Tilmelding Work & Travel New Zealand

Klar til at bestille en oplevelse for livet? Super! Mitt navn er Linda og jeg er ansvarlig for Work & Travel New Zealand, så jeg vil være din kontaktperson fremover. Når du har sendt din tilmelding, kontakter jeg dig så vi sammen kan planlægge din tur!

Person oplysninger Obligatoriske felter er mærket *

Rejse detaljer

Efter vi har tjekket din tilmelding vil du modtage en depositumsfaktura fra os. Dette er et ikke-refunderbart beløb som inkluderer afbestillingsforsikring, administrationsudgifter og andre udgifter vi har i forbindelse med dintilmelding. Beløbet er 15% af programprisen (mindst kr. 2500) og bliver trukket fra programprisen på din slutfaktura. Når depositummet er betalt, vil du modtage en mail fra os fra os med nyttig information og vejledning for den videre proces. Slutfakturaen skal betales senest fire uger før afreise.

Så kan du godt begynde at glæde dig!

Jeg havde en fantastisk tid i New Zealand, det er som et paradis for mig! Nu sker det, at jeg ikke er en "normal" backpacker som de fleste andre, jeg kan godt lide at arbejde og forfølge mine interesser. De mest almindelige er jagt, skydning og fiskeri. Jeg har lært så meget og oplevet utrolig meget, hvilket jeg er evigt taknemmelig for. Men 6 måneder i NZ var ikke nok for mig, så om et par måneder tager jeg tilbage, jeg er ikke færdig med at udforske NZ endnu!

Kjersti Work & Travel New ZealandOversat

Hjem » Land » New Zealand » Work & Travel New Zealand » Tilmelding Work & Travel New Zealand

Jacqueline T bestilte Pre-Vet South Africa. Noe for deg?!