1. Work & Travel South Korea 2. 3. 4. 5. 6.

Tag på working holiday i Sydkorea

Arbejd og rejs i Sydkorea i op til et år. Sydkorea er i front når det kommer til virale trends med sin K-pop, K-beauty, K-dramas, K-mode, teknologiske fremskridt og lækker mad, men der er så meget mere at opleve i dette fantastiske land.

Læs mere

Work & Travel Sydkorea

Velkommen til det farverige Sydkorea! Arbejd og rejs i Sydkorea i op til et år med et Working Holiday-visum. Oplev dette land rigt på kultur, mad og popkultur, som du bare ikke kan få nok af. Tag et sprogkursus, lær nye mennesker at kende og skab livslange minder. Hvad venter du på? Dare to GoXplore!

Den koreanske bølge er blevet et globalt fænomen takket være sociale medier, hvor nye trends fra Sydkorea dukker op og spreder sig hver dag. Uanset om du er interesseret i koreansk popmusik, dramaer, mode, makeup, mad eller kultur, er dette et perfekt land at rejse til. Du kommer aldrig til at kede dig her.

Med en befolkning på 2,5 millioner er Daegu Sydkoreas tredjestørste by, klemt inde mellem Seoul og Busan. Atmosfæren i det centrale Daegu med sine barer, klubber, butikker og markeder samt Buk-Gu-distriktet er præget af et ungt studieliv. Daegu er kendt som landets bedste studenterby og tiltrækker derfor mange internationale studerende. På grund af mængden af studerende i byen er leveomkostningerne væsentligt billigere end i Seoul.

Daegu er også en industriby, hvor fremstilling af elektronik, avanceret teknologi og mode- og tekstilindustri skaber gode jobmuligheder inden for let fabriksarbejde og logistik for folk med et gyldigt Working Holiday-visum.


En kunstscene har udviklet sig i Daegus Bongsan-dong-distrikt. Generelt har byen en ung, kreativ og livlig atmosfære. Daegu er vært for begivenheder og festivaler hele året, såsom Daegu Fashion Fair, Asian Bodypainting Festival, Daegu Chimac Festival, Daegu International Music Festival, Colorful Daegu Festival i maj og Daegu International Jazz Festival.

I udkanten af Daegu er der landsbyer og byer med historisk betydning, buddhistiske templer og bjerge som Palong-san, der kan besøges af turister.

Byen har et fugtigt, subtropisk klima med varme, regnfulde somre og kølige, tørre vintre. Med vores program i Daegu finder du en introduktion til koreansk kultur og samfund. Vi hjælper dig også med at finde et job.

Hvem kan deltage?

Med vores Work & Travel-program får du chancen for at arbejde og rejse i Sydkorea i op til et år. Vi hjælper dig med at finde et job og står til rådighed som støtte under hele din rejse. Hvis du booker hos os, er den første måneds overnatninger på et pensionat i det centrale Daegu inkluderet i begyndelsen af dit ophold og fire ugers koreansk sprogkursus. Her har du mulighed for at lære andre deltagere fra programmet at kende og knytte nye venskaber.

På vores introduktionsmøde får du al den hjælp og information, du har brug for for at arbejde og rejse i Sydkorea. Mærk den tryghed, der følger med at have et firma, der er der for at give dig råd og hjælp undervejs på din rejse.

Hurtige fakta om Work & Travel Sydkorea
Alder18-30 år
KvalifikationerGode engelsk kundskaber, smule koreansk en fordel
Længdeop til et år
AnkomstSeoul
Betalt arbejdeJa
Burde bestilles6 måneder inden afrejse
Work & TravelUndervisningBetalt arbejde
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Job

I Daegu og det omkringliggende område er der flere store virksomheder som Samsung og Coupang, der ansætter personale med ringe eller ingen kendskab til det koreanske sprog til simple opgaver såsom pakning af produkter til forsendelse, lastning og losning af varer eller mærkning af produkter. Sådanne jobs kan organiseres allerede i introduktionsmåneden. Jobstart er muligt, så snart dit udlændingekort er blevet udstedt (tager ca. 3 uger).

