1. Koala 2. 3. 4. 5. 6.

Frivilligt arbejde med dyr i Cairns, Australien

Arbejd med de australske dyr i regnskoven i Cairns. Du kommer til at tage del i de daglige opgaver og træning og opfølgning gennem hele programmet. Derudover får du venner fra hele verden som bonus.

Læs mere

Wildlife Combo Cairns

På dette program bliver du en del af medarbejderstaben i Kuranda Park som frivillig. Du bor i Cairns en dejlig livlig kystny i det tropiske nord Australien. Cairns er stedet hvor man har bedst adgang til verdens største koralrev, Great Barrier Reef.

Rainforestation

Nord for Cairns i det tropiske Kuranda ligger denne spændende naturpark i 40 hektar World Heritage regnskov. Turister elsker at besøge stedet fordi det, på et samlet sted, giver mulighed for at opleve Aboriginal kultur med stammen Pamagirri (lær at kaste med boomerang), mød koalaer, kænguruer og krokodiller i Kurandas største Wildlife Park og kør med amfibiefartøj gennem regnskoven på land og i vand.
Se mere om stedet her.


Hurtige fakta om Wildlife Combo Cairns
Alder18 år og opp
KvalifikationerGod fysisk helse
Længde4, 6 eller 8 uker
AnkomstCairns
Nærkontakt med dyrJa
Antal deltagere10
Burde bestillesGod tid i forveien
Frivilligt arbejdeFrivilligt arbejde med dyrNærkontakt med dyrArbejd med dyr
Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Har sådan en vidunderlig tid her. Jobbet er og har været fantastisk. De mennesker, der arbejder der, tog rigtig godt imod os. Vi vil simpelthen først herfra på mandag. Bliver trist. Det, der har gjort størst indtryk på os, er menneskerne her. Tusind tak for at lade os opleve dette! Vil aldrig blive glemt!

Oda Wildlife Combo CairnsOversat

Arbejdsopgaver

Hovedparten af dine opgaver vil være af praktisk art, f.eks. fodring, klargøring af foder, vedligeholde områder og bure, rengøring osv.

Men du vil også få lov at snuse til en dyrepasser på den daglige runde, assistere i pasning af de syge, tilskadekomne eller forældreløse dyr, hvis det er aktuelt og deltager i øvrigt i den daglige pleje af dyrene. Derudover kan du komme til at tage del i arbejdet med turisterne der besøger parkerne, f.eks. modtage turister og andre interesserede, som er interesserede i at vide noget om dyrene på stedet, miljøet, og hvordan vi bevarer naturen bedst muligt.

Da mange opgaver er af praktisk art, kan de være fysisk anstrengende, så du skal være indstillet på at tage fat, og have et godt helbred. Dette er en god måde at få indblik i en dyrepark "behind-the-scenes".

Opgaver som frivillig i parkerne er f.eks. som følgende:


Arbejdstid

Et typisk dagsforløb – med forbehold for variationer.
Man arbejder som udgangspunkt mandag til fredag og dagen start kl 7.00 hvor bussen kører fra Cairns til Kuranda, en tur på ca. 35 minutter. Du følger en rotation sammen med de ansatte som mødes om morgenen og tildeles dagens opgaver.

Du har 2 pauser i løbet af dagen. 20 minutter om morgenen og en halv time til middag. Der er frokost på projektet de dage du arbejder.

Morgen og aftensmad er ikke inkluderet i programprisen, og du skal selv står for alle måltider, de dage du har fri. Der findes indkøbsmuligheder i gå afstand fra vandrerhjemmet, hvor du kan købe mad, som du kan tilberede i fælleskøkkenet på vandrerhjemmet. Alternativt kan du også besøge nogle af de gode restauranter og barer på hovedgaden i Cairns.

Din arbejdsdag slutter lidt før klokken 16.00, hvor man tager bussen retur til Cains igen. Så om du vil hjem og dase på stranden, gå i fitness eller ud og handle - det er helt op til dig.

Du følger en arbejdsplan, der udleveres ved ankomsten, men der kan forekomme ændringer afhængigt af, hvilke opgaver der opstår – med dyr ved man aldrig hvad dagen bringer.

Du har 2 ugentlige fridage som udgangspunkt er disse lørdag og søndag med forbehold for ændringer.

Fritid
Mulighederne som turist i området er mangfoldige. The Great Barrier Reef er nemt tilgængelig med mulighed for at dykke, snorkle, live-aboard dykkerbåde, sejlture, fiskeri og ø-hopping. Svøm i det azurblå vand i Coral Sea, i krystalklare vandløb i Mossman Gorge eller slap af på det gyldne sand på Four Mile Beach.

Alternativt kan du også besøge nogle af de gode restauranter og barer i Carins.

Udforsk det tropiske Australien gennem Daintree regnskoven med vandre- og safariture. Bliv inspireret af naturen og dyrelivet på en 4WD tour til Mossman Gorge og Daintree National Park med krokodille- og fugleture på floden Daintree River. Du behøver ikke at kede dig!

Hvem er du

Hvad får jeg ud af det?


Send denne siden til mig som PDF

Rejse

Ankomst/Afrejse

Du skal ankomme til Cairns om mandagen, altså dagen før program start. Der vil her være booket plads til dig på vandrehjemmet hvor du skal bo under hele dit ophold. Du får flere informationer når du er tilmeldt. Ønsker du at komme nogle dage før for at komme dig over jetlag er dette mulig mod en merpris - spørg os gerne så kan vi reservere ekstra dage til dig.


Når du er færdig med dit ophold kan du vælge at flyve hjem fra Cairns igen, men er du eventyrlysten kan du også vælge at tage et par ekstra uger som turist og på egen hånd bevæge dig ned ad østkysten mod Sydney og rejse hjem herfra. Eller hvad med et dykker certifikat når du du alligevel er ved Great Barrier Reef – mulighederne er mange!

