AnkomstÅret rundt, på nær december-Januar
JobgarantiJa ulønnet praktik
Burde bestillesmin. 3 måneder før ønsket afrejse
PraktikGaranteret arbejde
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Her går det fremragende. Sydney er helt fantastisk og jeg overvejer at komme tilbage når jeg har afsluttet min uddannelse i Danmark.

Frederikke Bahnsen Internship Australia

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil selvfølgelig være forskellige i forhold til, hvor du får praktikplads og hvilke kvalifikationer og ønsker du har. Du vil få relevante opgaver for din erfaring, hvor det kan lade sig gøre, og i øvrigt indgå som en del af teamet og arbejdsmiljøet. Alle vores erfaringer viser, at virksomheden ikke blot ønsker sig gratis arbejdskraft, men at man seriøst overvejer om praktikanten kan trives og udvikle sig i praktikken. Virksomheden gør sig umage for at give praktikanten en god oplevelse!

Arbejdstid
Dine arbejdstider afhænger af, hvor du kommer i praktik og vil blive aftalt imellem dig og din kontaktperson i virksomheden. Du vil typisk skulle arbejde, når de andre ansatte arbejder, så du får den fulde oplevelse af hverdagen på arbejdspladsen.

Dette program findes i to versioner:

Ulønnet praktik: fuld tid op til 40 timer /uge - Dette er til dem der skal have praktik som en del af deres uddannelse og har specifikke krav der skal opfyldes for at praktikken kan godkendes af din uddannelsesinstitution.
Ulønnet praktik + work: max 18 timer/uge + muligheden for at tage et lønnet fritidsjob ved siden af - Til dig der ønsker at samle praktisk erhvervserfaring eller ønsker at snuse til en branche før eventuelt valg af videregående uddannelse.

Har du et ønske om fuldtidspraktik, selvom det ikke er en del af din uddannelse, så skal du kigge mere på vores praktik program på New Zealand - her er reglerne anderledes og mulighederne flere.

Send denne siden til mig som PDF

Startdatoer

Praktik kan startes årets rundt, som det bedst muligt passer dig.

Perioden mellem midt December til midt Januar er dog lukket, da de fleste firmaer her afvikler sommerferie.

Ansøgningsfrist
Gerne 3-4 måneder dog maks. 6 måneder før ønsket start dato, vil vi gerne have din ansøgning. Vi kan ind imellem placere med kortere varsel, så kontakt os, hvis du gerne vil af sted hurtigt, og vi vil undersøge dine muligheder. Hvis en ansøgning modtages med kort frist, vurderes det individuelt, om praktikken kan gennemføres. Ansøgninger behandles først, når al nødvendig dokumentation er modtaget – husk, at alt skal oversættes til engelsk!

Ja, jeg føler at jeg har lært meget om behandling og kommunikation og hvor svært det kan være at havne i en ny kontekst, hvilket jeg synes er en fordel når man arbejder i socialt arbejde, det er vigtigt at være ydmyg og sætte sig ind i sig selv med klientens situation.

Viola Internship AustraliaOversat

Hvorfor Internship Australia med GoXplore?

  • Udenlandsk erhvervserfaring
  • Du prøver at stå på egne ben i et fremmed land
  • En oplevelse for livet
  • Skræddersyet praktik ud fra dine ønsker
  • Nye sprogkundskaber
  • Du kommer hjem med rygsækken fuld af gode minder
  • Du lærer en masse om Australiens kultur

Boligforhold

I forbindelse med dit ophold i Australien kan du vælge selv at arrangere indkvartering, men du kan også få hjælp gennem vores partner.

Vælger du at få vores hjælp vil du blive spurgt ind til hvilken type indkvartering du foretrækker, f.eks. homestay, studenterbolig, vandrerhjem osv. Det er ikke alle muligheder der kan lade sig gøre i alle byer, men det tager vi senere i processen når vi kender din placering. Man vil selvfølgelig forsøge at arrangere din indkvartering så tæt på praktikpladsen som muligt, men det er ikke altid muligt, og så må du være indstillet på transport på op til en time til praktikpladsen.

Du skal selv betale for indkvartering og kost under dit praktikophold.

Prisen for indkvartering er forskellig afhængig af type og om der er måltider inkluderet. Da man skal betale det fulde beløb inden afrejse, vælger de fleste kun at booke indkvartering for det første stykke tid for så at se om de selv kan finde noget efter ankomst. Dog kan vi varmt anbefale at man vælger den fulde periode grundet boligsituationen og de meget høje priser der er i de fleste storbyer i Australien.

Vælger du at vi hjælper dig med indkvarteringen kan du tilkøbe afhentning i lufthavnen, prisen på dette afhænger af om du skal downtown på vandrehjem eller til et homestay. Du får mere information om dette senere i processen.


Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Et praktikophold i Australien kræver et Working Holiday visum, også selvom praktikken er ulønnet.

Visummet er gyldigt i 12 måneder uanset hvor længe, du er i praktik og gives éngang i livet. Man må arbejde i op til 6 måneder for den samme arbejdsgiver. Efter ansøgning modtager du papirer til visumansøgning. Vi søger visummet for dig – bare rolig.

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år, er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregne at skulle til en TB undersøgelse, og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København . Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca. 3.000 kr.

Bemærk, at de australske myndigheder kræver, at man har et beløb svarende til 5000 AUD ved indrejse til Australien. Et Working Holiday visum tillader ikke, at man er mere end 6 måneder ved den enkelte arbejdsgiver, så dette er det maksimale tidsrum, vi kan formidle en praktikplacering i. Man må opholde sig i Australien i op til et år, og hvis man har lyst til at blive og rejse rundt og opleve Australien eller tage fuldtids lønnet arbejde efter sin praktik, er det også muligt.

Godkendelse af visum er udelukkende op til de australske myndigheder. GoXplore søger visummet på dine vegne, men har ingen indflydelse på resultatet.

Priser

Start dato i 2024 Pris
Ulønnet praktik 14550
Praktik 20 timer + Work 15850

Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen. Vi anbefaler, at du venter med at bestille din flybillet, til efter du har bekræftet din plads på projektet.

Prisen er den samme uanset længden af dit praktikophold. Dog skal du påregne større udgifter til bolig og mad og forsikring jo længere dit ophold er.

Hvad er inkluderet i prisen?

HVAD ER IKKE INKLUDERET

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Travel reports from Internship Australia

Read more travel reports from participants
Alt var godt organiseret og alle spørgsmål blev altid besvaret relativt hurtigt. Min praktik var meget interessant, og jeg ville uden tvivl køre med GoXplore igen.

Alexandra Internship AustraliaOversat

Aktiviteter i Australien

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Australien » Internship Australia

Siste nyhed: Praktik i udlandet som Veterinærsygeplejeske