I landdistrikter uden for Daegu kan der organiseres forskellige job med virksomheder, der modtager offentlige midler til at stimulere landdistrikternes økonomi.

Husk, at du selv skal kontakte virksomhederne og deltage i en jobsamtale, men vi tilbyder midler til at forberede dig på disse. Du får blandt andet støtte fra os til at finde passende jobs og personlige tips til en vellykket ansøgning. For disse job får du normalt den lovlige mindsteløn, som er 9.160 KRW i timen på landsplan.

Et Working Holiday-visum giver dig mulighed for at arbejde i maksimalt 25 timer om ugen. Arbejdet skal ses som en anden del af rejsen, hvor den primære grund til at være i Sydkorea er at rejse og lære sproget. Nogle job, der kræver en professionel licens, kan ikke udføres på et Working Holiday-visum, dette inkluderer fremmedsprogsundervisning og madlavningsjob. Vi opfordrer alle til at gøre en indsats for at lære det koreanske sprog, hvilket i høj grad udvider udvalget af ledige job.

Almindelige job i Sydkorea for personer med Working Holiday visum:

I Sydkorea er befolkningen relativ ung og der er en forventning om at man snakker deres sprog hvis man vil have et job. Hvis dette ikke tiltaler dig skal du måske overveje om Working Holiday i Japn er mere din stil - her er der masser af jobs til internationale unge mennesker også uden de store Japanske sprogfærdigheder - dette program kan du læse mere om her.

Send denne siden til mig som PDF

Start datoer


Startdatoer i 2024Hvorfor Work & Travel Sydkorea med GoXplore?

  • Al den hjælp, du behøver, før og under dit ophold for at arbejde og rejse i Sydkorea
  • Hjælp til at søge Working Holiday visummet
  • Meet n Greet i lufthavnen i Seoul
  • Språkkurs inkluderad
  • 28 nætters indkvarteting inkluderet ved ankomst
  • En social aktivitet eller udflugt inkluderet hver uge!
  • Få venner for livet!
  • K-Pop, K-Culture, K-Drama, K-Movies! Få kulturen helt ind under huden

Boligforhold

Programdeltagere bor i et gæstehus i Daegu beliggende. Vores partner har en aftale med to forskellige steder, begge i samme blok midt i Daegu centrum, kun 3 minutters gang fra Jungangno Metro Station og i gåafstand til mange barer, klubber, butikker, indkøbscentre og den største shoppinggade.

Pensionatet drives som en social virksomhed og er velegnet til unge rejsende. Hele 20 % af indtægterne går til nordkoreanske flygtninge. Pensionatet har sovesale (6–8 pers.) og dobbeltværelser. Derudover er der mulighed for at leje et komplet lokale til vores deltagere. Sovesalene har eget badeværelse med toilet og varmt brusebad samt varme og aircondition. Håndklæder, lagner, toiletpapir, shower gel, shampoo, tandpasta og hårtørrer leveres. På hvert sted er der fælles køkken, fælles samlingsområde, vaskemaskine til fri afbenyttelse inklusiv vaskemiddel, tagterrasse med havemøbler, reception med lokalt personale i dagtimerne, trådløst internet og bagageopbevaring.


Efter den første måned skal du selv til at sørge for indkvartering. Dette kan du få hjælp til af vores lokale samarbejdspartner som har kontakt til nogle private udlejere hvor mange frivillige vælger at bo efterfølgende.

Du kan her vælge mellem :

Der er ingen flersengsværelser - men hvis du gerne vil blive boende i gæstehuset hvor du har boet i dine første 4 uger kan du selv arrangere dette efter ankomst afhængig af ledige senge. Al indkvartering ud over den første måned kan udelukkende arrangere og betales efter ankomst.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sprogskole

Sprogkurser tilbydes af den største sprogskole i Daegu, The Box. Den ligger inden for gåafstand fra det centrale indkvartering i en moderne 3-etagers bygning.

