Emma arbejder frivilligt på Bali

Følgende rejse rapport er skrevet af en GoXplore deltager fra et andet land og er automatisk oversat. Teksten kan derfor lyde lidt anderledes end normalt.

Efter min mening er det at arbejde på sit bedste at kunne nyde hvert øjeblik. I min situation gik dette i opfyldelse under en frivillig tur på Bali; 3 ugers sundhedsuddannelsesprojekt med Vitos gradere. Hver eftermiddag, når vi ankom til skolen, ventede eleverne allerede spændt på os. De havde altid et eller andet nyt trick at vise med sjippetove eller hulahopringe. Samtidig kunne han sætte sig selv på prøve med snore og bøjler. Sludren på indonesisk var hård gennem lektionerne, men at finde en sammenhæng ved hjælp af engelsk, billeder og håndbevægelser var overraskende vellykket. Mit hjerte smeltede den første dag med disse børn.

Formålet med sundhedsuddannelsesprojektet er at oplyse børn til en sundere livsstil, og vi havde et andet tema for hver uge. Når alle efter at have børstet tænder griner så meget, at du får ondt i maven, og du kan finde tandpasta over hele skolegården, ved du, at timen har været en succes. Eller når håndvasken på en varm sommerdag bliver til en vandkrig. Indholdet af lektionerne blev ofte planlagt om morgenen og timerne blev holdt om eftermiddagen. Der var nok at lave for eksempel med ordlabyrinter og farvelægningsbilleder. Favoritter var tydeligt delte læsestunder, bingo og galgetræet. Så børnene gik i normal skole om morgenen og frivillige arbejdere efter det.

Sammen med projektet var der også en masse fritid, som blev brugt på at rejse næsten hvert sekund. Minderne skabt med nye venner vil aldrig blive glemt! Bali har helt fantastiske strande, templer og vulkaner. Du kan starte morgenen med at beundre solopgangen på toppen af vulkanen Mount Batur eller sejle blandt delfinerne ved Lovina Beach. Templer, risterrasser og vandfald er helt klart de smukkeste seværdigheder på Bali, og de steder kan man også få rigtig fede Instagram billeder ;)


Rejse rapport fra 2018 (Oversat)

Vil du prøve noget lignede?! Denne rejserapport er fra Frivillig Bali.

Hjem » Rejsebrev » Emma arbejder frivilligt på Bali

Magnus L bestilte Work & Travel New Zealand All Set. Noe for deg?!