Min Bali tur, det bedste jeg har gjort indtil videre

Følgende rejse rapport er skrevet af en GoXplore deltager fra et andet land og er automatisk oversat. Teksten kan derfor lyde lidt anderledes end normalt.

Det startede med en uge fyldt med ny viden om øen Bali og de mennesker, der bor der. Det var meget interessant, lærerigt og nyttigt i mange situationer at lære om deres sprog, kultur og religion. Jeg følte, at efter den uge ville jeg lære mere og se endnu mere af smukke Bali.

Så var der en uge med yoga. Det var også en stor oplevelse. Det føltes som at blive født på ny; du følte dig stærkere og fandt samtidig en ro i din krop. Selvom jeg har dyrket yoga i nogle år, følte jeg, at der var så meget mere at lære. Især på en spirituel og religiøs måde. Denne yogauge er helt klart noget, jeg anbefaler til dem, der er stressede eller dem, der gerne vil lære mere om yoga.

Den sidste uge bestod af frivilligt arbejde med skildpadder. For mig var det noget af det bedste, jeg har gjort! At arbejde med skildpadderne gav mig en masse glæde og motivation til at hjælpe og gøre en forskel. Øen vi var på var så smuk, ligesom Bali, men mere som et fredeligt paradis. Jeg vil dertil igen og opleve smukkere udsigter og have flere eventyr der samt besøge skildpaddebevaring for at se, hvordan skildpadderne har det.

Min rejse til Bali har været den bedste, jeg har gjort indtil videre. Jeg har udviklet mig og føler mig stærkere som person. Dette vakte også min interesse for at opdage mere af Bali og andre dele af verden. Der er så meget mere at se af verden!

Gemma (fra juli-august 2018)

Rejse rapport fra 2018 (Oversat)

Vil du prøve noget lignede?! Denne rejserapport er fra Frivillig Bali.

Hjem » Rejsebrev » Min Bali tur » det bedste jeg har gjort indtil videre

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!