Tilmelding Farm Homestay New Zealand

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Farm Homestay New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Oplevelsen var virkelig unik, tak fordi du hjalp med at organisere den! Jeg føler, at især når man rejser alene, var det vidunderligt at vide, at man aldrig var helt alene. For eksempel i sådan en situation, hvis der var sket noget.

Emma Farm Homestay New ZealandOversat

Hjem » Land » New Zealand » Farm Homestay New Zealand » Tilmelding Farm Homestay New Zealand

Cecilie P bestilte Wildlife Habitat Australia. Noe for deg?!