Tilmelding Internship Australia

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mit navn er Linda og jeg er ansvarlig for Internship Australia, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg arbejdede ni til fem, men de er meget mere afslappede i Australien. På en måde er det fantastisk, men det kan også være frustrerende. I weekenden opdagede jeg nye sider af landet. Favoritten var at vandre i Blue Mountains National Park, som er indhyllet i en blålig dis fra fordampende eukalyptustræer. Der er en masse nationalparker og fede ting tæt på. Der er også mange smukke strande i nærheden af Sydney, hvor du kan svømme og surfe.

Petter Internship AustraliaOversat

Hjem » Land » Australien » Internship Australia » Tilmelding Internship Australia

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!