Bali juli 2018

Følgende rejse rapport er skrevet af en GoXplore deltager fra et andet land og er automatisk oversat. Teksten kan derfor lyde lidt anderledes end normalt.

Flyveturen gik fantastisk! Jeg havde et ophold i Dubai i 8 timer, så jeg bookede ind på et "hotel" i lufthavnen, snoozecube. Det passede ret godt efter en lang flyvetur, og så jeg kunne sove lidt inden næste flyvetur.

Jeg blev hentet i lufthavnen af en fra green-lion sammen med en dansk pige, der skulle samme sted. Da vi ankom var det sent på aftenen, vi blev vist rundt på hostellet, vi fik også planen for næste uge. Vi deler værelse med 2 andre, men der er plads til 6 på værelset, så vi forventer at der kommer 2 mere i løbet af næste uge. Vi har allerede fået en masse information om Bali/Indonesien, været i centrum af Bali og været til balinesisk danseshow. Vi har lært (lidt) indonesisk, lavet god indonesisk mad og malet! Vi kiggede på monkeyforest/monkeystreet. Der er vilde aber! Og der er overalt! Jeg var i himlen, jeg elsker aber.

Vi besøgte et tempel i Ubud, lærte balinesisk, lavede balinesisk mad. Bali er perfekt til dem, der er veganere.

Det er vildt så hurtigt tiden er gået. Jeg har det så forbandet godt. Blandede følelser om, hvorvidt det føles som om jeg har været her i evigheder, eller at jeg ankom i går. Lige kommet tilbage til Green Lion efter en vidunderlig weekend i Canggu med 3 andre piger fra forskellige lande, jeg mødte i denne uge. Vi er alle enige om, at det var som at komme "hjem" igen, da vi tog tilbage til Green Lion.


Introduktionsugen var meget spændende, den fik vi rigtig meget ud af – samtidig god tid til at slappe af og lære de andre at kende. Ingen negative tanker om noget - endnu :)
Jeg er meget spændt på i morgen, hvor jeg starter på arbejde. Jeg og de andre, der skal bidrage til hygiejneprojektet, møder lægen kl. 09, inden vi skal forberede undervisningen, der starter kl. 14.00 i skolen. Vi underviser fra 14.00-16.00. Jeg skal undervise 5. klasser sammen med en anden pige.adelig


Rejse rapport fra 2018 (Oversat)

Vil du prøve noget lignede?! Denne rejserapport er fra Frivillig Bali.

Hjem » Rejsebrev » Bali juli 2018

Siste nyhed: Kuffert vs. rygsæk