Startdatoer 2023
Maj: 2, 16 og 30
Juni: 13 og 27
Juli: 11 og 25
August: 8 og 22
September: 5 og 19
Oktober: 3,17 og 31
November: 14 og 28
December: 12 og 26

Varighed

4, 6 eller 8 uger.


Har sådan en vidunderlig tid her. Jobbet er og har været fantastisk. De mennesker, der arbejder der, tog rigtig godt imod os. Vi vil simpelthen først herfra på mandag. Bliver trist. Det, der har gjort størst indtryk på os, er menneskerne her. Tusind tak for at lade os opleve dette! Vil aldrig blive glemt!

Oda Wildlife Combo CairnsOversat

Hvorfor Wildlife Combo Cairns med GoXplore?

  • Arbejde i Cairns regnskov
  • Mød det australske dyreliv
  • Lær meningen med No Worries Mate!
  • Få en ekstraordinær oplevelse
  • Kun 10 deltagere ad gangen, så søg tidligt
  • Overnatning under programmet inkluderet

Bolig

Under hele dit ophold bor du på et vandrehjem midt i Cairns. Det er et moderne og hyggeligt vandrehjem, som har mange internationale besøgende men er ikke et typisk party sted for unge mennesker. Du kommer til at bo på et flersengsværelse (du deler med 3-9 andre) med aircondition. Du finder alle de faciliteter du har brug for, herunder en swimmingpool, internetadgang og et fælles køkken på vandrerhjemmet. Der er gåafstand til en købmand, fitness center og flere hyggelige restauranter.

Køkkenet har plads til at du kan opbevare madvarer både i skabe men også på køl, så du kan lave din egen morgenmad og aftensmad i ugens løb. Du har frokost buffet inkluderet de dage du er på job i parken.

Der er op til 3 frivillige i parken af gangen som alle bor på samme vandrehjem, men ikke nødvendigvis på samme værelse. Ofte finder man på at lave ting sammen som mad, ture i byen, oplevelser med mere. De ansatte i parken er oftest også gode til at spørge om man i fritiden vil med til ting og sager der foregår i lokalområdet, men da alt afhænger af kemi så skal man også selv være indstillet på at opsøge de andre og foreslå aktiviteter.

Cairns er omgivet af regnskov og Koralhavet. Det er det eneste sted i verden, hvor to World Heritage Sites ligger side om side: Great Barrier Reef og Daintree og Cape Tribulation regnskovene.

Heroppe står oplevelserne i kø. Great Barrier Reef kan lokke med fantastisk dykning, snorkling, sejlads, fiskeri og øbesøg. Koralhavet byder på azurblåt og forfriskende vand, og smukke Four Mile Beach har gyldent sand og tropiske palmer. Oplev naturen og dyrelivet i Daintree regnskoven, tag på vandreture og safari. Mulighederne er mange!
Cairns ligger i det tropiske Queensland, hvor klimaet er varmt og fugtigt i sommermånederne, mens vinteren er mild og tør. Regntiden strækker sig normalt fra januar til marts.

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Visum

Hvis din samlede rejse er max. 90 dage, så kan du rejse ind som turist. Vi søger dette visum for dig. Vil du rejse rundt i Australien længere skal du have et Working Holiday visum, dette kan vi hjælpe dig med.

Vælger du at rejse ind på et Working Holiday visum er der krav der skal opfyldes såsom at du skal være god for 5000 AUD ved indrejsen. Dette kan bevises i form af et konto udskrift eller et brev fra din bank.

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregner at skulle til en TB undersøgelse hvis du ansøger om et working Holiday visum og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København . Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca 2.950 kr.

Priser

Start dato i 2024 Pris
4 uger 19650
6 uger 25850
8 uger 32400
Start dato i 2025 Pris
4 uger 20600
6 uger 26950
8 uger 33900

INKLUDERET I PRISEN:

IKKE INKLUDERET I PRISEN

Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål
Har sådan en vidunderlig tid her. Jobbet er og har været fantastisk. De mennesker, der arbejder der, tog rigtig godt imod os. Vi vil simpelthen først herfra på mandag. Bliver trist. Det, der har gjort størst indtryk på os, er menneskerne her. Tusind tak for at lade os opleve dette! Vil aldrig blive glemt!

Oda Wildlife Combo CairnsOversat

Aktiviteter i Australien

FAQ

Hvorfor betale for at være frivillig?

I mange tilfælde er frivillige – både hvad angår arbejdskraft og penge – den eneste grund til, at programmerne har mulighed for at fortsætte driften.
De programmer, vi tilbyder, drives ofte af ildsjæle, som virkelig brænder for det, de laver, normalt uden nogen form for statsstøtte. Når du arbejder som frivillig, får uddannelserne gratis arbejdskraft, hvilket er en stor hjælp. Men der er også en række ekstra omkostninger, der opstår i forbindelse med dit ophold, f.eks. transport, kost og logi, planlægning, information osv. Derfor betaler du en programpris til dækning af disse omkostninger. Det du betaler inkluderer også donationer til projektet og vores omkostninger i Norge. Det meste af det, du betaler, går til vores lokale samarbejdspartnere, hvilket igen er med til at skabe flere job i de lande, hvor vi har programmer.

Send denne siden til mig som PDF Jeg vil gerne bestille! Jeg har nogle spørgsmål

Sete programmer

← Se alle programmer du har kigget på

→ Luk liste

Ja tak, send mig mere information om disse programmer!

→ Luk liste

Hjem » Land » Australien » Wildlife Combo Cairns

Siste nyhed: Danske lægers vaccinationsservice