1. Koala 2. 3. 4. 5. 6.

Frivilligt arbejde med dyr i Cairns, Australien

Arbejd med de australske dyr i regnskoven i Cairns. Du kommer til at tage del i de daglige opgaver og træning og opfølgning gennem hele programmet. Derudover får du venner fra hele verden som bonus.

Læs mere

Wildlife Combo Cairns

Lukket

Tast navn og mail og bliv kontaktet når programmet åbner

På dette program bliver du en del af medarbejderstaben i to forskellige parker i og omkring Cairns i det tropiske Australien. Cairns er stedet hvor man har bedst adgang til verdens største koralrev, Great Barrier Reef.

Vores mangeårige partner ejer begge steder, dyreparken samt dome,, hvor du bliver en del af teamet. Her arbejder du bag kulisserne, så dyrene trives og turisterne får en god og lærerig oplevelse. Du vil tilbringe mest tid i parken Rainforestation, som er den største af de to steder men vil til tider også hjælpe til i Cairns Dome. Du kan få et indtryk af stederne på vores galleri her.

Rainforestation
Nord for Cairns i det tropiske Kuranda ligger denne spændende naturpark i 40 hektar World Heritage regnskov. Turister elsker at besøge stedet fordi det, på et samlet sted, giver mulighed for at opleve Aboriginal kultur med stammen Pamagirri (lær at kaste med boomerang), mød koalaer, kænguruer og krokodiller i Kurandas største Wildlife Park og kør med amfibiefartøj gennem regnskoven på land og i vand.
Se mere om stedet her.

Cairns Dome

En dyrepark på toppen af et casino midt i en by? Ja, det er jo Australien, og her ser man mange skøre ting. Ikke desto mindre finder man her et alt-slags-vejr-naturmiljø, hvor mennesker og dyr går mellem hinanden i naturtro omgivelser mange etager over jorden. Her er masser af fugle og små pung- og pattedyr, og en 4 meter stor krokodille (dog ikke fritgående..). Turister kommer her for at få et glimt af, og lære om det australsk dyreliv, og ikke mindst for at prøve udfordringen ZOOM, hvor man i seler, firer sig frem under loftet – henover krokodillen naturligvis!
Se video her.

Hurtige fakta om Wildlife Combo Cairns
Alder18 år og opp
KvalifikationerGod fysisk helse
Længde4, 6 eller 8 uker
AnkomstCairns
Nærkontakt med dyrJa
Antal deltagere10
Burde bestillesGod tid i forveien
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrNærkontakt med dyrArbejd med dyr
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Har sådan en vidunderlig tid her. Jobbet er og har været fantastisk. De mennesker, der arbejder der, tog rigtig godt imod os. Vi vil simpelthen først herfra på mandag. Bliver trist. Det, der har gjort størst indtryk på os, er menneskerne her. Tusind tak for at lade os opleve dette! Vil aldrig blive glemt!

Oda Wildlife Combo CairnsOversat

Arbeidsopgaver

Hovedparten af dine opgaver vil være af praktisk art, f.eks. fodring, klargøring af foder, vedligeholde områder og bure, rengøring osv.

Men du vil også få lov at snuse til en dyrepasser på den daglige runde, assistere i pasning af de syge, tilskadekomne eller forældreløse dyr, hvis det er aktuelt og deltager i øvrigt i den daglige pleje af dyrene. Derudover kan du komme til at tage del i arbejdet med turisterne der besøger parkerne, f.eks. modtage turister og andre interesserede, som er interesserede i at vide noget om dyrene på stedet, miljøet, og hvordan vi bevarer naturen bedst muligt.

Da mange opgaver er af praktisk art, kan de være fysisk anstrengende, så du skal være indstillet på at tage fat, og have et godt helbred. Dette er en god måde at få indblik i en dyrepark "behind-the-scenes".

Opgaver som frivillig i parkerne er f.eks. som følgende:


Arbejdstid

Et typisk dagsforløb – med forbehold for variationer.
Dagens arbejde starter kl. 7.00 om morgenen. De dage hvor du arbejder i Kuranda på Rainforestation, tager du bussen til Kuranda. Udgift til billetten er betalt for dig. De dage, hvor du arbejder i Cairns Dome, spadserer du 5-10 minutter fra dit vandrehjem til Dome.

Ved ankomsten om morgenen vil du hilse på en af de faste dyrepassere. Dyrepasseren vil tildele dig opgaver og hjælpe dig med udførslen, hvis nødvendigt.

Du har 2 pauser i løbet af dagen. 20 minutter om morgenen og en halv time til middag. Der er frokost på projketet de dage du arbejder.

Morgen og aftensmad er ikke inkluderet i programprisen, og du skal selv står for alle måltider, de dage du har fri. Der findes indkøbsmuligheder i gå afstand fra vandrerhjemmet, hvor du kan købe mad, som du kan tilberede i fælleskøkkenenet på vandrerhjemmet. Alternativt kan du også besøge nogle af de gode restauranter og barer på hovedgaden i Cairns.

Din arbejdsdag slutter midt på eftermiddagen, så der er tid til at nyde tiden i Cairns og omegn, når du har fri.

Du følger en arbejdsplan, der udleveres ved ankomsten, men der kan forekomme ændringer afhængigt af, hvilke opgaver der opstår – med dyr ved man aldrig hvad dagen bringer.

Du har 2 ugentlige fridage.

Fritid
Mulighederne som turist i området er mangfoldige. The Great Barrier Reef er nemt tilgængelig med mulighed for at dykke, snorkle, live-aboard dykkerbåde, sejlture, fiskeri og ø-hopping. Svøm i det azurblå vand i Coral Sea, i krystalklare vandløb i Mossman Gorge eller slap af på det gyldne sand på Four Mile Beach.

Alternativt kan du også besøge nogle af de gode restauranter og barer i Carins.

Udforsk det tropiske Australien gennem Daintree regnskoven med vandre- og safariture. Bliv inspireret af naturen og dyrelivet på en 4WD tour til Mossman Gorge og Daintree National Park med krokodille- og fugleture på floden Daintree River. Du behøver ikke at kede dig!

Hvem er du

Hvad får jeg ud af det?


Send denne siden til mig som PDF

Rejse

Du vil være bosat i Cairns under hele dit ophold, men på skift opholde dig på de to forskellige lokationer Det ene er i Cairns (Cairns Dome) og den anden ligger oppe i Kuranda (Rainforest Station).

Området er kendt for Great Barrier Reef og de smukke regnskove.

Startdatoer 2023
Maj: 2, 16 og 30
Juni: 13 og 27
Juli: 11 og 25
August: 8 og 22
September: 5 og 19
Oktober: 3,17 og 31
November: 14 og 28
December: 12 og 26

Varighed

4 6 eller 8 uger.

Ankomst/Afrejse

Du skal ankomme til Cairns om mandagen, altså dagen før program start. Der vil her være booket plads til dig på vandrehjemmet hvor du skal bo under hele dit ophold. Du får flere informationer når du er tilmeldt.
Når du er færdig med dit ophold kan du vælge at flyve hjem fra Cairns igen, men er du eventyrlysten kan du også vælge at tage et par ekstra uger som turist og på egen hånd bevæge dig ned ad østkysten mod Sydney og rejse hjem herfra. Eller hvad med et dykker certifikat når du du alligevel er ved Great Barrier Reef – mulighederne er mange!

Har sådan en vidunderlig tid her. Jobbet er og har været fantastisk. De mennesker, der arbejder der, tog rigtig godt imod os. Vi vil simpelthen først herfra på mandag. Bliver trist. Det, der har gjort størst indtryk på os, er menneskerne her. Tusind tak for at lade os opleve dette! Vil aldrig blive glemt!

Oda Wildlife Combo CairnsOversat

Hvorfor Wildlife Combo Cairns med GoXplore?

  • Arbejde i Cairns regnskov
  • Mød det australske dyreliv
  • Lær meningen med No Worries Mate!
  • Få en ekstraordinær oplevelse
  • Kun 10 deltagere ad gangen, så søg tidligt
  • Overnatning under programmet inkluderet

Bolig

Under hele dit ophold bor du på et hostel i Cairns. Det er et moderne og hyggeligt hostel. Du kommer til at bo på et kollegieværelse (du deler med 4-7 andre) med aircondition. Du finder alle de faciliteter du har brug for, herunder en swimmingpool, internetadgang og et fælles køkken på vandrerhjemmet. Der er gåafstand til en købmand og flere hyggelige restauranter. Aftensmad er ikke inkluderet i programmet. Morgenmad er inkluderet hver dag og frokost er inkluderet på hverdage.
Cairns er omgivet af regnskov og Koralhavet. Det er det eneste sted i verden, hvor to World Heritage Sites ligger side om side: Great Barrier Reef og Daintree og Cape Tribulation regnskovene.


Heroppe står oplevelserne i kø. Great Barrier Reef kan lokke med fantastisk dykning, snorkling, sejlads, fiskeri og øbesøg. Koralhavet byder på azurblåt og forfriskende vand, og smukke Four Mile Beach har gyldent sand og tropiske palmer. Oplev naturen og dyrelivet i Daintree regnskoven, tag på vandreture og safari. Mulighederne er mange!
Cairns ligger i det tropiske Queensland, hvor klimaet er varmt og fugtigt i sommermånederne, mens vinteren er mild og tør. Regntiden strækker sig normalt fra januar til marts.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Hvis din samlede rejse er max. 90 dage, så kan du rejse ind som turist. Vi søger dette visum for dig. Vil du rejse rundt i Australien længere skal du have et Working Holiday visum, dette kan vi hjælpe dig med.

Vælger du at rejse ind på et Working Holiday visum er der krav der skal opfyldes såsom at du skal være god for 5000 AUD ved indrejsen. Dette kan bevises i form af et konto udskrift eller et brev fra din bank.

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregner at skulle til en TB undersøgelse hvis du ansøger om et working Holiday visum og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København . Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca 2.950 kr.

Priser

Start dato i 2023 Pris
4 weeks 19200
6 weeks 25150
8 weeks 31350
Start dato i 2024 Pris
4 uger 19250
6 uger 25300
8 uger 31700

INKLUDERET I PRISEN:

IKKE INKLUDERET I PRISEN

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Har sådan en vidunderlig tid her. Jobbet er og har været fantastisk. De mennesker, der arbejder der, tog rigtig godt imod os. Vi vil simpelthen først herfra på mandag. Bliver trist. Det, der har gjort størst indtryk på os, er menneskerne her. Tusind tak for at lade os opleve dette! Vil aldrig blive glemt!

Oda Wildlife Combo CairnsOversat

Aktiviteter i Australien

FAQ

Hvorfor betale for at være frivillig?

I mange tilfælde er frivillige – både hvad angår arbejdskraft og penge – den eneste grund til, at programmerne har mulighed for at fortsætte driften.
De programmer, vi tilbyder, drives ofte af ildsjæle, som virkelig brænder for det, de laver, normalt uden nogen form for statsstøtte. Når du arbejder som frivillig, får uddannelserne gratis arbejdskraft, hvilket er en stor hjælp. Men der er også en række ekstra omkostninger, der opstår i forbindelse med dit ophold, f.eks. transport, kost og logi, planlægning, information osv. Derfor betaler du en programpris til dækning af disse omkostninger. Det du betaler inkluderer også donationer til projektet og vores omkostninger i Norge. Det meste af det, du betaler, går til vores lokale samarbejdspartnere, hvilket igen er med til at skabe flere job i de lande, hvor vi har programmer.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Australien » Wildlife Combo Cairns

Cecilie P bestilte Wildlife Habitat Australia. Noe for deg?!