Det er muligt at vælge intensitet (2x eller 5x om ugen x 90 minutter). Sprogundervisning tilbydes på forskellige niveauer fra begynder til øvre mellemniveau. Deltagere, der allerede har kendskab til koreansk og ønsker at starte på et højere niveau end begynder, skal gennemføre en placeringsprøve den første dag.

Udover de formelle sprogkurser tilbyder sprogskolen en sprogudveksling to gange om ugen for sprogstuderende uden ekstra omkostninger. Her kan deltagerne lære koreanere engelsk og i bytte øve deres koreanske samtalefærdigheder med dem.

Visum

På dette program skal du bruge et Working Holiday-visum, som skal søges ved fysisk fremmøde på den Sydkoreanske ambassade i København.

Visummet giver dig mulighed for at arbejde i Sydkorea i op til 12 måneder fra ankomstdato under følgende betingelser:


Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Priser

Start dato i 2024 Pris
Work & Travel Korea (4 uger sprogskole/ 2 lessioner pr. ugel) 14000
Work & Travel Korea (4 uger sprogskole/ 5 lessioner pr. uge) 15750


Bemærk at prisen kan ændre sig, og at den er fastsat i henhold til afrejsedatoen og ikke bookingdatoen.

Programprisen inkluderer

Ikke inkluderet:

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

FAQ

Hvilke typer job kan jeg få?

Du kan finde job inden for lager, industri, mode- og tekstilindustri, hotel- og restaurationsbranchen, Au Pair, detail- og serviceindustrien samt på kontor. Husk på, at de job, du kan ansøge om, afhænger meget af din viden om koreansk, tidligere erfaring og færdigheder.

Skal jeg tale flydende koreansk?

Nej, det er dog meget fordelagtigt, hvis du kan tale lidt koreansk, da det vil hjælpe dig med at finde et job og befinde dig godt i landet. Det er derfor vi har en sporgskole i starten af dit ophold og vi anbefaler varmt man tager 5 dage i ugen versionen.

Skal jeg arbejde med det samme?

Nej, det er ikke nødvendigt. For at begynde at arbejde i Sydkorea skal du også have et Alien Registration Card (tager cirka 3 uger at få). Selv hvis du ikke har planer om at starte arbejdet med det samme, anbefaler vi, at du ansøger om kortet så tidligt som muligt. Yderligere oplysninger vil komme efter booking.

Hvor meget koster det at leve i Sydkorea?

Det koster cirka 6-7000 kr. om måneden at leve i Sydkorea (inklusive bolig, mad, transport osv.). Husk på, at priserne varierer meget afhængigt af hvilken by du bor i, hvordan du lever, om du spiser ude eller derhjemme, og andre faktorer.

Hvor mange penge skal jeg have med på turen?

Sydkorea kræver, at du har mindst 3.000.000 KRW ( ca. 16.000kr.)på din konto for at få tildelt et visum. Dette er for at sikre, at du har tilstrækkeligt med penge til at understøtte dig selv i løbet af den første periode af din rejse.

Skal jeg have en rejseforsikring?

Ja. Rejseforsikring er obligatorisk. GoXplore har en skræddersyet rejseforsikring , der dækker arbejde og rejser til udlandet.

Kan jeg tage et fuldtidsarbejde?

Nej - Under dit Working Holiday-år i Sydkorea må du arbejde højst 25 timer om ugen. Arbejde bør ses som den sekundære årsag til dit ophold, mens rejse bør være den primære årsag.

Kan jeg rejse ind og ud af Sydkorea i løbet af mit Working Holiday-år?

Ja, du kan forlade og vende tilbage til Sydkorea så mange gange, som du ønsker, i løbet af dit ophold. Tiden du er ude tælller dog stadi i de 12 måneder du har på visummet. Så du har mulgihed for at rejse retur til Danmark for at fejre jul eller mødes med venner et andet sted i verden hvis du har lyst.

Skal jeg blive der et helt år?

Nej det er helt op til dig hvor kort eller lang tid du er der - dog maximalt 12 måneder.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Sydkorea » Work & Travel Sydkorea

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk