Gisela - virkelig et minde for livet!

Følgende rejse rapport er skrevet af en GoXplore deltager fra et andet land og er automatisk oversat. Teksten kan derfor lyde lidt anderledes end normalt.

Min tur til Bali var min første gang som frivillig, og jeg fortryder ikke et sekund. Turen har givet mig alt fra oplevelse til masser af skønne minder og nye venner.

Turen startede med en uges introduktion. Så lærte vi en masse om kulturen, sproget og lærte at lave indonesisk mad. Vi fik blandt andet besøgt rismarker, abeskov og markedet i Ubud. I løbet af introduktionsugen lærer du også de andre frivillige at kende så godt som muligt!

Arbejdede i to uger med undervisning i en børnehave. Og tilbragte en uge på Nusa Penida, hvor jeg arbejdede med skildpadderne.

I weekenderne rejste vi meget. Nogle steder, vi tog til, var Seminyak, Sanur og Uluwatu. Vi besøgte også blandt andet Tanah Lot Temple, Tegallalang risterrasse og Kelingking Beach.

Skal opleve så meget, så det er svært at tage det hele ind. Jeg er så glad for, at jeg gjorde det, virkelig et minde for livet!

Rejse rapport fra 2017 (Oversat)

Vil du prøve noget lignede?! Denne rejserapport er fra Frivillig Bali.

Hjem » Rejsebrev » Gisela - virkelig et minde for livet!

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!